yatıp dınlenıyorum zaten canım ara ara agrıyordu böyle bugün fazla taktım sanırım
afıyet olsun canım
hadi bakalım bizi de bilgilendirirsin canım
aminn insallah
kızlar sizin karın agrınız var mı
benim bugün ara ara agrıyor sankı
regl olacakk hissi gibi
sinirim bozuldu
yatıp dınlenıyorum zaten canım ara ara agrıyordu böyle bugün fazla taktım sanırım
cnm o normalmiş dr. adet sancısı gibi ağrıların olur çok normal dedi. benim şu an yok başta çok ağrım olmustu. korkulacak bişey yok.
ayrıca doktorum şunları söyledi;
normal yaşantına devam edebilirsin araba yüzme egzersiz vb.ben 'çok dikkat ediyorum merdivenlerden inip çıkarken bile' dedim.
dr. da gülerek 'ilk 3 ay çok önemli ama kasmaya gerek yok. allah onu yaşatacaksa ne yaparsan yap düşürmezsin o yüzden hiç bunları düşünme hamileliğin tadını çıkar ' dedi.
önemli olan bizlere hayırlı evlat vatana millete hayırlı insan olsunlar.
anladım canım saolasın içimi rahatlttın
bende de kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. bunun için doktorum progestan verdi. onu içiyorum şimdi.
ben de alıyorum progestan ama vajınal jel olarak canım
benimde bugün karnım ağrıyor. adet oalcakmışım gibi. evde biraz iş yapıyorum sonra yatıp dinleniyorum. daha göremeden başıma bişey gelecek diye korkuyorum.
demek ki hepimizde oluyor zaman zaman normal o zaman
Allah korusun canım hayırlısıyla kucagımıza alıcaz ınsallah
kızlar içiniz ferah olsun ben de heyecanla bekliyorum o günü ama kendi kendime şöle teselli veriyorum Allahım ona ömür verip bu dünyaya gönderecekse gelir zaten yok ona can vermeyecekse bişey bahane olur işte aynı ölüm gibi sadece dua edebiliriz Allahım hepimizin çocuğuna can versin sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese...
dogru dıyorsun canım Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın
ben de bugün halsizim baya Azizecim
yat uyu bol bol
arkadaşlar hepinize tek tek çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için....
hepinize ayrı ayrı dua edeceğim...sıhhatli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip tosuncuklarınızı kucağınıza almanız için...
Ve birkez daha yürekten inandım Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandığım için kendimle gurur duydum....
mucize gerçekleşiyor galiba kızlar...doktorumda çok şaşırdı ama kalp atışları 85 di ki bu yaşam sınırında 85 in altı tehlikeliymiş..iki günde tekrar atmaya başlamış bebişimin minicik kalbi ve inanaılmaz olan iki günde tam iki kat büyümüş...artık 6mm lik bir pirinç...doktorum "madem o inatla hayata tutunutyor bize düşen de onu desteklemek" dedi progestan alıyorum kanamalar için günde 3 kez ve istirahatteyim...perşembe tekrar gideceğim ve inanıyorum pıt pıt daha hızlı atacak mucizemin kalbi...ve hayata da çoook güçlü tutunacak...benim yüreğimde kuş gibi oldu çooooook mutluyum....umarım daha da iyi olur herşey....
canım ya çok sevindim ne kadar güzel bişey bebeğin inatla sana tutunuyo onu ne kadar çok isteğini o da biliyor ve çok güçlü bak herşeyin hayırlısı artık seninki gerçekten mucize canımarkadaşlar hepinize tek tek çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için....
hepinize ayrı ayrı dua edeceğim...sıhhatli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip tosuncuklarınızı kucağınıza almanız için...
Ve birkez daha yürekten inandım Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandığım için kendimle gurur duydum....
mucize gerçekleşiyor galiba kızlar...doktorumda çok şaşırdı ama kalp atışları 85 di ki bu yaşam sınırında 85 in altı tehlikeliymiş..iki günde tekrar atmaya başlamış bebişimin minicik kalbi ve inanaılmaz olan iki günde tam iki kat büyümüş...artık 6mm lik bir pirinç...doktorum "madem o inatla hayata tutunutyor bize düşen de onu desteklemek" dedi progestan alıyorum kanamalar için günde 3 kez ve istirahatteyim...perşembe tekrar gideceğim ve inanıyorum pıt pıt daha hızlı atacak mucizemin kalbi...ve hayata da çoook güçlü tutunacak...benim yüreğimde kuş gibi oldu çooooook mutluyum....umarım daha da iyi olur herşey....
arkadaşlar hepinize tek tek çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için....
günaydın kızlaaaaar. nasılsınız bakalımmmmmmm? ben dün acile gittim serum takıldı. kafamı kaldıramadım. yemek yiyemiyordum. ondan oldu herhalde siz nasılsınızzzz
günaydın kızlaaaaar. nasılsınız bakalımmmmmmm? ben dün acile gittim serum takıldı. kafamı kaldıramadım. yemek yiyemiyordum. ondan oldu herhalde siz nasılsınızzzz