2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuna canım. darısı bize inşallah. bu üst dişler çok zorladı bizide çıksada rahatlasaydık. üstten bi tane çıktı daha

sağol teyzesii...darısı bütüüüüüün dişlere inşallah ,hepinizinnn bebişlerine...ama hala bizim gece uykularımız düzelmedi yahu :44:ne zaman düzelecek acaba :26: saat başı uyanıyor bazende 2 saatte bir emse amenna emmek içinde uyanmıyor yaa

canım İnşallah bi fırsatın olurda internetten olmasın. bende seviyorumm

Canmm bende seviyom valla:)
bendeeeeeeeee

amin canım. benim kızda hiç belli olmuyor bazen çok uyanıyor bazen az. neden yapıyor anlamıyorum ama

Yine kimseler yok ve ben artık buraya girmek istemiyorum.İçimden paylaşım bile yapmak gelmiyor2009-2010 mart anneleri hala aktif ve kopmamışlar.Hala buradalarr ve paylaşımdalar.Yazık bize diyorum.

Yine kimseler yok ve ben artık buraya girmek istemiyorum.İçimden paylaşım bile yapmak gelmiyor2009-2010 mart anneleri hala aktif ve kopmamışlar.Hala buradalarr ve paylaşımdalar.Yazık bize diyorum.

merhaba canım ya lütfen öyle deme gene cıvıl cıvıl olur burası inşallahh ben de işe başladım feleğimi şaşırdım başımı kaşıcak vakit bulamıyorum ondan yazamadım herkes işbaşı yaptığından belki de giremiyor. kızım diş çıkardı emeklemeye başladı tadından yenmiyo yalnız diş çıkardığından mıdır nedir 2 gündür sağ göğsümü nerdeyse hiç emmiyo Allahım inşallah düzelir. bu arada Hatice naptı barıştı mı

gel canım gel yaz bende bakıyorum kimse yazmıyor diye yazmıyorum. sen yaz yazarız biz

maşallah bebişine canım. düzelir canım merak etme. haticeden haber yok canım. bende çok merak ediyorum

yazdıklarınızı okudum öncelikle Haticesu arkadaşımıza sabır diliyorum, yaşadıkları gerçekten üzücü, elimden ne gelirse yapmaya hazırım, kendini yalnız hissetme lütfen.İnşallah okursun yazdıklarımızı bak herkes seni merak ediyor. Eşinin zor durumda kalsa bilse, seni ve kızını bırakıp gitmesi çoook yanlış. Ama hatalar biz insanlar için. Beşeriz ve şaşarız. Fevri hareket etmeden sağlıklı bir şekilde biraraya gelip konuşsanız hani en azından ona bu hakkı eşin olduğu için versen ve halledemiyorsanız çözümsüz kaldığınızda hukuki yollara başvursan daha doğru olacaktır. Tamam asla sen bu şekilde davranmazdın, onun yaptığı gerçekten çoook yanlış. Gitmesi, seni daha da üzmüş. Ben de bu durumda çok öfkelenirdim. Tartıştığımda bile cevapsız kaldığında karşımdaki bu beni daha da tahrik ediyor, heleki kaçar gibi gitmesi. Haa bunları daha beter araya nifak tohumları ekmek için söylemiyorum, duygularını anladığım için yazıyorum. Sadece konuşma şansını ver ona.Eşin olduğu için. Onun ailesinin ne dediği de umrunda olmasın. Eda ikinizin çoçuğu, öncelikli olarak da annenin hakkıdır.Dolduruşa gelme, bu durmlarda seni çileden çıkartanlar olabilir.Kimseyi sevindirme. Ailen yanındaysa onların desteği çok önemli. Evlenirken babana evlenecem olmazsa kaçarım restin için boynumumun bir yanı bükük gibi şeyler düşünme, hepimiz duygularımızla zaman zaman hareket ederiz. Mantığımızla hareket etmeyi zamanla öğreneceğiz. Biz hala küçüğüz, büyüyeceğiz, hayat derslerle dolu. En çokta sevdiğin seni üzünce anlıyorsun. Sana sonolarak yüreğinin götürdüğü yere gitmeni, onu uygulamanı istiyorum. İyice düşün, tart, bu dünyada "sen"den önemlisi yok. En sevdiğin varlık sen'in canın olan kızın için de iyi olanı düşün ve uygula. Haa kararlı da ol. Çünkü taviz tavizi doğurur. Eşin senin onu bırakacağın cezasına tahammül edemezse, zaten bir daha yanlışlar yapmaz, şayet yaparsa da, daha önceden yapmışsa da yapacakların sadece seni bağlar. İstersen barışma olduysa ya da olacaksa aranızda evlilik sözleşmesi yap imzalat,onaylat bakalım, bundan sonra zor zamanlarda bırakıp gidecek mi, dediğim mal paylaşımı anlamında değil, evliliği iyileştirme her iki tarafın birbirlerine verdikleri sözlerin noterce onaylanması( gönül isterki sözlerimiz senet olsun).
bu arada Sultan, Abrel, Ebruli, rosense, ske,Damla, fiyonk nasılsınız?Handan nerelerde hiç görünmüyor???? Benim omzumdaki problem çok şükür geçti.
Cumartesi abimin bebeği oldu. Hala oldum ben. Evlattım,kardeştim, ablaydım, sevgiliydim, eştim, gelindim, görümceydim, eltiydim, yengeydim,öğretmendim(atanamadım ama vekillik yaptım), anne oldum. Şimdi de hala oldum. Yeğenim doğdu minicik yaa. Mehmet Kıvanç.3.3250ymiş kilosu, daha da minik gibi. Boyu 50 cm ama gerçekten çok minik duruyor. Tabii Halbuki kızım 3.590 dı o da 50 cm di daha büyük gibiydi anlamadım. Ya da artık 8 aylık olacağız, sanki kızım hep böyle doğmuş gibi az önce resmine baktım da evet büyümüş, siz de öyle geliyor mu bu göz aşinalığından mıdır nedir büyüdüğünü anlayamıyorum hep bu şekilde sanki böyle doğmuş gibi. Hastaneye ne zaman gitsek kontrollere yeni doğmuş bebekleri görünce ayyy ne kadar minik bu diyorum.
Kızımı geçen pztsi doktora götürdük. Kilosu 7.090. Doğduğundaki kilosuna bakarsanız sonraki aylarda hiç kilo almadı kızım. Tabii bunda beni yaşadıklarım burda da paylaşmıştım yaşadıklarımı. Sütümü etkiledi sanırım neticede kilo aldıramadım. Ek gıda savaşları devam ediyor. Aslında barış dolu yemekler olsa ne güzel ama yemiyor... Geçen hafta park yatağından düştü alnında hafif morluk oldu, şimdilerde geçiyor. yatağını alt tarafa aldık ,zaten hep benle yatıyor kanepede. İdrar yolarında hafif iltihap var antibiyotik şurup verdi 2 kişi zorla içiriyoruz. iştah şurubu zinko verdi. bir de supravit verdi,demir damlası derken bunları nasıl verdiğimizi hayal edin. Bizden böyle sevgiyle kalın.

