sonuna kadar gitmez canım bi kaç hafta daha böyle olur ama...
ben şanslıyım başka çocuk yok, tatildeyim iş güç de yok habire uyuyorum valla...
bide bişey sorcam rüyalarınız değişti mi???
ben çok fazla rüya görmeye başladım...yani rüyalarımı hatırlamaya başladım...her uyuduğumda mutlaka uzun metrajlı film gibi bişiiler görüyorum :)))
ben cok uyumam ragmen fazla ruya görmuyyorum,ama duymusdum gebelikde cok ruya göruluyormus.
rüyasız uykum yok artık ama çok keyifli hep de yemekle ilgili şeyler var...
olaylar oluyo oluyo oluyooo sonunda yemek yeniyo:)))
ve hep midem zil çalarak uyanıyorum...
şimdilik iyi geceleeeer.....görüşürüz.....
arkadaşlar eve geldim...
bebişimin kalp atışlarını gördüm ama çok yavaş heran durma ihitimali var....
hastaneye yatacağım bikaç gün kanamalar az ama var....
burda iyi bi doktor buldum bugün ona da gideceğim....
ilk bebeğimde de böyle olmuştu kalp atışlarını duyduk bir hafta sonra kalbi durdu...
bu kez inanıyorum iyi olacak....durum çok iyi görünmemesine rağmen iyi şeyler hissediyorum...bebişimie güveniyorum ben sağlam o...Allahım yanımızda olacak ve herşey düzelecek...
bu arada progestana başladım tekrar...
hepinize, bebişlerinize sağlık sıhhat diliyorum...lütfen iyi bakın kendinize de onlara da...iyi dileklerinizi eksik etmeyin bi kaç gün sonra güzel haberlerle dönmek istiyorum....
çok geçmiş olsun inş herşey yoluna gircek bebişin sıkı sıkı tutuncak kalbide pıt pıt atıcakarkadaşlar eve geldim...
ilk bebeğimde de böyle olmuştu kalp atışlarını duyduk bir hafta sonra kalbi durdu...
bu kez inanıyorum iyi olacak....durum çok iyi görünmemesine rağmen iyi şeyler hissediyorum...bebişimie güveniyorum ben sağlam o...Allahım yanımızda olacak ve herşey düzelecek...
hepinize, bebişlerinize sağlık sıhhat diliyorum...lütfen iyi bakın kendinize de onlara da...iyi dileklerinizi eksik etmeyin bi kaç gün sonra güzel haberlerle dönmek istiyorum....
arkadaşlar eve geldim...