2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yalnız öyle bir saat yürü falan demedi kimse kağıdında da yazmıyor öyle birşey hatta tıp merkezindeki doktor gece yatmadan da kullanabilirsin dedi yani. 1 saat sözü hiç geçmedi yani

yok denizcim yengec burcuyum ama sabırsızım
meslkte gecen yıla göre sabretmeyi ögrendim
zamanla oturuyor insan :)

iyi geceler Azizecim iyi bakın kendinize

canım ne bilimm hemşire öyle demişti bi saate yakın
özellikle yürü demedi zaten
günlük işlerini yaparken kullan demişti
ama hareket olsun diye yürüyorum ben de

ben yengec bebiş de balık ikimiz e duygusal
eşim kaldı bir tek evde mantık:)

İlk senelerde car car bağırıyordum ben de:)) Bu arada çok takılma dakikalara vs zaten gerekeni emermiş rahim, gerisini atarmış. 20 dk da yetecektir. Ona bakarsan eskiden progesteron mu vardı?Ben de böle diye diye başıma iş açacağım hekaydirigubbakcemile3

Kocam boğa sakin bi adam ben yay deli manyak tatlı cinsinden fazla salya sümük sevmem ama ablam sen sümüğünü de yalarsın kızım kıymetli poposunu da dilinle temizlersin diye takılıyor

dogru demiş ablan
anne olmak bambaska bişey olmalı
herşeyine kurban olurum şimdiden

afiyet olsun canım

ben de cıkıp yatsam fena olmayacak gec olmus
yarın erkenden yollara düşecegiz doktor uzakta
iyi bakın kendinize canlarım
herkese hayırlı geceler
saglıkla büyütün bebekleri insallah

yusumcum senin çok güzel denk gelmişsen 7 ocakta 32 haftalık gebedir izninin 5 haftasını doğum sonrasında kullanabilir diye rapor alacaksın 11 şubatta doğum iznine ayrılcan yarıyıl tatilindeki 2 haftayı çalışmadığın halde aktaracaksın süper olmuş ve bunu bence okulda dile getirme kıllık çıkaranlar olabilir bu durumda 4 martta doğum yapıo görüneceksin ki bu iyi bişe bebek erken gelirse iznin yanmamış olacak gelmezsede dr hastaneye yatış gösteriyo 1 haftada ordan kapıyon ve bu 1 hafta yatış old için doğum sonrası kesilmiyo 8 martta doğum yaparsanda 7 haziranda göreve başlaman gerekiyoki dr una kendimi iyi hissetmiyorum dediğinde rapor verir idare edersin ki okul idareside bu duruma sevinir çünkü muhtemelen yerine ücretli biri gelir derse o girdi notuda o vermeli hemde parası kesilmesin yerine geleninde demi ama bizde bebişlerle koyun koyuna yatalım

çok yazdım demi neyse yarın büyük gün dr izinde ama sekreterimi ara sonucu sor demişti inş yavrum sağlıklıdır

sermest cim efza da güzelmiş efsa cennette akan bi ırmak ve sihirleyen büyüleyen kadın anlamındaymış ben efe efsa uyuyo diye sevdim aman ne bileyim belkide bi tosunum daha olur sağlıklı olsunda önemli değil hepinizi çok sevdim inş ayrılmak zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…