2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlaar. benimde midem çok bulanıyor yaaa. krakerin faydası oluyormu denedinizmi. yemekte yiyemiyorum. nasıl olacak bilmiyorum yaaa

sultan canım ben leblebi de yiyorum oda iyi geliyor 1-2 tane bile kesiyor. didimde yaşıyorum sıcaktan dolayı çok fazla su içiyorum haliyle midemde sulanıyor sürekli kuru bir şeyler iyi geliyor

arkadaşlar ateşim var 37.5-38 arası zaten midemden ötürü kendimi iyi hissetmiyordum daha deminde midem bulantımdan öğürürken belimide incittim ayyy bugün herşey beni buldu hemen doktordan randevu aldık haftaya gitmeyi dşünüyordum benim için dua edin

kesinlikle oluyor canım dün yedim midemi tuttu

sultan canım ben leblebi de yiyorum oda iyi geliyor 1-2 tane bile kesiyor. didimde yaşıyorum sıcaktan dolayı çok fazla su içiyorum haliyle midemde sulanıyor sürekli kuru bir şeyler iyi geliyor

sağolun kızlar deneyim hemen yaaa. o değil çok aç gibiyim ama bişeyler yiyim diyorum midem kalkıyor hemen. söylediklerinizi hemen aldırim eşime. bende su çok içiyorum lavabodan çıkamıyorum. sizde öylemisiniz

arkadaşlar ateşim var 37.5-38 arası zaten midemden ötürü kendimi iyi hissetmiyordum daha deminde midem bulantımdan öğürürken belimide incittim ayyy bugün herşey beni buldu hemen doktordan randevu aldık haftaya gitmeyi dşünüyordum benim için dua edin

canım ateş çok önemli dr unu 24 saat arayabileceğin bir cep nosu varsa ara hemen sor. bana özellikle tembih etti 37.5 u geçtiği an beni arıycaksın dedi. şimdi bizim ateşimiz biraz yüksek olabiliyor ama 37.5 sınır

benim de geçen haftadan beri mide bulantım oluyor,iştahsızlık var aç kalınınca daha çok bulanıyor ama şükür 1-2 gündür sabahları hafif bulantı oluyor sonra geçiyor. az ama sık yemeye çalışıyorum. hafif şeyler yiyorum. leblebi kraker kuru üzüm sürekli atıştırıyorum. bastırmasına fayda ediyor. bide doktor günde 2 tane ceviz ve yanında ufak tabak badem fıstık fındık yap hergün ye dedi. bebeğin gelişiminin yanında cildini de güzelleştiriyormuş. bide balık bol bol zeka gelişimi için ye dedi. benim de çok uykum oluyor. işe gelmesem evde tüm gün yatarım yani o kadar.

canım ateş çok önemli dr unu 24 saat arayabileceğin bir cep nosu varsa ara hemen sor. bana özellikle tembih etti 37.5 u geçtiği an beni arıycaksın dedi. şimdi bizim ateşimiz biraz yüksek olabiliyor ama 37.5 sınır

sağol canım hemen randevu aldım 1 saat sonra gidicem otomatik derece var o 38i gösterdi koltuk altından koydum o derece 37.5 ama hissediyorum zaten çok halsizim yemek yememeye bağlıyordum sanırım ateşde yapmış olabilirsenağlama

sağol canım hemen randevu aldım 1 saat sonra gidicem otomatik derece var o 38i gösterdi koltuk altından koydum o derece 37.5 ama hissediyorum zaten çok halsizim yemek yememeye bağlıyordum sanırım ateşde yapmış olabilirsenağlama

çok geçmiş olsun cnm

merhaba kızlaar. benimde midem çok bulanıyor yaaa. krakerin faydası oluyormu denedinizmi. yemekte yiyemiyorum. nasıl olacak bilmiyorum yaaa

okuduğum kadarıyla faydası oluyormuş. özellikle sabahları kalkar kalkmaz kraker gibi şeyler midenin bulanmasını bastırıyormuş. bir de sık sık azar azar şeyler yemeninde mide bulantısını azalttığını söylüyorlar.
Allah kolaylık versin...

benim doktorum dengeli ve doğal besinlerle beslen dedi ama şunu ye bunu ye demedi...
kaçıncı haftadayken doktor diyor bunları?
benimki erken olduğu için mi demedi acaba???

