2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız???yaa bende balık burcu istiyorummmm tam zamanında doğarsa koç olcak ( balık burcuyla iyi anlaşırım akrep burcuyum bebişimle ikimizde su grubu oluruz

bence sermestin randevusu iyi geçti çıktı ordan bi yerlerde yeme içme keyfi yapıyodur (çay kahve dicem ama değildir herhalde) bu arada gloria jeans cafenin white chocolate moccha sı zararlı mıdır ya ben çok özledim kremalı kremalı kahvesini oooh olsa da içsem şimdi

ben ikizler eşim aslan oğlum yay valla bende koç olsun istiyorum ezdirmesin kendini balıklar çok hassas oluyo

azizecim teşekkür ederim eklemişsin sağolasın
birde kadınlar kulübü sitesinde hamile avatar resimleri vardı onu bulamıyorum nerdeydi bilenler yardımcı olurmusunuz

bişi sormak istiyorum. elevit içmeye başlayınca folicplus içmeyi bırakacakmıymışız? bilgisi olan var mı?

ha bu arada geçmişi okudum da hamile olup sigara içen arkadaşları görünce çok sinirlendim. ne hakla içerler anlamıyorum. delirdim delirdim. lütfen kimse haddini aşmasın yorum yaparken. kimse kimsenin hayatına karışamaz. asla.

Arkadaşlar bu cumartesi testler yapılacak ve kalp atışı dinlenecek. ilk testler neyi kapsıyor?
testler dediğin 2 li test mi acaba? onu her doktor yapmıyomuş. 3 lüsünde 2 li de var zaten gerek yok diyolarmış. öyle duydum ama benim doktor bişey demedi daha.

sende daha yenisin kan ve idrar testlerine tabi tutuyorlar daha 2li 3lüler değil onlar taa 12-13. haftalarda yapılacak şimdi sadece kan ve idrar testine bakıp bebeğin normal gelişip gelişmediğine bakıyorlar birde kalp atışlarına bakacaklar muhtemelen görülmesi lazım şimdi hayırlı olsun

haaa onlar mı? doğru evet haklısın. onları çok oldu biz yaptıralı. kan testinde kan alıyolar değerlerine bakıyolar. bende sorun çıkmadı. idrar testinde iltihap çıktı. antibiyotik verdi doktorum düzenli kullandım. şimdi tekrar test yaptırıp bakıcaz.

Teşekkür ederim kızlar.İnşallah cumartesi duyacağız miniğin kalp atışlarını.
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…