canımsın tatlım inş..büyüyecek kocman olacaklar bneim net gidiyo paylaştıgım komşum taşınıo bakalım inş..gene netim olur seni sizi çok seviyorum..herkesleri öpüyorum bebişleride kocaman allaha emanet olunn
maşallah kuzuna canım. darısı bize inşallah. bu üst dişler çok zorladı bizide çıksada rahatlasaydık. üstten bi tane çıktı daha
canım İnşallah bi fırsatın olurda internetten olmasın. bende seviyorummcanımsın tatlım inş..büyüyecek kocman olacaklar bneim net gidiyo paylaştıgım komşum taşınıo bakalım inş..gene netim olur seni sizi çok seviyorum..herkesleri öpüyorum bebişleride kocaman allaha emanet olunn
bendeeeeeeeeeCanmm bende seviyom valla:)
sağol teyzesii...darısı bütüüüüüün dişlere inşallah ,hepinizinnn bebişlerine...ama hala bizim gece uykularımız düzelmedi yahu :44:ne zaman düzelecek acaba :26: saat başı uyanıyor bazende 2 saatte bir emse amenna emmek içinde uyanmıyor yaa
Yine kimseler yok ve ben artık buraya girmek istemiyorum.İçimden paylaşım bile yapmak gelmiyor2009-2010 mart anneleri hala aktif ve kopmamışlar.Hala buradalarr ve paylaşımdalar.Yazık bize diyorum.
gel canım gel yaz bende bakıyorum kimse yazmıyor diye yazmıyorum. sen yaz yazarız bizYine kimseler yok ve ben artık buraya girmek istemiyorum.İçimden paylaşım bile yapmak gelmiyor2009-2010 mart anneleri hala aktif ve kopmamışlar.Hala buradalarr ve paylaşımdalar.Yazık bize diyorum.
merhaba canım ya lütfen öyle deme gene cıvıl cıvıl olur burası inşallahh ben de işe başladım feleğimi şaşırdım başımı kaşıcak vakit bulamıyorum ondan yazamadım herkes işbaşı yaptığından belki de giremiyor. kızım diş çıkardı emeklemeye başladı tadından yenmiyoyalnız diş çıkardığından mıdır nedir 2 gündür sağ göğsümü nerdeyse hiç emmiyo Allahım inşallah düzelir. bu arada Hatice naptı barıştı mı
Yine kimseler yok ve ben artık buraya girmek istemiyorum.İçimden paylaşım bile yapmak gelmiyor2009-2010 mart anneleri hala aktif ve kopmamışlar.Hala buradalarr ve paylaşımdalar.Yazık bize diyorum.
yazdıklarınızı okudum öncelikle Haticesu arkadaşımıza sabır diliyorum, yaşadıkları gerçekten üzücü, elimden ne gelirse yapmaya hazırım, kendini yalnız hissetme lütfen.İnşallah okursun yazdıklarımızı bak herkes seni merak ediyor. Eşinin zor durumda kalsa bilse, seni ve kızını bırakıp gitmesi çoook yanlış. Ama hatalar biz insanlar için. Beşeriz ve şaşarız. Fevri hareket etmeden sağlıklı bir şekilde biraraya gelip konuşsanız hani en azından ona bu hakkı eşin olduğu için versen ve halledemiyorsanız çözümsüz kaldığınızda hukuki yollara başvursan daha doğru olacaktır. Tamam asla sen bu şekilde davranmazdın, onun yaptığı gerçekten çoook yanlış. Gitmesi, seni daha da üzmüş. Ben de bu durumda çok öfkelenirdim. Tartıştığımda bile cevapsız kaldığında karşımdaki bu beni daha da tahrik ediyor, heleki kaçar gibi gitmesi. Haa bunları daha beter araya nifak tohumları ekmek için söylemiyorum, duygularını anladığım için yazıyorum. Sadece konuşma şansını ver ona.Eşin olduğu için. Onun ailesinin ne dediği de umrunda olmasın. Eda ikinizin çoçuğu, öncelikli olarak da annenin hakkıdır.Dolduruşa gelme, bu durmlarda seni çileden çıkartanlar olabilir.Kimseyi sevindirme. Ailen yanındaysa onların desteği çok önemli. Evlenirken babana evlenecem olmazsa kaçarım restin için boynumumun bir yanı bükük gibi şeyler düşünme, hepimiz duygularımızla zaman zaman hareket ederiz. Mantığımızla hareket etmeyi zamanla öğreneceğiz. Biz hala küçüğüz, büyüyeceğiz, hayat derslerle dolu. En çokta sevdiğin seni üzünce anlıyorsun. Sana sonolarak yüreğinin götürdüğü yere gitmeni, onu uygulamanı istiyorum. İyice düşün, tart, bu dünyada "sen"den önemlisi yok. En sevdiğin varlık sen'in canın olan kızın için de iyi olanı düşün ve uygula. Haa kararlı da ol. Çünkü taviz tavizi doğurur. Eşin senin onu bırakacağın cezasına tahammül edemezse, zaten bir daha yanlışlar yapmaz, şayet yaparsa da, daha önceden yapmışsa da yapacakların sadece seni bağlar. İstersen barışma olduysa ya da olacaksa aranızda evlilik sözleşmesi yap imzalat,onaylat bakalım, bundan sonra zor zamanlarda bırakıp gidecek mi, dediğim mal paylaşımı anlamında değil, evliliği iyileştirme her iki tarafın birbirlerine verdikleri sözlerin noterce onaylanması( gönül isterki sözlerimiz senet olsun).
bu arada Sultan, Abrel, Ebruli, rosense, ske,Damla, fiyonk nasılsınız?Handan nerelerde hiç görünmüyor???? Benim omzumdaki problem çok şükür geçti.
