2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim allah yardımcın olsun.rabbim iyilerle karşılaştırsın seni.

bende haticeyi çok merak ediyorum. canım nerdeysen nasılsan bi haber ver

sultanım canım benim beni merak etmişsin ölmedim kızım için yaşamaya çalışıyorum yüreğim çok yaralı kimseye açılamıyorum hayatın neresinden başlayacağımı hiç bilmiyorum vurgun yedim sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemiyorum hayatında bir başkası olduğunu öğrendim bu dahada canımı yakıyor istanbul dar geliyor boğuluyorum nedennnnnnnn diyorum ben bukadar fedakarlık yapmışken ne eksiğim vardı hiç karşılık vermedim dayak yedim 10 dakika geçmeden buyur diyodum küsmedim hayat bukadarmı kalleş bukadarmı acımasız edayla nefes almaya çalışıyorum ALLAH ona benden başka günyüzü göstermesin ben haketmedim gerçekten nefretimle kinim birleşti rabbim bu dünyada onu karşıma çıkarmasın cinnet geçirenlere hiç kızmıyorum duyunca okadar kötü oldumki ona kızgınlığımdan edayı evlatlık veriyordum ailem önüme durdu iyiki rabbim edayı bana vermiş nefesim oldu herşeyim oldu ALLAH o adamı cehenneme direk yapsın inşallah ölmesin sürünsün 1 ayı geçti 1 kez bile kızını merak etmedi baba olan özlemezmi kızını arkadaşlar kusura bakmayın sizleride çok üzdüm haklarınızı helal edin bana hırsımdan ne dediğimi bilemedim

canımm
aynı olayı bnm komşumda yaşıyo anlatmıstım öncelerde
onunda 2 kızı var eşi patronu olduğu konfeksiyondaki bı bakıre kızla ile beraber olunca bununla ayrııldı bu abla kaynanasıyla beraber oturuyodu kaynanasına da gün doğdu hmn bunu kapı dışarı hmde 2 çoçukla biri 8 aylık biri 5 yaşında
bn o zamn yeni evliydimm 4 sene önce kadına ne kıyafet nede ceyizini verdiler oki bebeğinin beşiğini bile vermediler
adamı da beraber olduğu kızın ailesi zorla evlendirdii kız da aşiretten adam buldu yani belası nı şimdi o kadından bi oğlu varmışş kızın abileri hm bunu hmnde kaynanayı bol bol dövermiş bi aksilik olunca
ablaya gelince köyden ailesi geldii burda karşı komşum olarak ikamet ediyo artıkk görümcemlerin çoçuklukarkadaşı bu abala ve bn haketmedim bunu diyo çalışıyo ailesi çoçuklarına bakıyoo durmu çok ii suan
mutlu görünüyoo dışarı biz içini biliyoruz ama çoçukları için ayakta duruyo ve onları çok güzel yetiştiriyo kimseye muhtaç değil adamla ayrılalı 4 sene oldu adam ne geldi ne çoçukları gördüü nede 220 tl olan nafakasını ödüyoo yani anlayacağın si. et
sen elden ayaktan düşme yeter
erkekler hep aynıı yannii

HATİCESU öncelikle geçmiş olsun ALLAHIM yar ve yardımcın olsun ..hepimiz bir şekilde bu dünyada bir sınava tabiyiz...kimimiz kayınvalidesiyle kimimiz çocuğuyla kimimiz komşusuyla görümcesiyle kimiside eşiyle vs vs vs... herkesin bir sınavı var ALLAHIM kimseyi çocuğuyla ve sağlığıyla sınav etmesin...şuanda teyzemin 50 günlük bebeği kalpten rahatsız ameliyat için bekliyor ve sonucu ölümde olabilirmiş ALLAHIM hayırlar nasip etsin...teyzeminde sınavı bu...Herşey ALLAHTAN...şer gibi görünen şeylerde hayır gizlidir...dua et çocuğunun ve senin sağlığı sıhhati yerinde...maddiyat kavga dövüş bunlar gelip geçer bir de bakmışsın hayatın mükemmel bir akışta önemli olan şuanki sınavını tevekkül doğrultusunda ALLAHA sığınarak sadece ondan medet umarak atlatman...sabır sadece sabrettim demekle olmazmış eğerki sabrederken dişlerini sıkıyorsan ve o diş köklerin sıkmaktan ağrıyorsa işte asıl sabır o imiş..ve mükafatı sana sonunda gösterilecektir...ALLAH sevdiği kuluna müsibet verirmiş...bir hadis i şerifte şöyle der "kişi malı ,hanımı ve çocuğuyla imtihan edilir"Yüce rabbim hiçbirimizi çoluğumuzla çocuğumuzla imtihan etmesinn...Şuanda hepimiz bebklerimizle uğraşıyoruz yok doğdu gaz sancısıydı uykusuz gecelerdi diş sancısı ateşi,yarın bigün yüremeye başlayacak bez bıraktırması okula başlayacak ödevleri vsvsvsvs hayat bu şekilde bir koşturmaca ile geçecek şükür...Allahım bu koşuşturmadan kimseyi mahrum bırakmasın...Allah yardımcın olsun bol bol dua et ....öptümm