benim de geçen haftadan beri mide bulantım oluyor,iştahsızlık var aç kalınınca daha çok bulanıyor ama şükür 1-2 gündür sabahları hafif bulantı oluyor sonra geçiyor. az ama sık yemeye çalışıyorum. hafif şeyler yiyorum. leblebi kraker kuru üzüm sürekli atıştırıyorum. bastırmasına fayda ediyor. bide doktor günde 2 tane ceviz ve yanında ufak tabak badem fıstık fındık yap hergün ye dedi. bebeğin gelişiminin yanında cildini de güzelleştiriyormuş. bide balık bol bol zeka gelişimi için ye dedi. benim de çok uykum oluyor. işe gelmesem evde tüm gün yatarım yani o kadar.

günaydın kızlar... Ben de pazartesi görmüştüm kalp atışlarını, bana biraz yavaş geldi ama doktorum sağlıklı kalp atışları dedi, artık ayda bir geleceksin dedi bana, iki hafta demedi, iki hafta deseydi keşke bana da, böyle çok merak ediyorum,1ay nasıl gecer.Buarada şiddetli bulantılarım devam ediyor, aslında bebeğin iyi olduğuna inanıyorum böyle ama, hiçbişe yiyememek yediklerimi de iade etmek,bebişimi besliyemiyorum yaa

hayırlı olsun canım sen de duydun demek pıtpıtları
biz de dün duyduk bızımkı de yavastı normal herhalde canım
Allah sagsalım buyuyup kucagımıza aldıgımızı da göstersın ınsallah

kızlarrr günaydınn herkeseeeeeeee

aziezicm görmüşsün kalp atışlarını maşallah:nazar:
bende salı günü gidicem 6+4 te umarım bende görebilirim kalp atışlarını.
mim canım sende yemek yiyemiyorum diye üzülme bebek ilk 3 ay senin yediklerinle beslenmiyomuş öyle biliyorum

insallah sen de tadacaksın bu harıka duyguyu salı günü canım

ay azizecim çok sevindim bebişinin kalp atışlarını gördüğüne darısı bizim başımıza inşallah..

amin hayırlısıyla insallah

ben de dün akşam gittim. tam 7 haftalık keseyi de gördüm kalp sesini de duydum. çok güzel bi duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın. kendi kalbinin yanında içinde yaşayan ufacık bi kalp daha var. allahım sen ne kadar yücesin ne kadar şükretsek az.

20 gün sonra tekrar kontrole gideceğim sonra da eylül de kısmetse cinsiyet öğrenmeye. :sm_cool:

demek eylül gibi öğrenmek nasip olacak ha ayy ne heyecanlı
insallahh saglıkla ereriz o günlere

Arkadaşlar merhabalar...
Bende 10 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve de 2 gün önce doktora kontrole gidince keseyi gördüm ultrasonda. 2 hafta sonra tekrardan gideceğim ve kalp atışlarını görecekmişiz.
Umuyorum hepimiz sağlıklı, mutlu ve sorunsuz hailelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Doktor 4 haftalık olduğunu söyledi. Şimdilik mart sonu nisan başı gibi doğum görünüyor.

hayırlı olsun tebrık ederım sagsalım kucagına alırsın insallah

günaydın kızlar
aşırı iştahsızlık çekiyorum. hiç kilo veren varmı aranızda. ben kilolu başladım ondan mı ne 2 kilo verdim kendimi zorlamasam dahada verirdim. meyveden başka birşey istemiyor cnm. bide buralar çok sıcak zaten her yaz iştahım biraz kaçardı ama bu kadar olmazdı. vicdanım sızlıyor yiyemiyorum diye offff.

vicdanın raht olsun tatlım bünyen senin elinde değil
şu aşamada seni depolardan beslenıyor bebek
sen kendini zinde tutacak kadar ac kalmamaya gayret et yeter

demekki her insanın yapısına göre belirtilerde değişiklik gösteriyo bnm Allaha şükür hafif bi baş ağrısından başka bişeyim yok şimdilik...

benım de bir belırtım rahatsızlıgım yok çok şükür
hafif karın agrısı oluyor arada bir o da normalmiş sanırım
bugün biraz da halsizlik var üzerimde o kadar

herkese hayırlı Cumalar kızlar...