tatlımm bak onların bebekleri artık kocaman bilgisayar başında durp paylaşım yapmaları gayet normal
saat 11 ve ben şimdi mutfağımı toparlıcam 2 makina çamasırımı yıkıcam kızım grip olmuş sık sık ağlıyo onu sallıcam
anlıyacağın nöbetteyim ve bnmle aynı durumda olan anneler eminimki vardırr

kızım 8 aylık bir günümüz ötekini tutmuyo ve 2 dk onunla ilgilenmesem ağlıyo bas bas çığlık atıyoo
ee gelde bil. başına otrrr birde bil elimden çekip klavyada yazışması varki izlemeye değerrr

bizimkilerde büyüsün sana söz biz hepburda olucaz

az önce geldim antalyadan eda çok hastalandı orda kafa dağıtmaya gittim ama insan yaşadıklarını kendisiyle götürüyor beynim benimle geldi ve çok yorgunum 19 ekimden beri na aradı ne sordu tlfonları kapalı ben gurursuzluk edip arırorum çünkü canım çok acıyor eda hr baba deyişinde içim parçalanıyor kızıma oda yapacaktım herşeyi gözümde koydu dilerim rabbim sorsun hesabını kadın koordinasyon merkezi merkezini arayacam okadar cevapsız kalan sorularım varki çıldırıyorum kendi kendime sorup cevabını veremiyorum aklım almıyor birgün önceydi seni çok seviyorum diyen adam ya olurmu böyle bir vijdansızlık iyi günde kötü günde söz veriyorsun ALLAHIN huzurunda helalimsin diyosun sadece eda için yaşıyorum yarın baroya gideyecem avukat veriyorlarmış herkes bekle diyo neyi kleyeyim olmayan kocayımı bitti hayatıma kızımla tekbaşıma devam edecem nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama önce iş bulacam şu 10bin tlyi bi şekilde ödemem lazım tutuklarlarsa beni hem ailem biter -hemde ben borçlarım bittikten sonrada 1+1 ev tutacam kızıma istediğim gibi oda yapacam birtek RABBİME sığınıyorum

bende uzun zmandır girememiştim foruma.baya konu birikmiş.umarım herkesin bebeği iidir.benim kızımda gayet ii teyzeleri.şu sıralar sürekli ilgi istiyor.alt iki dişi çıktı üst çıkacak sanırım onun biraz huysuzluğu var.başka hiçbir sorunumuz yok çok şükür.sizde ne var ne yok?