çok geçmiş olsun dualarımızla beraber minik kardeşimiz

canımsın Allahım senin yardımcın olsun. edamızı sana bağışlasın İnşallah. bi insan nasıl bu kadar vicdansız ve yalancı olabilir. inan o kadar çok şey söylemek istiyorumki ama burdan yazsam beni atarlar. Allah o adamı bildiği gibi yapsın. sana nasıl yapar bunu. hani seni ve kızını çok seviyordu hani ona bi lokma bişey alamadığı için gidiyordu. o .... kadına nasıl gidiyor akıyor. Allah onları birbirine yar etmesin. nefret ediyorum böyle kadınlardan. nasıl bi yuvayı yıkarlar. nasıl bi vicdan var. ama suç kocanda daha çok. siz ne mücadeleler vermiştiniz. ne koşullarda evlendiniz. evladınız için neler yaşadınız şimdiyimi beklemiş. gidecekse hiç gelmeseydi yada seni bu duruma düşünmeseydi. Rabbime çok şükür kuzun var. ama keşke o kadınla ilişkilerini belgeleyebilsen maddi manevi tazminat alırdın. ceplerinde 5 kuruşları kalmasın. inan artık o kadar ağır geliyorki yaşadıkların o kadar üzülüyorumki. demekki seninde sınavın buymuş canım. Allahım sana sabır versin. kuzucuğunada sağlık versin İnşallah. sizi birbirinize bağışlasın. sakın evlatlık vermeyi falan düşünme. Rabbimin sana hediyesi o. o adam için değişilirmi annelik. arkasında kağı gibi güçlü annesi var. İnşallah herşey düzelecek çok güzel olacak. o adamda pişman olup kapına gelecek ama şimdi senin çektiğin herşeyi ödeyecek sende göreceksin ve yüzüne bile bakmayacaksın. ya hadi seni bıraktı başka kadına gitti bi insan evladından yavrusundan nasıl vazgeçer. nasıl unutur. nasıl o açken boğazından lokmalar geçer. evlat bu yaa evlat. ne hakkı canım. varsada helal olsun İnşallah. her zaman yanındayım canım. edayıda senide çok seviyoruz bunu hiç bir zaman unutma

canım Allahım onu annesine babasına bağışlasın İnşallah. Rabbim sağlığına kavuştursun İnşallah. çok üzüldüm yaa. kimseyi evladıyla terbiye etmesin. Rabbim bizim evlatlarımızıda bize bağışlasın İnşallah

haticeciğim birde yarın mübarek muharrem ayı başlıyor. bol bol dua edelim İnşallah. Allahım sana bi yol gösterecek İnşallah. buna inanıyorum. bak edamız hastaneye düştüğünde doktorlar umut bile vermiyordu. çok şükür Rabbime sana bağışladı. azmı dua ettik. azmı destek olduk birbirimize. İnşallah yine düzelecek herşey. İnşallah bunlarda geçecek hiç merak etme.ve sakın üzülüpte edamız için şu an en kıymetli şeyinden sütünden mahrum bırakıpta başkalarına muhtaç etme. şükürki o var ya olmasa bu yoklukta nasıl besleyecektin yavrunu. Allahım bol bol etsin İnşallah

