arkadaşlar hepinize tek tek çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için....
hepinize ayrı ayrı dua edeceğim...sıhhatli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip tosuncuklarınızı kucağınıza almanız için...
Ve birkez daha yürekten inandım Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandığım için kendimle gurur duydum....
mucize gerçekleşiyor galiba kızlar...doktorumda çok şaşırdı ama kalp atışları 85 di ki bu yaşam sınırında 85 in altı tehlikeliymiş..iki günde tekrar atmaya başlamış bebişimin minicik kalbi ve inanaılmaz olan iki günde tam iki kat büyümüş...artık 6mm lik bir pirinç...doktorum "madem o inatla hayata tutunutyor bize düşen de onu desteklemek" dedi progestan alıyorum kanamalar için günde 3 kez ve istirahatteyim...perşembe tekrar gideceğim ve inanıyorum pıt pıt daha hızlı atacak mucizemin kalbi...ve hayata da çoook güçlü tutunacak...benim yüreğimde kuş gibi oldu çooooook mutluyum....umarım daha da iyi olur herşey....
hep böyle güzel haberlerle gel inşallah. hepimiz dua ediyoruz bebeğin için. rabbim sana bağışlasın meleğini