Arkadaşlar merhabalar...
Bende 10 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve de 2 gün önce doktora kontrole gidince keseyi gördüm ultrasonda. 2 hafta sonra tekrardan gideceğim ve kalp atışlarını görecekmişiz.
Umuyorum hepimiz sağlıklı, mutlu ve sorunsuz hailelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Doktor 4 haftalık olduğunu söyledi. Şimdilik mart sonu nisan başı gibi doğum görünüyor.
Arkadaşlar merhabalar...
Bende 10 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve de 2 gün önce doktora kontrole gidince keseyi gördüm ultrasonda. 2 hafta sonra tekrardan gideceğim ve kalp atışlarını görecekmişiz.
Umuyorum hepimiz sağlıklı, mutlu ve sorunsuz hailelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Doktor 4 haftalık olduğunu söyledi. Şimdilik mart sonu nisan başı gibi doğum görünüyor.
hoşgeldin canım aramıza seninle aynıyız kesemi bende gördüm inşallah kalp atışlarını da duyarız 2 haftaya kadar sağlıklı mutlu bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah...
tebrikler hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin
günaydın kızlar
aşırı iştahsızlık çekiyorum. hiç kilo veren varmı aranızda. ben kilolu başladım ondan mı ne 2 kilo verdim kendimi zorlamasam dahada verirdim. meyveden başka birşey istemiyor cnm. bide buralar çok sıcak zaten her yaz iştahım biraz kaçardı ama bu kadar olmazdı. vicdanım sızlıyor yiyemiyorum diye offff.
evet canmm çok şükür...sende görcen inşallah :Saruboceq:kızlarrr günaydınn herkeseeeeeeee
aziezicm görmüşsün kalp atışlarını maşallah
bende salı günü gidicem 6+4 te umarım bende görebilirim kalp atışlarını.
mim canım sende yemek yiyemiyorum diye üzülme bebek ilk 3 ay senin yediklerinle beslenmiyomuş öyle biliyorum
aslında normeli ayda bir ama benim dr.um tedbir için 2haftada bir gelcen dedi.çünkü 6ay önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu...dr.um 16.haftaya kadar sık görcem seni dedi.ALLAHIMA emanet meleğim :Saruboceq:günaydın kızlar... Ben de pazartesi görmüştüm kalp atışlarını, bana biraz yavaş geldi ama doktorum sağlıklı kalp atışları dedi, artık ayda bir geleceksin dedi bana, iki hafta demedi, iki hafta deseydi keşke bana da, böyle çok merak ediyorum,1ay nasıl gecer.Buarada şiddetli bulantılarım devam ediyor, aslında bebeğin iyi olduğuna inanıyorum böyle ama, hiçbişe yiyememek yediklerimi de iade etmek,bebişimi besliyemiyorum yaa
sağol tatlım yerimsenibenay azizecim çok sevindim bebişinin kalp atışlarını gördüğüne darısı bizim başımıza inşallah..
sağol canmm...seninde gözün aydın sen benden 1hafta öndesin.slm kızlar...
ALLAHIMA çok şükür meleğimi gördüm pıt pıt atıyodu kalbi :Saruboceq:
kısmetse 2haftada bir muayneye gidicem dr.umla öle anlaştık.
geç döllenme olmuşum usg göre 6+1 dedi dr.[/QUOTE
maşallah cnm. hayırlı sağlıklı bi şekilde büyürler inş.
ben de dün akşam gittim. tam 7 haftalık keseyi de gördüm kalp sesini de duydum. çok güzel bi duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın. kendi kalbinin yanında içinde yaşayan ufacık bi kalp daha var. allahım sen ne kadar yücesin ne kadar şükretsek az.
20 gün sonra tekrar kontrole gideceğim sonra da eylül de kısmetse cinsiyet öğrenmeye. :sm_cool:
azizecim özelden bilgilerimi yolladım sana benide ekle artık listeye yaw :)
aldım tatlım ekledim listeye yerimseniben
günaydın kızlar
aşırı iştahsızlık çekiyorum. hiç kilo veren varmı aranızda. ben kilolu başladım ondan mı ne 2 kilo verdim kendimi zorlamasam dahada verirdim. meyveden başka birşey istemiyor cnm. bide buralar çok sıcak zaten her yaz iştahım biraz kaçardı ama bu kadar olmazdı. vicdanım sızlıyor yiyemiyorum diye offff.
günaydın kızlar
canım çok kafana takma netten araştırdım günlük 2 bardak süt veya 1 ton balığı yemek bebek için yeterliymiş aman beslensin diye onu bunu yiyip durma sonrasında o kiloları vermek var birde sabah kahvaltısında 2 tane ceviz yemek lazımmış önemli olan bebişin beslenmesi oda minicik olduğuna göre abartmaya gerek yok böyle düşünüpte üzme kendini tamam mı???
kızlar benimde çok uykum geliyor sizde varmı böyle bişey
canım benimde çok uykum geliyo ya çalışıyorum nerdeyse masada uyuycam he Allahtan işim hafif:CüvCüv:
çalışınca daha zor tabii Allah kolaylık versincanım benimde çok uykum geliyo ya çalışıyorum nerdeyse masada uyuycam he Allahtan işim hafif:CüvCüv:
canım bende raporluyum raporum bitince nasıl olacak bakalım uykuyla aram
merhaba kızlaar. benimde midem çok bulanıyor yaaa. krakerin faydası oluyormu denedinizmi. yemekte yiyemiyorum. nasıl olacak bilmiyorum yaaa