2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim 10+1 olmuş ve yanlış hatırlamıyorsam 29mm olmuş teyzeleri =)) Ama akşam arabadan diğerlerini de alıp yazarım. ben 3defa gittim kontrole 3ünü de yazarım buraya.

ben de içiyorum ve doktorum 1tane bile yasak dedi. ama ben az da olsa içiyorum. tabi hergün daha da azaltarak.
hepimiz bırakırız canım inşallah kaydirigubbakcemile5

çok heyecanlıyım sabaha az kaldı
eşim de cok sabırsızlanıyor
o daha duymadı bebişi
bu sefer rica edicez doktordan eşime de göstersin

ayy canım benim güzel haberlerle gelirsin inşallah.
benim doktor her seferinde polis babası gel de gör miniğini diyor =))
seninki de fasulye kadar olmuştur artık =)

canmm herkezin kararını bekliyom çoğunluk evet derse isimleride yazcam...
benim için hiç sorun değil yazılabilir opuyorumnanaktan

bende kıyafetlerde henüz bir değişim yok
zaten iki üç kilo kadar da vermişim
çok kilo almamam lazım zaten kiloluyum
okulda ne giyecegım zaman geçtikce onu düşünüyorum simdiden:)

elbise giyelim bayanssulusmile

evet canım bizim idare zaten izinleri pek sevmez ben yarıyıl tatili yaklaşana kadaar kimseye bişey demem.
Doktorumda her seferinde eşime çok nazlı bir eşin vvar, doğumdan sonra izin bitince rapor için gelir kesin yanıma dedi

sen de inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Kızlar lilypie bebek takibi eklemek için detaylı anlatımlı sayfayı bulamıyorum.Yardımcı olurmusunuz?

Yusum kentin gri sliminden iç bari. Ben öyle yapıyorum.Arkadaşımın doktoru iç dememiş tabi ama eğer dayanamıyorsan ondan iç demiş. Aklında olsun canım zehir oranları da çok az. Hani kötünün iyisi. Hoş iyisi yok bunun tabi ama...

canım kent içemiyorum ben çok garip geliyor tadı. eşim ince sigaralardan alıyor. ama elimden geldiğince az içmeye çalışıyorum. eşim geldiğinde de hemen hemen hiç aklıma gelmiyor =)) yani ben akşam 17:30a kadar içiyorum tek tük alsanaalsanasmile
Bir de bu aralar canım sıkkındı, ailemde biraz sorun varmış da. O yüzden yoksa hemen bırakırdım alsanaalsanasmile

doktora gittin mi yakında deniz?

Yusum doktora salı gittim daha yeni yani. Artık 3 hafta sonra gideceğim bi daha ama 9 ve 10 haftalarda da tıp merkezine gidip bi baktıracağım valla karından ultrasonla napim

ya bende midem bulansın bişey yiyemeyeyim istiyorum ya ama ne mümkün iştahım süper ama dikkat ediyorum şuan bile 15 kilo fazlam var uzmanlar kilolu hamile kalanların 5 kilo alması normal diyo inş fazla olmam yoksa psikoloji falan kalmaz bende

ama şunu söyleye bilirim doğumda alınan kilolar çok çabuk gidiyo ama benim gibi dangalaklık yapıp tekrar almayın

bende pek iştehlı değilim...öle yemek yemek aklıma gelmiyo pek...
zaten kiloda almak istemiyorum.

Yusum doktora salı gittim daha yeni yani. Artık 3 hafta sonra gideceğim bi daha ama 9 ve 10 haftalarda da tıp merkezine gidip bi baktıracağım valla karından ultrasonla napim
sabırsız anneleriz biz =))) Ben de elimden gelse hergün baktıracağım.

ben hayatımda ilk defa 52 kilo olmuştum =)) Bebiş sağolsun aldı tekrar kilocuklarımı. Canı sağolsun ne diyeyim. merak ediyorum açıkçası tombiş yanaklı halimi :kedi: Artık doğuma yakın göreceğim =))

kızlar eşim gelir birazdan ben yemek hazırlayayım tatlı kocama opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…