2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
aşırı iştahsızlık çekiyorum. hiç kilo veren varmı aranızda. ben kilolu başladım ondan mı ne 2 kilo verdim kendimi zorlamasam dahada verirdim. meyveden başka birşey istemiyor cnm. bide buralar çok sıcak zaten her yaz iştahım biraz kaçardı ama bu kadar olmazdı. vicdanım sızlıyor yiyemiyorum diye offff.

tebrikler hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin

hoşgeldin canım aramıza seninle aynıyız kesemi bende gördüm inşallah kalp atışlarını da duyarız 2 haftaya kadar sağlıklı mutlu bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah...

hoşgeldin canım aramıza seninle aynıyız kesemi bende gördüm inşallah kalp atışlarını da duyarız 2 haftaya kadar sağlıklı mutlu bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah...

çok teşekkür ederim canım.
ne güzel bir duyguymuş... sanıyorum zamanla daha da kuvvetlenerek artacak. doktorum folik asit hergün almamı söyledi... ve bol bol dinlenmemi...

canım genelde herkesin iştahı açılıyor ama benimde çok bir şey yemek gelmiyor içimden ama acayip halsizliklerim olduğu için zorla güçle yiyorum. birde mümkün olduğunda 2 saatte bişeyler atıştırıyorum. meyve, yoğurt gibi...ama bence kafaya çok takma...

demekki her insanın yapısına göre belirtilerde değişiklik gösteriyo bnm Allaha şükür hafif bi baş ağrısından başka bişeyim yok şimdilik...

evet canmm çok şükür...sende görcen inşallah :Saruboceq:
aslında normeli ayda bir ama benim dr.um tedbir için 2haftada bir gelcen dedi.çünkü 6ay önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu...dr.um 16.haftaya kadar sık görcem seni dedi.ALLAHIMA emanet meleğim :Saruboceq:
ay azizecim çok sevindim bebişinin kalp atışlarını gördüğüne darısı bizim başımıza inşallah..
sağol tatlım yerimseniben

kızlar bende aç kalınca kendimi ok kötü hissediyorum yermden bile kalkamcak gibi oluyorum. o yüzden sürekli bişiler atıştırıyorum kilo aldımm(

kızlar eltim beni rüyasında kahve içerken sesiz hiç konuşmuyo olarak görmüş aranızda rüya yorumlayabilen varmı hayırdır inşallah dedik ama varsa bileniniz yorumlasın lütfen

herkese hayırlı Cumalar kızlar...

tüm dualarınız kabul olması dileğiyle...:Saruboceq:

aynen canım bende hiç yemek yiyemiyorum mirmirmirmir2 gündürde mide bulantım başladı karnım içine çöktü resmen bende patates yiyebiliyorum yada tuzlu kraker vicdan azabı çekme nette doktorun videosunu izledim hiç birşey yemeseniz bile bebek o besini alır diyordu

canım çok kafana takma netten araştırdım günlük 2 bardak süt veya 1 ton balığı yemek bebek için yeterliymiş aman beslensin diye onu bunu yiyip durma sonrasında o kiloları vermek var birde sabah kahvaltısında 2 tane ceviz yemek lazımmış önemli olan bebişin beslenmesi oda minicik olduğuna göre abartmaya gerek yok böyle düşünüpte üzme kendini tamam mı???
kızlar benimde çok uykum geliyor sizde varmı böyle bişey

canım benimde çok uykum geliyo ya çalışıyorum nerdeyse masada uyuycam he Allahtan işim hafif:CüvCüv:

hepinize çok teşekkürler. bebek için fazladan yemeğe gerek yok biliyorum. içimi rahatlattınız. dr 1800 cal yeterli dedi ben 1000 bile almıyorumdur. sabah biraz yiyebildim neyseki. benim migrenim var tutmasın diye dua ediyorum. sıradan baş ağrısına dayanılırda migren tuttumu ilaç aldığım halde başımı duvarlara vurasım geliyordu. şimdi ilaçta yasak. Rabbim büyük verir inşallah herşeyin kolaylığını hepimize.

canım benimde çok uykum geliyo ya çalışıyorum nerdeyse masada uyuycam he Allahtan işim hafif:CüvCüv:
çalışınca daha zor tabii Allah kolaylık versin
canım bende raporluyum raporum bitince nasıl olacak bakalım uykuyla aram

o zamana kadar dinlenmiş olursun bol bol uyu fırsat varken. normalde uykuyla aram hiç iyi değildir. gece gündüz her an uyuyabiliyorum şuan. yeterki bir yastık bulayım.

merhaba kızlaar. benimde midem çok bulanıyor yaaa. krakerin faydası oluyormu denedinizmi. yemekte yiyemiyorum. nasıl olacak bilmiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…