canımsın çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin ben hiçbirzaman hiçbirşeye isyan etmedim hep bu benim sınavım dedim sabrettim 2006 temmuz 30da ailemi karşıma alarak bu adamla evlendim evlediğim ay hamile kaldım 6aylık bebeğimi kaybettim hiç isyan etmedim doktor dr gezdim birçok tedaviden geçtim evlat sahibi olabilmek için rabbim 5 yıl sonra tamda umudumu kesmişken edayı verdi sizler şahitsiniz çok zor geçti hamileliğim hep yarabbi sabır dedim 15gün yoğun bakım kapılarında yattım yavrumu 24 saatte br sadece 2 dakika görebilmek için evime icralar geldi hiç ses etmedim canın sağolsun dedim inanmayacaksınız belki 8 ay evimi dağıttım gidip bir villada yatılı çalıştım ben sandımki yaptığı kredi kartlarını ödüyor benim paramla meğersem adam kumar oynuyormuş bunları yeni öğrendim bende acıyorum zavallı kocam direksiyonda kelle koltukta para kazanıyor diyorum 15günde 1 gün izne çıkıyordum aldığım parayı ona veriyordum alkol alınca sorduğum her soruya biryerim morarıyordu evim 6cı kattı kaçdefa sinir krizleri geçirip kendimi aşağı atmaya kalktım bidefa intahar ettim çamaşır suyu içtim 5gün yoğun bakımda kaldım ölmedim kibirliydi herkesin içinde bozardı beni insanlar biliyordu ne olduğunuda kimse bana kıyamıyordu sonra inançlarımla ALLAHA sığındım 3yıl yalvardım bir yatak odası alalım diye almadı edaya başkası çocuğunun kırık yatağını verdi ki ben çok istemiştim kızıma bir park yatağı almayı almadı hep alırız yaparız dedi ama hiç yapmadı tam biraz düzeldi dedim işten çıktı evliliğim yoluna girecek ben çalışırım yeterki yuvam yıkılmasın dedim ama baktımki mücadele eden sadece benim hiçbirşey adamin umrunda değil e nolacak hatice gitti 15bine yakın borçlar ev kirası edanın masrafları hepsi bitti yük kalktı omuzlarından eda bugün tam 10 aylık oldu birdefa bile bir bez almadı niye bukadar katlanmışımki diyorum inanın bana kimse boşandı demesin diye sustum zaman akıp gitmiş ben farkında olmadan bitti yani ailesi kaçgündür geliyor götürmek için gitmem asla gittiğimi duyarsanınz yazıklar olsun deyin bana

Son düzenleme:
canım eğer ailen sana sahip çıkıyorsa sakın gitme derimm kızını da asla onlara verme sevmeleri için ble gösterme ALLAH KORUSUN kaçırırlar falan gidip o o... getirip karı yapsınlarda görsünler gelin nasıl olurmuşş oda çektirir inşallah
seni mumla ararlar da bulamasınlar inşallah

ediyorum sultancım oruçlara başladım kıldığım her namazda tutuğum her oruçta okuduğum her kuranda ah ediyorum bana yaşattıkları için edamın ahı kalmasın yarabbim benim gücümyetmedi bu zalime sen görüyosun çaresizliğimi senin ismi şerifinle kahir perişan et yarabbim ailemin eline kaldım onlardada yokki iş arıyorum

ya anneler bn bu aralar ii değilim neden böyleyim bilmiyorum haticecim sana çok üzülüyorum aklıma geliyosun sonra kızkardeşim aklıma geliyoo şimdi tam uyucaktımm burdaki sayılar ileri yukarıı yapıyorum gözümü kapayınca sonra kızım bni 5 aylıkken emmeyi bırakmıstı şimdi 9 ayık o aklıma geliyoo niye bıraktıkii diyorum emmeyii bn ona kötü bişi mi yapmıstımm doğum yaptımm sezeryanlıydım ilk 1 hafta görümcem baktıı sonra ağaya kalkmak zorunda kaldımm iş güç kzımı ihmal mi ettim oarada geceleri 1 kere kalkabiliyodum yorgunluktan azmı kalktımm onunla az mı ilgilendim de bana küstüü sonrasında eşim sanki benle ilgilenmiyo gibi aslında yoğun çalışıyor hem sürücü kursu var hmde kendi mesleği oda ilgileniyorum hatun daha ne yapim diyoo
kimse beni arayıp sormuyoo sanki herşey üstüme üstüme geliyo
umutsuz ev kadınlarını izliyorum ordaki 4 çoçuklu anneye oturup ağlıyorum bn 1 çoçukla öyleyim çünküüü
anlamıyorum kendimi ne oluyo bana .
Siz ler de anlamadınız dimii
şimdide kızım ağlıyo her gece idrar yolları enfeksiyon olmuş tahlil yapılacak işte grip öksürüğüde var allah ım bana yardım et
:26::18:

canım benim kendini suçlama herkes rızkını alır demekki senin cimcimen 5aya kadar emdi benimki ilk 1ay emmedi dr mama verdedi direndim vermedim emdi ama şimdide sadece memeyi emiyor hiçbir ekgıda yemiyor ağzını kitliyor yüzümüze püskürüyor vsbuaralar herkes kendini umutsuz kadınlara benzetiyor hayır ols bakalım bana üzülmeyin sevinin kurtuldum diye

