- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
canım benimki sağ tarafta altta yazıo hemn üstünde de 6w3d yazıo ama sanırım hastaneden hastaneye değişi bu ultrason resimleri sen iice bak sağına soluna altına üstüne işte bak şöle yazıo benim ki GA 6w3d CRL 6.08mm
benim 10+1 olmuş ve yanlış hatırlamıyorsam 29mm olmuş teyzeleri =)) Ama akşam arabadan diğerlerini de alıp yazarım. ben 3defa gittim kontrole 3ünü de yazarım buraya.
Sigara bazı kimseler için tartışmaya açılmayacak kadar hassas bir konu ve kimsenin birbirini yargılamaya ve birbirine öfkelenmeye hakkı yok. Tavsiye ve iyi dilekler yapıcı yaklaşımlar her zaman daha yararlıdır. Ben 2 paket sigara içen biri olarak kendimce harikalar yaratıyorum bu dönemde ama tamamen bırakamadım ve tüm sağlık çalışanlarının o yaklaşımı bana o kadar iyi geldi ki. Bilinen şeyler işe yarasaydı zaten kimse içmezdi. Demek ki başka bir yaklaşım lazım bizlere. Eğer tersi olsaydı inanıyorum ki kıvrana kıvrana durur sonra 1 pakete gömülürdüm. Elbette kızan arkadaşlar da haklı ama şu bir gerçek ki sigara içmeyenler ve bırakanlar bizi çok üzüyor, çok sert eleştiriyor hatta bazıları söz meclisten dışarı haddini aşıyor. Yapıcı olmak en güzeli arkadaşlar gerçekten çok etki ediyor. Ablam beni azaltmayı başardığım için tebik ettiği gün kendimi o kadar iyi hissetmiştim ki ve daha iyisini de yaparım diyordum sonra geldi biri "biri de bir bini de bir iç sen daha" gibi bi laf etti sinirden limitimi aştım. Beceremeyeceğim diye kıvrandım suçluluk hissettim vs. Beter oldum. Neyse herkese iyi geceler diyeceğim ama uyumak haram sıcaktan yaa(
ben de içiyorum ve doktorum 1tane bile yasak dedi. ama ben az da olsa içiyorum. tabi hergün daha da azaltarak.
hepimiz bırakırız canım inşallah kaydirigubbakcemile5
çok heyecanlıyım sabaha az kaldı
eşim de cok sabırsızlanıyor
o daha duymadı bebişi
bu sefer rica edicez doktordan eşime de göstersin
ayy canım benim güzel haberlerle gelirsin inşallah.
benim doktor her seferinde polis babası gel de gör miniğini diyor =))
seninki de fasulye kadar olmuştur artık =)
benim için hiç sorun değil yazılabilir opuyorumnanaktancanmm herkezin kararını bekliyom çoğunluk evet derse isimleride yazcam...
bende kıyafetlerde henüz bir değişim yok
zaten iki üç kilo kadar da vermişim
çok kilo almamam lazım zaten kiloluyum
okulda ne giyecegım zaman geçtikce onu düşünüyorum simdiden:)
elbise giyelim bayanssulusmile
yusumcum senin çok güzel denk gelmişsen 7 ocakta 32 haftalık gebedir izninin 5 haftasını doğum sonrasında kullanabilir diye rapor alacaksın 11 şubatta doğum iznine ayrılcan yarıyıl tatilindeki 2 haftayı çalışmadığın halde aktaracaksın süper olmuş ve bunu bence okulda dile getirme kıllık çıkaranlar olabilir bu durumda 4 martta doğum yapıo görüneceksin ki bu iyi bişe bebek erken gelirse iznin yanmamış olacak gelmezsede dr hastaneye yatış gösteriyo 1 haftada ordan kapıyon ve bu 1 hafta yatış old için doğum sonrası kesilmiyo 8 martta doğum yaparsanda 7 haziranda göreve başlaman gerekiyoki dr una kendimi iyi hissetmiyorum dediğinde rapor verir idare edersin ki okul idareside bu duruma sevinir çünkü muhtemelen yerine ücretli biri gelir derse o girdi notuda o vermeli hemde parası kesilmesin yerine geleninde demi ama bizde bebişlerle koyun koyuna yatalım
çok yazdım demi neyse yarın büyük gün dr izinde ama sekreterimi ara sonucu sor demişti inş yavrum sağlıklıdır
sermest cim efza da güzelmiş efsa cennette akan bi ırmak ve sihirleyen büyüleyen kadın anlamındaymış ben efe efsa uyuyo diye sevdim aman ne bileyim belkide bi tosunum daha olur sağlıklı olsunda önemli değil hepinizi çok sevdim inş ayrılmak zorunda kalmam
evet canım bizim idare zaten izinleri pek sevmez ben yarıyıl tatili yaklaşana kadaar kimseye bişey demem.
Doktorumda her seferinde eşime çok nazlı bir eşin vvar, doğumdan sonra izin bitince rapor için gelir kesin yanıma dedi
sen de inşallah güzel haberlerle gelirsin canım