2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar yürüteç ve mama sandalyesi hakkında ne düşünüyosunuz?Ne zaman almayı ve hangi marka almayı düşünüyosunuz?Bu arada c.tesi benim dogum günüm.Annem her alınanı begenmedigim için emire yürüteç almışİyide olmuş bi bakıma.Bizde almayı düşünüyoduk.Çünkü halının üstüne pike seriyorum ama bi bakıyorum döne döne odadan çıkmış parkenin üzerinde koltuk altına girmiş ama çıkamıyo felann.İşte bizim ufaklıktan böyle.Sizin bıcırıklar ne alemde?Artık giremiyorum sizleri çok özledim.

yerim onu ben adaşım yaa sempatim daha çok Ayşeciğe:) yaa bu salıncak nedir hepinizde var, markası nedir ve hesaplı bir şey mi sorması ayıp?

eşim kabul etseydi sade ayşe olacaktı benim kızım şimdi nihal'imiz de var

ayy benimki dandikten bir şey canım
annem zorla almıştı 40 lira
yerde duruyor işte sallanıyor ,sırt kısmı ayarlanıyor oturur pozisyona kadar
kemeri de var
takıp oturtuyorum ona tvnin karşısına da koyunca baya idare ediyor beni

merhaba hiperaktif:) nasılsın? ikimiz de erkenciyiz bakıyorum bugün.benim olduğu gibi seni de muhtemelen kızın uyutmuyo uykunun en tatlı olduğu şu vakitte.dün kızım 8de uyuduğu için bugün erkenden başladı mesaim.ya bugün telefon alarmını kapatıp azıcık uzanıyım demiştim sahur hazırlayamadım eşime çok üzüldüm valla adamceğiz akşama kadar nasıl dayanacak şimdi

kızlaar bebekle tattıle gıdenınız var mı varsa bı yazınn lutfeeeen

tatil mi bilemem ama Mardin'de doğdu, Mardin'den G.Antep'e, ordan Hatay'a ordan Adana'ya, ordan Ankara'ya gittik kuzumla, Ankara'da 5-6 gün kalınca serin serin uyudu ona da iyi geldi. Gidin bence bebek için de değişiklik olur, zaten benim tatil anlayışım otel ve bana yapılan hizmet:)) ( Antalya Şah inn Paradise evlilik yıldönümümzde eşimin bana jestiydi süper bir yer alternatif tatilde 1 numara, imkan olsa giderdik, Ramazanda kampanya yapıyorlar ayrıca, 2 sene oldu gideli. Özlediim. internetten arat bak süperdi yaa.

iki ismi de çok güzel canım adım Ayşe yaa kendime pay biçiyorum gıcık eşim teklif etseydi kızımın adı Ayşe olsaydı tüm bu saplantılarım da geçerdi( isim takıntım:)) oysa erkek olsaydı ben onun ismini (Ali'yi) koyacaktım:))
yerim onuuu salıncağıyla tv keyfi yapıyor haa çizgi film açıyorsun diii mii:)) çok uygunmuş ben şu 250-300 tllik olanlardan bahsediyorsunuz dedim alamam da onları hani şu craft mraft dondy mi nee? 40 tl ise ben de bakayım sever belki bizim kız da teşekkürler canım:)

Senin doğum gününde bebeğe yürüteç:) artık öyle oluyor değil mi papuçlarımız dama atıldı:)) şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım. Aaaa bak ilk kutlayan ben oldum hi hi:) ama sen bu yorumu okuyana deeek( hatta belki okuyamazsın bile yazım arada kaynayıp gidecek(

ohhh Maşşallah gözümüz yok bizim için de eğlenip, dinlenseydin şeker:) senin adına çoook sevindim:))

sağol canııım, ben de duymuştum Melekler tutarmış:) geçmişler olsun diş için de evet çok huysuz olurlarmış o zaman da, bizimki de böyle kabarmış gibi 2 yerden ayyy hemen çıkmasın çok minnak zayıf yaa offf hiç kilo almazsa sonra ayyyy.