tüm dualarınız kabul olması dileğiyle...:Saruboceq:

sana da hayırlı cumalar canım Allahım en büyük duamız olan evlatlarımıza kavustursun

geçmiş olsun canım doktodan iyi haberlerle gelirsin insallah acil şifalar diliyorum Alllahtan

benim doktorum dengeli ve doğal besinlerle beslen dedi ama şunu ye bunu ye demedi...
kaçıncı haftadayken doktor diyor bunları?
benimki erken olduğu için mi demedi acaba???

benimki şu aşamada bunu ye dye ısrar etmıycez sana
bir dahaki geldiğinde süt balık yogurt neyden ne kadar yemen gerek liste verıcem dedi
iki hafta sonra cagırdı yanı sekizinci haftanın içinde olacagız nasipse o zaman
ben gene de her gün süt içiyorum yogurt yıyorum ceviz yıyorum bırkac tane
haftada bir ya da iki balık yiyorum aralarda da meyve yemeye calısıyorum
salam sosis sucuk yemıyorum kola gibi şeyler içmiyorum bir de

hayırlı olsun canım sen de duydun demek pıtpıtları
biz de dün duyduk bızımkı de yavastı normal herhalde canım
Allah sagsalım buyuyup kucagımıza aldıgımızı da göstersın ınsallah

insallah sen de tadacaksın bu harıka duyguyu salı günü canım

amin hayırlısıyla insallah

demek eylül gibi öğrenmek nasip olacak ha ayy ne heyecanlı
insallahh saglıkla ereriz o günlere

hayırlı olsun tebrık ederım sagsalım kucagına alırsın insallah

vicdanın raht olsun tatlım bünyen senin elinde değil
şu aşamada seni depolardan beslenıyor bebek
sen kendini zinde tutacak kadar ac kalmamaya gayret et yeter

benım de bir belırtım rahatsızlıgım yok çok şükür
hafif karın agrısı oluyor arada bir o da normalmiş sanırım
bugün biraz da halsizlik var üzerimde o kadar

sana da hayırlı cumalar canım Allahım en büyük duamız olan evlatlarımıza kavustursun

geçmiş olsun canım doktodan iyi haberlerle gelirsin insallah acil şifalar diliyorum Alllahtan

bütün belirtilerimiz aynı... halsizlik ve birazda ağrı. doktorum bana riske girmemek için progestan diye bir ilaç verdi. düşüğü engellemek için. tüm güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler...

ben de kullanıyorm progestan vajınal jel olarak
doktorun tedbıren mı verdı bir tehlıke mı gördü canım

benim şu an 7 haftalık dün akşam doktora gittiğimde dedi dr. şimdilik kuruyemiş ve balık özellikle dedi.
geri kalan kısma ben zaten bayadan beri dikkat etmete çalışıyorum. süt yoğurt vs.

benimki şu aşamada bunu ye dye ısrar etmıycez sana
bir dahaki geldiğinde süt balık yogurt neyden ne kadar yemen gerek liste verıcem dedi
iki hafta sonra cagırdı yanı sekizinci haftanın içinde olacagız nasipse o zaman
ben gene de her gün süt içiyorum yogurt yıyorum ceviz yıyorum bırkac tane
haftada bir ya da iki balık yiyorum aralarda da meyve yemeye calısıyorum
salam sosis sucuk yemıyorum kola gibi şeyler içmiyorum bir de

cnm özellikle bu mevsimde hangi balıkları tercih ediyorsun

yok canım bir tehlike görmedi... çok şükür. tedbir olarak kullanalım dedi. ben tablet olarak kullanıyorum...

anladım canım tedbır amaclı kullanıyoruz biz de Allahım ona ıhtıyac bırakmaz ınsallah

cnm özellikle bu mevsimde hangi balıkları tercih ediyorsun

canım bız akdenızdeyız burada denız balıgı sansımız var ben levrek cupra sevıyorum
ama sanırım onlar buyuk balık gurubundaymıs cıva ıcerırmıs bu gruptakıler
doktora gıdınce soracagım ben de merak edıyorum bunlar yasak mı

okuduğum kadarıyla faydası oluyormuş. özellikle sabahları kalkar kalkmaz kraker gibi şeyler midenin bulanmasını bastırıyormuş. bir de sık sık azar azar şeyler yemeninde mide bulantısını azalttığını söylüyorlar.
Allah kolaylık versin...

sağol canım deneyecem bakalım. Allahım hepimize kolaylık versin canımmm

X