Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi oldu bu mesajı görmem
peki canım tülbentin nasıl yani klasik beyaz ise kapkara olmuyor mu
ben kaynatıyorum ama görüntü fena
her meyvenin rengi kalıyor
Bizimki de 3 aylıktan beri çok hevesli oturmaya olabildiğince oturtmadık ama kucağımızda falan oturur gibi tutuyoruz bir aydır geçen denedik gayet rahat oturuyor destekle. aynen salıncağına koyuyorum kafayı kaldırıp duruyor boynu ağrıyacak, bende olabildiğince dik pozisyona getiriyorum zaten destekleri var salıncağının da oturuyor. bizim oto koltuğumuzda baya dik orda da rahatça oturuyor ve uyuya kalıyor. başını ve sırtını hep çok iyi tutabiliyordu kızım, yaşıtlarını görüyorum çevremde kucağa alınınca kızım kadar dik duramıyorlar sanırım yapı farkı var. benim kızda bacaklarını çok fazla hareket ettirmiyor mesela. tutunca adım atmıyor ama çok sert basıyor.
bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyor musunuz? ben hiç kullanmadım bu güne kadar ne zaman yastıkla yatırmak gerekir acaba?
ben de şu eski bebek bezi olarak kullanılanlar var ya onları kullanıyorum.onlar çok iyi.banyodada süper oluyor.dediğin gibi renk kalıyor.ben kaynatsamda çıkmıyordu.bende beyazlarla yüksek derecede atıyorum sonrada bebek sabunuyla yıkayıp duruluyorum..
benimki de 3 aya gelmeden yatarken başını hatta vücudunu kadırıyordu
ama hafif yatar pozisyondaki salıncağında komple kalkıp bizim gibi oturuyor artık,tam diksem mi emin olamıyorum
daha küçük sanki
maşallah canım kızına da
benimki de fena değil aynı şekilde başını doğduğu gün bile dik tutuyordu
şimdi de yüzüstü yatarken kendi etrafında dönmeye başladı
herhangi bir yere oyuncak koysak hemen kendini göbeğiyle ittirip onu alıyor
ama sırt üstüne geri dönemiyor
Senin bebişe de maşallah canım, seninki erken yürüyecek sanırım, benimki bir kaç kez kendisi dönebildi. ama pek popoyu kaldıramıyo kuzucuğum.
Bende diyorum erken yürüyüp nereye gideceksin diye, bi yandan da sabırsızlanıyorum onun ilk adımlarını ve pıtır pıtır etrafta dolaşmasını görmek için.
yapar hepsini bir anda
kızım bi anda yan döndü,sonra yüzsütü hepsini de çok erken yaptı ama hala geri dönemiyor öyle bekliyor kaldırana kadar
ben 8 aylıkken yürümüşüm
kızım da ayaklarını bastırıınca baya adım atıyor gerçi ama hiç belli olmaz
en geç ben doğurdum burada ,en geç de benim kızım yürmeye başlayabilir
ya ben de bir kaç kez cam rendede meyve rendeleyip verdim ama süzmedim. zaten deyim yerindeyse canını çıkarıyor meyvenin. yanlarda birikiyor suyu, bira eğimli tutup suyundan veriyorum 5-10 kaşk, çok az posasıda geliyor ama hiç sorun olmadı. tülbent kullanmıyorum yani.
ayrıca banyoda kurulamak için çok iyi oluyor gerçekten hemen suyu emiyor. ona sarıp havlusunun üzerine yatırıyorum, onunla kuruluyorum kuzumu.
Anne baba erken yürümüşse çocukta erken yürürmüş, senin kız erken yürür bence, yürümesede ne olacak sağlıklı olsunlarda bir iki ay geç yürüsünler hem önemli değil. yürümeleri güzel de bi o kadar da zor aslında. şimdi koyduğumuz yerde duruyorlar o zaman koşturup durucaz peşlerinden. düştü mü kalktı mı işimiz var vallahi
Söyleyeyim de beyime alsın bana kuru dut. İ.Saraçoğluna ben de itimat ediyorum . Ben 2 aylıkken doktora götürdüm Sinemi(bebeğimiz) sadece sağlık ocağındaki kontrollerine devam ediyoruz . Götüreyim değil mi ben de bi sıkıntısı yok ama bi kontrol için
canım demek istiyorki,mesela 9 aylık bir bebeğe yapılacak en büyük kötülük o emeklerekn onu kucağa almaktır.yani çocuk duruyorken bırakın kendi dünyasında eğlensin ama ağlarsa hemen kucaklamak gerekir.
her çocuğun bir sırrı vardır.o yatarken ona bakıp acaba senin sırrın ne ki diye düşünmek lazımmış.
boy 70,
7kg.
canım püreleri kendim yapıyorum cam rendede.tülbentten süzüp veriyorum suyunu
peki arkadaşlar bebeklerinizi oturtuyor musunuz destekle
benim kızım daha 4 buçuk aylık ama salıncağında fln kendi kalkıp oturuyor
sanırım vakti geldi haftaya kontrole gidince doktora sorarım ama o da 5.ay demişti
şimdi kaç aylık çizelgen yok göremiyorum da gerçi çizelgemi ben de kaldırdım deşifre olmamak için:)) 5 aylık olunca 9 gün sonra İnşallah biz de götüreceğiz, bizimki çok minnak yaa:)
hımm teşekkürler bilgiler için, püreyi ben de yapayım o zaman, kilosu az yaa erken değil değil mi içirmek için 9 gün sonra 5 aylık olacağız da:)
katı meyva sıkacağında elma, havuç suyu sıkıp versek de olur değil mi püresi gelmiyor böylece sence?
yerim onu ben adaşım yaa sempatim daha çok Ayşeciğe:) yaa bu salıncak nedir hepinizde var, markası nedir ve hesaplı bir şey mi sorması ayıp?
bu arada Sultan,
Abrel,
Handan,
ske,
damla( sweetdrop)
taçsızprenses
rose
nerdesiniz yaaw ? özledim sizleriiiiii
bizim kız dün kanepeden 2. düşüşünü gerçekleştirdi. 1 ay olmadan bu 2. düşüş, eşime bağırdım kızdım onun suçuymuş gibi. Gene şoka girdim, titredim yaa. Uykulu emzirdim yanıma yatırdım. Park yatağı kanepeye dayıyorduk ki uyurken birşey olmasın diye. Azcık aralık kalmış sen tut düş off bir ben vardı benden içeri diyorum o kadar korktum. Neyse Allahım koruyor bebeklerimizi. Rabbim esirgesin. Amiiin.
kkızlarrr son kez soruyoruum tatıle denıze gıden var mı bebıslerle varsa tavsıye edcenız bı yer var mıdırr sevgıllerr