2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canim insallah biliyormusun daha kimselere söylemedim hamile oldugumu esim ve ben biliyoruz hafdaya 2 aylik olucak

biz de söylemedik daha böyle daha iyi
geçsin biraz zaman

ben de yarın sabh gidicem pıtpıtlara çok heyecanlıyım

ayy canım benım ınsallah guzel haberlerle döneceksın
tadını cıkar ınsallah dınletır sana da ben dınledm bugün cok guzelldi yaopuyorumnanaktan

intden cok arasdirdim ama bulamadim sorumun cevabini,kefirin faydalari okadar cokki samakla bitmiyor özellikle bagisiklik kemik gelisimi vs,bebegime faydali olabilirmi diye icmek isdiyorum ama zararlarida olabilirmi diye celiskideyim,

en iyisini doktorun bılır canım

herkese hayırlı geceler bızım uykumuz geldı yatmaya gıdıyoruz
görüşmek üzere saglıcakla kalı sıkıca saırılın bebıslerınze

slm kızlar...
ALLAHIMA çok şükür meleğimi gördüm pıt pıt atıyodu kalbi :Saruboceq:
kısmetse 2haftada bir muayneye gidicem dr.umla öle anlaştık.
geç döllenme olmuşum usg göre 6+1 dedi dr.

günaydın kızlar... Ben de pazartesi görmüştüm kalp atışlarını, bana biraz yavaş geldi ama doktorum sağlıklı kalp atışları dedi, artık ayda bir geleceksin dedi bana, iki hafta demedi, iki hafta deseydi keşke bana da, böyle çok merak ediyorum,1ay nasıl gecer.Buarada şiddetli bulantılarım devam ediyor, aslında bebeğin iyi olduğuna inanıyorum böyle ama, hiçbişe yiyememek yediklerimi de iade etmek,bebişimi besliyemiyorum yaa

kızlarrr günaydınn herkeseeeeeeee

aziezicm görmüşsün kalp atışlarını maşallah
bende salı günü gidicem 6+4 te umarım bende görebilirim kalp atışlarını.
mim canım sende yemek yiyemiyorum diye üzülme bebek ilk 3 ay senin yediklerinle beslenmiyomuş öyle biliyorum

yeni gelen güzel anne adayları sizde hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişlerinize, hepimizinkini rabbim korusun.

ben de dün akşam gittim. tam 7 haftalık keseyi de gördüm kalp sesini de duydum. çok güzel bi duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın. kendi kalbinin yanında içinde yaşayan ufacık bi kalp daha var. allahım sen ne kadar yücesin ne kadar şükretsek az.

20 gün sonra tekrar kontrole gideceğim sonra da eylül de kısmetse cinsiyet öğrenmeye. :sm_cool:[/QUOTE]

canım benim senin adınada çok sevindim darısı bizim başımıza bizde duyarız inşallah Allah sağlıklı bebişler versin bizlere...

Arkadaşlar merhabalar...
Bende 10 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve de 2 gün önce doktora kontrole gidince keseyi gördüm ultrasonda. 2 hafta sonra tekrardan gideceğim ve kalp atışlarını görecekmişiz.
Umuyorum hepimiz sağlıklı, mutlu ve sorunsuz hailelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Doktor 4 haftalık olduğunu söyledi. Şimdilik mart sonu nisan başı gibi doğum görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…