2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben cok uyumam ragmen fazla ruya görmuyyorum,ama duymusdum gebelikde cok ruya göruluyormus.

ben cok uyumam ragmen fazla ruya görmuyyorum,ama duymusdum gebelikde cok ruya göruluyormus.

rüyasız uykum yok artık ama çok keyifli hep de yemekle ilgili şeyler var...
olaylar oluyo oluyo oluyooo sonunda yemek yeniyo:)))
ve hep midem zil çalarak uyanıyorum...
şimdilik iyi geceleeeer.....görüşürüz.....

iyi geceler sana afiyet olsun:))bende kaciyim bari o kdar uyudum yine acayip uykum var tabi oglum uyursa

kızlarr herkese günaydınn
hayırlı cumalarrrr

ne güzel herkes kekesini ve kalp atışlarını duymuşş

inşallah bende yarın kesseyi görebilirimm

arkadaşlar eve geldim...

bebişimin kalp atışlarını gördüm ama çok yavaş heran durma ihitimali var....

hastaneye yatacağım bikaç gün kanamalar az ama var....

burda iyi bi doktor buldum bugün ona da gideceğim....

ilk bebeğimde de böyle olmuştu kalp atışlarını duyduk bir hafta sonra kalbi durdu...

bu kez inanıyorum iyi olacak....durum çok iyi görünmemesine rağmen iyi şeyler hissediyorum...bebişimie güveniyorum ben sağlam o...Allahım yanımızda olacak ve herşey düzelecek...

bu arada progestana başladım tekrar...

hepinize, bebişlerinize sağlık sıhhat diliyorum...lütfen iyi bakın kendinize de onlara da...iyi dileklerinizi eksik etmeyin bi kaç gün sonra güzel haberlerle dönmek istiyorum....

çiğdem çok geçmiş olsun canım. Ayy inşallah iyi haberlerle dönersin buraya.

aaa ne oldu buraya yazdıklarımız nerede upsss

çiğdemcim kalp atısını duymşsun inşllh seninle kalıcak bebişin

bütün yazılanlar uçup gitmiş. anlaşılan o ki geri de gelmeyecek =))
NEyse azize canım beni de listeye eklersen sevinirim. eski mesajımı da bulamadım =((

ay çok sinir bişey damdan düşer gibi ortadan bölünmüş muhabbetler
yusumm hoşgeldin demişmiydik geçmişte sana demediysek hoşgeldin canım
hayırlısıyla kucagına almak nasip olur insallah

listeden de gitmişiz iyi mi oraya giricez diye az ugraş vermedik be:)

evet kıslar bişeyler olmuş kk ya abone olduum bi çok konu görünmüyo :S burdaki yazılarımda yok

çok geçmiş olsun inş herşey yoluna gircek bebişin sıkı sıkı tutuncak kalbide pıt pıt atıcak

canmm hayırlısı olsun hakkında dualarım seninle :Saruboceq:

çiğdem geçmiş olsun.sen bun hissediyorsan bebeğinde eminim hissediyordur.birbirinize güvenin ve mutlu haberlerinizi bizden eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…