Allah kabul etsin canım. aminnn aminnn aminnn. Allahım sana yaşattıklarının acısını çıkarsın İnşallah.

canım psikolojin bozulmuş. eşin tarafından özellikle biraz ilgiye ihtiyacın var. birde en önemlisi dinlenmeye. ve sanırım yalnızsın ondanda oluyor. geçecek inşallah canım. kızında sana küsmedi merak etme annesi. kuzucuklar annesine küsermi hiç. ihmal falanda etmiyorsun canım. etsen böyle düşünmezsin zaten emin ol. canım ben hep kendim baktım. 2. günden itibaren her işimide kendim yaptım. eşim sadece akşam misafirlerine yardım ediyordu oda bulaşık falan hep bana bakıyordu. o zaman ben hiçmi ilgilenmedim sence. kızınada çok geçmiş olsun canım. iyileşecek İnşallah annesi merak etme canım. bizde gribi daha atlatamadık çok zor geçiyor.

ne bilim vicdan azabı cekmeye bişeyler arıyorum herhalda .)

arkadaşlr sağolun ya haklısın galiba evet yanlızım mahhallemde kafa dengim yok
eşimin ailesinde n de gelenyatılı kalıyoo uzun süre istemiyorum kimse gelsin
kendi kardeşim çalışıyoo
eşiminde sınavı falan var işte
kzım da ayrı dert oldu tuz biber misali
aslında dinlenmek belkide biraz dışarı çıkmak en son bayramda çıktımm kızm hmn hast a oluyo diye hiç çıkmak istemiyorum ama sıkılıdım bn galiba ya şimdi hüngür hüngür ağlamak istiyorumm

canım biraz çık hava al . hasta olacaksa oluyor zaten. kalın giydirirsin ama seninde değişikliğe ihtiyacın var. ağlama canım daha kötü olursun. bak zaten ağlak olmuşsun bile

canım biraz çık hava al . hasta olacaksa oluyor zaten. kalın giydirirsin ama seninde değişikliğe ihtiyacın var. ağlama canım daha kötü olursun. bak zaten ağlak olmuşsun bile

canımya bu yorumun güldürdü benii RABBİM razı olsun ağlk oldum evet galiba.:))
ama nerden başlasam bilemiyorumm sil baştan yaşamak istiyorum herşeyi
kaynanam gelicekmiş bana 3 4 gün içinde bakalımm bi biberiye olmaz inşallahh
:26::26:

arkadaşlar benim kızım akşam 12.3o gibi yatıp sabahlarıda 10.30 ila 11.30 arası uyanıyo kızım 9 aylık olucak 1 hafta sonra acaba normalmi dye düşünüyorum çünkü kahvaltı saati 9 öğle yemeği 12 olması gerekirken biz 12 gibi kahvaltı yapıp öğle 3 gibi yemek yiyiyoruz yemek saatlerimiz şaşıyo yani dengelemeye çalışıyorum ama....???

aaa okadar yazdımm da kazayla sildim ya ne kadar akıllıyım bn sinir oldum şimdi kendim kendime neyse baştan alayımm
bnm kızım da 9 aylık ablası bu kadar uyumları normal ama bn 10:30en geç 11 yatırıyorumm sende öle yapp gece beslmiyorum sma mama kullanınca bnmki çok uyuyorduşimdi aptamil kullanıyoruz gerçi sabah 10 da ayaktaa
10 da kahvaltı uyamadan meyve 1 de uyur 3 de kalkar kalkınca patatesli havuçlu kırmızı etli pirinçli yemeği sonralarda yoğ urt 6 da tekrar yatar akşam 8 de kalkar kalmasa bn uyandırırımm babası na cekmiş uykudan uyandırınca bas bas bağırarak ağlar gece erken yatır canım zira gec kalkmaya alısmasın gelişimi açısında ii değil bu aylarda 6 öğün yemeleri gerekiyoo bunu tamamla bn gece yatmadan saat 10:30 gibi pirinç unuyl amuhallebi yapıyorum o sabaha tok tutuyo onu doktorum zaten artık gece besleme dedii bünyesinin dinlenmeye ihtiyacı varmıs zaten bnmki de açlıktan kırılsa biberon almazz ama sağlıklı olsunlarda
senin bebbişin kaç kilo canım ismine

merhaba kızlar uzun süredir giremedim ankaradaydım geldim sonra ev işleri derken pek interneti açamaz oldum burayı çok özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyilerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…