sende hosgeldin azizecim,insallah iyi haberlerle geldin nasil gecdi kontrolun?
hadi hayirlisi,insallah görursun kalp atislarini insan sabredemiyor dimi bana daha 2 hafda var ya,nasil gecicek
canmm çok güzel geçti dr.progestan verdi her ihtimale karşı.
ben 5ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu.
o sebeple dr.um tedbir almak için verdi.
kesemizi gördük karından inşallah haftayada pıt pıtlar gözükür :Saruboceq:
6haftalıkmışım...nasıl geçicek bu 1hafta kafamçokkarıştı
hadi gözün aydın, aynı gidiyormuşuz.....
ben de sabırsızlıkla salıyı bekliyorum bakalım....
güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum, arada konuşuyorum minnacık mercimekimle (gerçi daha mercimek boyutlarına ulaşmadı pirinç bile değil)...
canim bende aynisi yaa,sanki hayatimda hic uyumamis gibi habire uyuyorum,ne oldu bana hayret kimse kaldirmasa butun gun uyurum heralde inanirmisin oglumla öglen bi yatiyorum 3 3bucuk saat uyuyorum ,oglum uyandirmasa halende yaticam ama,yandik desene hamileligin sonuna kadar böyle olursam resmen uyku tulumu oldum
canmm çok güzel geçti dr.progestan verdi her ihtimale karşı.
ben 5ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu.
o sebeple dr.um tedbir almak için verdi.
kesemizi gördük karından inşallah haftayada pıt pıtlar gözükür :Saruboceq:
6haftalıkmışım...nasıl geçicek bu 1hafta kafamçokkarıştı
canmm inşallah sonuna kadar güzel haberler alıcaz :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq: senin de karındanmı baktı dr.?
hrşeyin yolunda olması çok güzel...alttan baksaydı belki kalp atışınıda görürdünz.çünkü bu salı günü karında baktığında keseyi bile göremedi.alttan bktığına kalp atşınıda gördü..1 hafta beklemek çok zor değlmi? neyse sağlklı olsunlrda varsın bz sabrdelim
benimde karından oldu muayene...
keseyi 4+2 iken karından gördük bu salı tekrar kontrole gittim bu sefer büyüterek bebişi de gösterdi ama kalp atışları başlamamış....
ben artık başlamıştır diye umut ediyorum bakalım salı noolcek???
gerçekten insan çok fena oluyor beklerken....bi telaş bi endişe bi merak....
ben geçen gün rüyamda gördüm...2-3 yaşlarında bi oğlum vardı....
hala etkisindeyim inanılmaz güzel bişeydi....rüyamda anne oldum ilk kez)))
benim bir oğlum var 9 yaşında bu 2.olcak inşallah...
kardeş olcak ne güzel...
benim hayalim hep bi abi, etrafında dolaşıp ona bisürü şey soran bi kızkardeş ...:)))
bizim abimizde çok hevesli şimdiden kadeşine kıyafet almak istiyo zor tutuyoz kaydirigubbakcemile3 kız istiyo adını bile bulmuş kaydirigubbakcemile3 oğlumuz bizden hevesli kardeşi için.
önce sağlık sıhhat huzur ve hayır tabiiki....
ne güzel...
genelde erkek çocuklar erkek kardeş ister...kız istediğine göre cidden pek hevesliymiş kardeşe:))
ne olcakmış adı???