hımm evet cam rende sağlıklısı hemen almalıyım ondan o zaman. Ben de 1 hafta sonra başlayacam herşeyden azar azar tattırmaya. Salıncak evet hesaplıymış ama benim kız daha oturamıyor ki öne doğru paat devriliyor alsam bile şimdi kullanamam sanırım ne zaman tam oturursa, ya da salıncak destekler heralde belini ayy bilemedim sağol ilgine canım:)

canııım öncelikle yeni nickin hayırlı olsun:)) nasıl deşifre oldun bakiiim ???merak ettim ayyy ben de mi deşifre oldum diye aklımdan geçirmiyor değilim zaman zaman.çizelgemi kaldırdım ama annemgile gittiğimde kızkardeşimin bilgisayarına girişimde kendilinden kadınlar kulübü sayfasına daha tıklamadan k diyorum yaa girdiğim sayfalar ve hemen nickim çıkıyor yazdıklarım falan ıyyy diyorum ben de bazen de okusunlar yüzleşsinler benle amaaan diyorum ben de ikilemdeyim böylece:)
evet bizim kız da benim gibi yaramaz:) yerinde durmuyor illa dönecek sıkıldı kaç aydır yatmaktan o da haklı ama, düşmese ya üff. Allah korusun tüm yavrularımızı ,Amiin.
Özeline mesaj atıyoruuum, aklımdasın ;ama eşim sağolsun zaman vermiyor nette bana( yoksa kayıtsız kalmadığımı biliyorsun seni seveyrum onu da çoook iyi bil tamam mı şeker:) yeni geldik eve bir dee aklımı Ankarada bıraktığımdan daha toparlayamadım beynimi sanırım toplayıp güzelce mesaj yazacaktım n'olur kusuruma bakma, hemen yazıyorum:))

ben de seni merak ediyordum özledim sizlerii diye nicklerinizi yazmıştım senin de nickin vardı hatta, nerelerdeydin:))
evet kızım saat 6 gibi uyanıyor bizim kız hatta şu an bangır bangır eşim bana bakıyor almam için yazamayacam sanırım kusura bakmaa. Eşine de Allah sabır versin mükafatı çoook

benim aldığım biraz pahalı, ana kucağıda olabiliyor, ayrıca pilli, otomatik olarak sallıyor, titreşimi ve müziği var, kızım çok seviyor, linkinide veriyim
en ucuz | Graco Swing N Bounce Two-In-One Ana Kuca-Salncak Gustav | 236,08 TL
katı meyve sıkacağıyla da tabiki olur. herşeyin suyunu hazırlayabilirsin onunla

selammm..nasılsınız keyifler nasıl
herkez iyidir işlh..ayşcim korkma belkide diş huzursuzluğu yüzünden kuzucun yemek istemiyor,
belki dişten sonra rahatlar ve yer annesi sen üzülme

linki inceledim canım çok sağol ama sanırım ben daha hesaplı bir şey arıyorum hani diğer ihtiyaçları da olur diye malum tek maaşlıyız, atanamadım yaa:)
eşin Mardin de mi hala? biz G.Antepli olduk Nizip'e taşındık. Arzumun blendırını almayı düşünüyorum çorbalar için, robotta var ama küçük ev aletleri daha pratik. Katı meyva sıkacağı ile de havuç suyu verecem bakalım. Havucun da çok az suyu çıkıyor yaa bir kasa lazım:)

slmlar günaydınlar
umarım herşey yolundadır
iyidir canım benden başka yazan yok herkeler nerde yaaa

selammm..nasılsınız keyifler nasıl
herkez iyidir işlh..ayşcim korkma belkide diş huzursuzluğu yüzünden kuzucun yemek istemiyor,
belki dişten sonra rahatlar ve yer annesi sen üzülme

:) bu Ayşe ben miyim üstüme aldım sağol canımmmm

canım havucu çok az haşla sonra cam rendede rendele.dediğin gibi az oluyor ama bebeğin midesine göre çıkıyor.diğer türlü haşlamazsan zor çıkıyor.hamak ta alabilirsin hesaplı bir şey istersen.bizim balkonda var dah önce almıştık ama şimdi balkonda yemek yeken cimcime orada uyuyor.
buarada bugün bir misafir geldi.oğlu 8 yaşında.gerizekalı çocuk bir baktım kızımın burnunu sıkmış on sn nefessiz kalabilecekmi deneyi yapıyor.kız da misafir kadının kucağında nasıl bağırmışım anlatamam.kadında oğluna yapma demiyo.8 yaşında çocuk...
çok kızdım kadın bozuldu ama napayım

teşekkürler tatlım tamam deneyecem ama önce cam rende almalıyım
salıncağa bakıcam bakalım bulabilirsem öyle uygun alırım.
şu misafire bak ben de gıcık oldum sen de çocuğun burnunu sıksaydın. Annesine bak yaaa ne kadar ilgisiz sinir olurum öyle tiplere. Bizim kız daha 12 günlüktü tanışmak için apartmandan bir komşu gelmişti. Oğlu sehpamızı at yaptı az kalsın da kızımın gözüne sokacaktı, annesi hiiiç oralı bile olmadı yaa. İyi etmişsin alınırsa alınsın.

