günaydın canım yeni nickin güzelmiş:) zaten ilk dönem ücretsiz izne ayrılıcam ikinci dönem için uğraşıcaz bakalım..aslında ben ist vali yrd oğluna özel ders veriyordum acaba rica etsemm mi adamdan yardımcı olur mu ki? gerçi hiç alışık değilim böyle birilerinden bişey istemeye torpil yaptırmaya ama bu sefer mecburen olacak saırım
sağol esracım zeki olduğumu düşünmen beni sevindirdi ama ben zaten ilk göreve başladığımda müdür yardımcısıydım ve çok yorucu bir iş..düşünsene tatilin yok öğretmenler kadar ve tüm gün okulda kalmam gerekecek sırf 300 tl için...ben düşünmüyorum böyle daha rahatım öğretmenken ama bakalım şu işi de halletseydik hayırlısıyla
kız zor oldu güç oldu ama sonunda hakedene hakkını vermeyi öğrendin
bak ne iyi oluyo dimi sen düşüneceğine onlar düşünsün boşver
lafını söyle artık sonra da keyfine bak...benim kaynana 3 yıldır gelmemiş kapımı açmamış taşınırken olurda yardım istemeyelim diye şimdiden baladı mızmızlanmaya yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo demeye bende anne zaten senden bişey istemiyoruz senin biir ayağın çukurda gözün mezarda artık otur evinde namazını kıl tövbe et dedim napıyım sinir oldum...eltim yapmadığını bırakmamış kadına ama yine de yaramış sanırım çümnkü 3 kızını da kaynanam büyütmüş...bizde paramız yok olsa borç olmadan da veriirrz dedik diye küs
çokta tın...eşime üzülüyorum ben resmen anasız babasız öksüz yetim gibi..3 yıldır ne biz gittik ne de onlar geldi....
dur bakayım sen orda iyi ki bir face niz varmış herkes orda herkes orda...burda kalan 3 -5 kişi onlarında zaten facesi yok
bizimkilerini görürsen selam söyle özlem size küsmüş de
gelmesin hiçbiri
hoşgeldinnnn
canım bırak emmesin aç kalmasın bbeğin mama ver bişeyler yap doyur yavrunu ne olacak sanki mama içerse...önemli olan gelişimini tamamlaması....hem artık mamalar anne sütüne yakın oluyormuş..ben vermedim ama gerekirse düşünmeden veririm...
canım humamna iyi geliyo bana bir ara azalmıştı içmiştim maşallah epey arttırmıştı...
esracım olacağı varsa oluyo öyle yeme içmeyle alakası yok..benim bir arkadaşın oğlu 7 aylık eline acı yeşil biberi alıp kütür kütür yiyo çocuk taştan yumuşak herşeyi yiyo yiine de bişey olmuyo...bebeğin karakteriyle ilgili bişey sanırım..ve şu anda annesinin dediğinne göre 12 kilıymuş
bence de haklısın önemli olan sağlıklı olmaları kilo sonradan zaten alınıyo...ben lise son sınıfta açlıktan kırılacak gibiydim mesela 10 yılda kocaman oldum