Cumartesi abimin bebeği oldu. Hala oldum ben. Evlattım,kardeştim, ablaydım, sevgiliydim, eştim, gelindim, görümceydim, eltiydim, yengeydim,öğretmendim(atanamadım ama vekillik yaptım), anne oldum. Şimdi de hala oldum. Yeğenim doğdu minicik yaa. Mehmet Kıvanç.3.3250ymiş kilosu, daha da minik gibi. Boyu 50 cm ama gerçekten çok minik duruyor. TabiiHalbuki kızım 3.590 dı o da 50 cm di daha büyük gibiydi anlamadım. Ya da artık 8 aylık olacağız, sanki kızım hep böyle doğmuş gibi az önce resmine baktım da evet büyümüş, siz de öyle geliyor mu bu göz aşinalığından mıdır nedir büyüdüğünü anlayamıyorum hep bu şekilde sanki böyle doğmuş gibi. Hastaneye ne zaman gitsek kontrollere yeni doğmuş bebekleri görünce ayyy ne kadar minik bu diyorum.
Kızımı geçen pztsi doktora götürdük. Kilosu 7.090. Doğduğundaki kilosuna bakarsanız sonraki aylarda hiç kilo almadı kızım. Tabii bunda beni yaşadıklarım burda da paylaşmıştım yaşadıklarımı. Sütümü etkiledi sanırım neticede kilo aldıramadım. Ek gıda savaşları devam ediyor. Aslında barış dolu yemekler olsa ne güzel ama yemiyor... Geçen hafta park yatağından düştü alnında hafif morluk oldu, şimdilerde geçiyor. yatağını alt tarafa aldık ,zaten hep benle yatıyor kanepede. İdrar yolarında hafif iltihap var antibiyotik şurup verdi 2 kişi zorla içiriyoruz. iştah şurubu zinko verdi. bir de supravit verdi,demir damlası derken bunları nasıl verdiğimizi hayal edin. Bizden böyle sevgiyle kalın.
cnm bnm rabbimmm yardımcın olsunnn.ne onlarla olunuyo ne de onlarsız olunuyo.haticecim çokkk erken davranmışsın ama sende evi dağıtmak içi n.neden bu kadar acele ettin.sen eşini sevmiyormuydun.onsuz dahamı mutlu olacağını düşünüyorsunnn.bizde eşimle çokk tartışırız kopma noktasına gelir.amaaa ben onsuz asla olamammmmm.bence biraz daha mantıklı düşün fevri hareket etme.baba evine dönmek çoook korrr insana.neyse gelişmelerden haberdar et bizi.hakkınızda hayırlısı olsun cnm hoşçakallll..
anneler haticeden haber alabilen var mı
merak ettim arkadaşı ya
Haticeciğim, Allah yar ve yardımcın olsun. İnan sen yazdıkça ben sinirleniyorum eşine. Artık eş kavramını kullanıyorsan tabiii. Allah vicdan ve merhamet etsin, doğru yola kavuştursun kızının babasını. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahtan annenler var. Mesleğin neydi, iş bulabilmek de kolay değil tabii. Kızına annenler bakarsa, çalıştğında rahat olursun, aklın kalmaz. Önemli olan sensin canım, hayatta kimsenin seni incitmesine izin verme. Bunu 30 yaşında anladım. annemle yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra öğrendim kim ne yaparsa çok incitmiyor artık, önemli olan senin dik durman. Kimse için gözyaşı akıtma, yoluna devam et. Yaz buraya da dertlerimizi paylaştıkça ferahlayacağız. yalnız değilsin tamam mı
bende değişiklik yok arkadaşım bugün baroyu aradım avukat için aralığın 21 randevu verdiler evraklarımı götürecem daha sora 20 gün içerisinde uygun olursa avukat veriyorlarmış bu arada koordinasyon merkezini aradım avukat yardımı yapmıyorlarmış giyim gıda yardımı yani işime yaramadı kısaca annemlerdeyim iş bskıyorum yoluma devam etmeye çalışıyorum
canım sana cek eriyorlar o cekle makette sen istediğini alabiyorsun mesela bebeğine istediğin seyden alabilirsinn onun için demiştimm ben
aklımdasınız canımm seni yargılamıyotruzz emin ol bizlere d olabilirdi böyle şeylerrr