yok canım mardinde değil askere gitmişti zaten oraya bitirdi geldi çok şükür. Sende kurtulmuşsun doğuyu bende iyi bilirim. Doğunun en doğusunda 3 yıl çalıştım. şimdi memlekete yakınız. Aile önemli senin biraz sorunun var ama bize çok yardımları oldu annemlerin de kaynanamlarında, başımız sıkışınca çağırıyoruz.
Tek maaşla zor biz çift maaşla yetişemiyoruz gerçi maaşın biri ev kredisine gidiyor ama. Bebişin ihtiyaçları evin masrafları ancak yani. Benimde takıntım var ucuza aldığım hiç bi ürünün hayrını görmedim, hemen bozuldular, yeni aldığım bişeyde sorun çıkınca bende kızıyorum tabi, almıyorum artık bende, daha doğrusu almamaya çalışıyorum.
şimdide hoppala alıcam parayı denkliyebilirsem, kızım hoplamaya bayılıyor, örümceğin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum onu almıcam.

ben de oğlum olsa mustafa koyacaktım
seviyorum klasik isimleri:))

kraft dondy e şimdi baktım o baya süpersonik bir şeymişçok bilinçsiz alışveriş yapmışız biz
alırdım güzel bir salıncak yetedi
şimdi anakucağı var bebek arabamıza takılmıyor,bu var ortalarda dolanıyor
bizimki bunun pembesi,sırtı komple kalkıyor, oturuyor,doğduğunda iki ay bunda yattı
burada 99 diyor ama 40a aldık biz

Paşha Sallanır Bebek Anakucağı ve Anadizi New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Kızlar emirim hastalandı.Herşeyini kaynar suda bekletiyorum(biberon,emzik,çıngırak)yinede mikrop kapmış.Yavrum 2 gecedir yandıKan degeri en fazla 10 olması gereken yerde 37 çıktı.Hem ishal hem ateş mahfoldu yavrum.Tahliller antibiyotik igneler oofffHastanede o agladı ben agladım eşim dayanamayıp dışarı çıktı hep.Az bana en bbönce ateşi düştü Elhamdülillah.Yarın dogum günüm arkadaşlar.Evladımın iyileşmesi o baygın bakışlarının gitmesi bana en büyük hediye :109:Nerden alıyo bu mikropları anlamadım.Evi hergün çamaşır suyula siliyorum,odasını oyuncaklarının tozlarını lıyorum.Yere yatıracaksam pike seriyorum.Şap şup öpüyolar ondan diorum ben.Sigara içip hemen şap şupBirde bugün saglık ocagında kavga ettim.İgnesini vurdurmaya gitttim.Öküz kadın almış domatesi soyup aheste aheste soyup ısırıyor.Dedim oglumun ateşi vr igne için geldim.Yatır şuraya bekleyin şu domatesimi yiyicem demezmi.İşte çıldırdıgım an.Bagırmamla birlikte herkes kaçıştıDedim çocuk yanıyor senin domates yemeni mi bekliycek.Sen önce görevini yapmak zorunsaın hhele ki bu hasta ateşli baygın bir bebekse.Adını soyadını ver seni saglık bakanlıgına şikayet edicem dha önce burdaki başka bi doktoru şikayet ettigim gbi(roto aşısı için yanlış bilgilendirdi.Kendi dr. birlikte şikayet yazısı gönderdik saglık bakanlıgına)senide edicem dedim.Bide bekleseniz nolcakti sanki ölmezdi çocugun demez mi çıldırdım.Adını soyadını söyle diorum söylemiyorum be dedi.Bende birine sordum sen görücen dedim.Yarın eşim gidicek ve başhekimine sonrada saglık bakanlıgına drla birlikte şikyet yazısı yazıcak.İşte bizden haberler böyle.İnş. yavrumun bu gece ateşi çıkmaz.Gidin mikroplar yavrumun bedenini terk edin artık o çok küçük sizinle savaşamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…