2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım ben görcemmi...boshayallersmile

yumurtlama günün sat la uyumluysa görebilirsin canım...
bizim sat ların arasında 1 gün var, normalde 7. haftanın ortaları olmalı....
bebişinin pıt pıtlarını da duyabilirsin sanırım..
ama benim gibi geç yumurtlamışsan biraz daha beklemen gerekebilir...
duyacakmışsın gibi geliyor bana bakalım hayırlısı güzel haberlerle gel....opuyorumnanaktan

inşallah canmm hayırlısı olsun :Saruboceq:
1saat sonra gidiyom.

çok sağolun kızlar bende sizleri tebrik ediyorum dün kanda çıktı doktor yarında kan testi istedi yarında hastaneye gidicem

kızlar merhaba bende mart 2011 annesi olucam inşallah benide aranıza alın.kilo 51 sat 27 mayıs:)

imdaaaattt ....
yiyorum, uyuyorum...
sonra uyanıyorum midem kazınıyo yine yiyorum sonra acaip uyku bastırıyo....
uyanıyorum yine acıkmışımmmmm....

habire yiyorum ve uyuyorum böyle gidersem tostoparlak bişii olcam istemiyoruuuummmm....

arada sütle, meyveyle bastırmaya çalışıyorum açlığımı....

ne yapcam ben ömrüm boyunca bişey yememiş gibi aççıımmmm...bilmiyorumkismile

didem hoşgeldin..

nasılsın belirti rahatsızlık yada güzel şeyler varmı???

canim bende aynisi yaa,sanki hayatimda hic uyumamis gibi habire uyuyorum,ne oldu bana hayret kimse kaldirmasa butun gun uyurum heralde inanirmisin oglumla öglen bi yatiyorum 3 3bucuk saat uyuyorum ,oglum uyandirmasa halende yaticam ama,yandik desene hamileligin sonuna kadar böyle olursam resmen uyku tulumu oldum

hoşbulduk nefisem şimdilik sadece halsizlik ve sabah bulantılarım var.güzel olan taraf geçen cuma kalp atışını duydum bebişimin.bugün tam 7 haftalık.salı günü tekrar kontrolüm var.çok heyecanlıyım bebeğimi görmek istiyorum..sizlerde nasıl durumlar ??

kizlar gözum korkmaya basladi,benim bi yaramaz oglum var yerinde bi saniye bile durmaz cok aktiv hareketli bi cocuk usdelik isdahsiz oyunlarla pc ile zar zor yediriyorum altini bile baglrken ayakda baglattiriyor,simdi kardeside oglum gibi olursa ben ne yaparim abooo ,birde yurt disindayim kimsem yokki yardim edecek,

hadi gözunaydin canim darisi benim basima biz 6+3gunluguz 5 hafdalik iken keseyi görebildik ancak 2 hafda sonra termin verdi doktorumuz insallah bizede nasip olur bebisi ve kalp atislarini görmek,

inş cnm yalnız yinede sürekli endişeliyim bişey olurmu acaba diye.kalp atışı duyulduktan sonra sorun çıkma riski varmı sizce

kızlar dr.dan geldim herşey iyi çok şükür...
haftaya kalp atışlarını görcez dr.dedi.
kesemiz gözüktü karından baktı dr.alttan bakmıcam dedi haftaya gel dedi.

kızlar dr.dan geldim herşey iyi çok şükür...
haftaya kalp atışlarını görcez dr.dedi.
kesemiz gözüktü karından baktı dr.alttan bakmıcam dedi haftaya gel dedi.

hadi hayirlisi,insallah görursun kalp atislarini insan sabredemiyor dimi bana daha 2 hafda var ya,nasil gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…