2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sermest canmm çok merak ediyom inan herşeyi...
büyümüş görcezmi meleklerimizi boshayallersmile ALLAHIM İNŞALLAH :Saruboceq:

heyecanla karısık korku kapladı içimi iyi mi

hele drun orda beklerken acayip heyecan oluyor. ben ilk kez gittim geçen hafta ölücektim heyecandan, bebeğimi görünce rahatladım. şimdi yeniden korku başladı, bu cuma yine gidicem. tüp olduğu için heralde bir hafta ara ile çağırdı. bakalım bir dahakine ne zaman çağırıcak.

inşallah canım yarın iice bi görürsün kalbini gördüğümde pıt pıt aman yarabbi o an anladım içimde bi can taşıdıımı

insallah görürüz Azizecim ben de asırı heyecanlanıyorum düşündükce
nasıl bir manzarayla karsılacagız acaba yarın

gülücüm o korkular doguma dek bırakmayacak sanırım yakamızı

novrain ne harika bir duygu değil mi o pıtpıtlar bir ömre bedel

sermestcim ben doktora gidip karından bir baktırıyorum kalp atımı vs. Tamamen kendimi rahatlatma. Niye stres olayım ki. Aslında gereksiz ama ben kendimi daha iyi hissediyorum e o zaman niye zorlayayım kendimi. Bence istersen git kendini sıkma bence. Zaten normale döneriz zamanla çok yeni şimdi herşey. Bi de çok pahalı olmayan bi yer olursa dokunmaz. 20 tl ye huzur alıp geliyorum haftada bir. Tabi sen bilirsin gene canım

giderim ben de herhalde sokagımızda var bir tıp merkezi
isterse elli olsun canım onları görmek paha bıcılemez ki opuyorumnanaktan

sermet dayanıcam canım ya valla relaksım bu ara =DD

aferim sana canım sabırlı olmak büyük basarı

canmm herkezin kararını bekliyom çoğunluk evet derse isimleride yazcam...

anladım canım benden yana da sorun olmaz cogunluga uyarım

=) ben ilk gittiğimde 5.5 haftalıktı ama bebek görünmüyodu sadece kese vardı bi hafta sonra gel dedi yani dün gittim kalp atışlarını gördük eylül başında gel dedi bu defa

canım kalp atışlarından sonra nerdeyse 1 ay sonra çağırmış doktorun yani. Benim 6+0 daki muayenemde 8. haftada gel gelişimine de bakalım demişti doktorum. Ama telaş etme bence

kızlar benim pantolonlar kapanmıyo artık offff bu göbekte ne yaaaa....bebek olmadığı kesin kaydirigubbakcemile3

bende kıyafetlerde henüz bir değişim yok
zaten iki üç kilo kadar da vermişim
çok kilo almamam lazım zaten kiloluyum
okulda ne giyecegım zaman geçtikce onu düşünüyorum simdiden:)

Aynen azize ama bence de bebek göbeği için çok erken değil mi yaa bir çok tanıdığımın 4. 5. ayında çıktı ve benim u anki halim kadardı(

bende kıyafetlerde henüz bir değişim yok
zaten iki üç kilo kadar da vermişim
çok kilo almamam lazım zaten kiloluyum
okulda ne giyecegım zaman geçtikce onu düşünüyorum simdiden:)

tamamen dümdüz olmayan ayakkabı, elbise valla normalde de göbeğim olduğu için hiç elbise giymek istemezdim şimdi çok heves ediyorum ama şu korkulardan bir kurtulabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…