bu akşam edanın amcası geldi görmeye kardeşine çok sitemkar kızgın okadar üzüldümki tlfon numarasını değiştirmiş abisiyle haber yolluyor beni arasın diye kumara tutulmuş kendini bitiriyor yüreğim soğudu içmdekileri döktüm abisine 1aydır hiçmi vijdanı sızlamıyor dedim ya bu çocuk sütte bezde mamada babaya en ihtiyacı olan zamanda gitti bumu delİkanlılık bumu kocalık dedim git kardeşine söyle benim aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işim olmaz bu saatten sonra bu gidişin bu kaçışın izahı olamaz ben ona güvenmiyorum artık sesini dahi duymaya tahammülüm yok ben böyle daha mutlu olacam ALLAHIN izniyle

ben özelimi çok fazla deşifre etmek istemedim ama sizler beni herzaman en iyi anlayanlar oldunuz ev sahibim kalan 2 3 parça eşyayı kapıya attı gece 12de komşum taksi tutu beni annemlere yolladı daha nasıl terketmeyim ortada terkedilecek bir ev varmıda ben bıraktım ben tabiki seviyordum yoksa bunca şeye neden katlanayım ama tek başıma verdiğim bu savaşı kaybettim

anneler haticeden haber alabilen var mı
merak ettim arkadaşı ya

bende değişiklik yok arkadaşım bugün baroyu aradım avukat için aralığın 21 randevu verdiler evraklarımı götürecem daha sora 20 gün içerisinde uygun olursa avukat veriyorlarmış bu arada koordinasyon merkezini aradım avukat yardımı yapmıyorlarmış giyim gıda yardımı yani işime yaramadı kısaca annemlerdeyim iş bskıyorum yoluma devam etmeye çalışıyorum

Haticeciğim, Allah yar ve yardımcın olsun. İnan sen yazdıkça ben sinirleniyorum eşine. Artık eş kavramını kullanıyorsan tabiii. Allah vicdan ve merhamet etsin, doğru yola kavuştursun kızının babasını. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahtan annenler var. Mesleğin neydi, iş bulabilmek de kolay değil tabii. Kızına annenler bakarsa, çalıştğında rahat olursun, aklın kalmaz. Önemli olan sensin canım, hayatta kimsenin seni incitmesine izin verme. Bunu 30 yaşında anladım. annemle yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra öğrendim kim ne yaparsa çok incitmiyor artık, önemli olan senin dik durman. Kimse için gözyaşı akıtma, yoluna devam et. Yaz buraya da dertlerimizi paylaştıkça ferahlayacağız. yalnız değilsin tamam mı

ben en çok neye üzülüyorum biliyormusun hani diyolarya neden bukadar acele ettin yuvanı yıktın diye nolur kimse bana birdaha bunu sormasın yaşadıklarımı ben biliyorum ben onun gözlerine bakmaya kıyazdım çok sevdim o adamı içim yanıyor çokmu kolay yuva yıkmaz nezor şartlar altında kurduk biz oyuvayı ama bittim tükendim artık eda yokken herşeye katlandım açlığa sefalete annemlere dönmek zorundaydım çünkü gücüm yoktu edanın herşeye ihtiyacı vardı ve ben yetişemiyordum mesleğim muhasebe elbet bir iş bulacam niyetim kimseyi kendi sorunlarımla boğmak üzmek değil ama lütfen herkesden çok rica ediyorum bana yuvanı neden erken yıktın demeyin bazen olaylar insanların istemediği yönde gelişiyor benim arkamda olaydı ben yinede herşeye katlanırdım ama yok tek başıma nereye kadar yetecem arkadaşlar ayakta dırmak zorundayım kızım için gözlerime bakıyor ben birazda sizlerin bana verdiğiniz destekle kendimi daha huzurlu hissediyorum hiçbirzamanmaddiyata önem vermedim manevi dostluklar yetti bana sizleri seviyorum küçük melekleri öpün

kızlaarrr hepinizi ne kadar özleedim bilemezsiniz...bizim internetimiz artık yok...çok yoğun geçiyo günlerim..taşınma,yerleşme,diş çıkarma, emekleme,drken uzun zamandır giremedim..şimdi okuldan yazıyorum size....inşallah hepiniz meleklerinizle iyisinizdir....hatice canım gerçekten durumuna çok üzüldüm...Rabbim herzaman yanında olsun seni ve edayı koruyup kollasın inşallah.....dualarımda olacaksın....biz idare ediyoruz kızlar 6 tane dişi var oğluşumun kanepeye tutunarak yürüyo....geceleri çok uyanıyo..... kızlar ben fırsat buldukça yazarım...şimdi zil çaldı çıkmak zorundayım...ALLAHA EMANET OLUN....

canım sana cek eriyorlar o cekle makette sen istediğini alabiyorsun mesela bebeğine istediğin seyden alabilirsinn onun için demiştimm ben
aklımdasınız canımm seni yargılamıyotruzz emin ol bizlere d olabilirdi böyle şeylerrr

ben sadece avukat gibi yardımda bulunduklarını zannediyordum tamam canım sağolasın arayacam önce muhtara gitmem lazım ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…