2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın
şimdi benim bebişim 8 haftalık doktorum bana herşey yolunda artık eylülde gel ense kalınlığını ölçelim dedi sizde değişik bişeyler oldumu

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün umarım iyisinizdir ve güzel birgün geçirirsiniz a.s.

slm kızlar ben en sonunda geçen cuma dr gittim kızamıkçık geçiriyormuşum farkında değildim bebeğe çok büyük zararlar verebilir dedi dr test yaptı test gibi bişey sonucuna göre bebek zarrar görmüşmü diye bakılacak çok kötüyüm inş bişey çıkmaz benimde sat farklı çıktı hayırlısı

dua edin lütfen

canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsın allah acil şifalar versin canım

taşma faslına bende katılmak isterim ve gerçektende benimde düşündüğüm birşeydi hatta bununlada ilgili azize madem liste yapıyor bebişlerimizin bizim nicklerimizin yanına kendi isimlerimizide yazabilir bence oda hoş olur yada listeye herkes kendi isminiyazarakta tamamlayabiliriz

benim ismim Damla
Ziraat mühendisiyim eskişehir merkezde oturmama rağmen eskişehirin köyünde çalışıyorum hergün gidip geliyorum 1 saat gidiş 1 saat dönüş sürüyor ama yaptığım işi çok seviyorum
16 aylık bir kızım var ve oda mart 2009 doğumlu allahtan bir aksilik cıkmazsa bu bebişimde martta doğacak ve tam aralarında 24 ay olacak

birde yusum kendini tanıtmışsın ama ismini yazmamışsın acaba öğrenebilirmiyim

kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm gümbür gümbür atıyordu allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

ama sanırım bir daha bu doktora gitmiycem sinir oldum.ultrasonda karnımdan baktı keseyi gördü,sonra başka ultrasonda alttan baktı kalp atışlarını gördü.sonra bebeği tam göremediğini söyledi kalp atışı görünüpte bebeği nasıl tam göremez mi hiçbirşeyden anlamıyo sanki.bir arkadaşımada aynısı yapmış.böyle birşey olurmu ya anlamadım gitti

selam kizlar hamis oldugumu yeni ogrendim saka gibi geldi
evde test yaptim degildir dedim kanda baktirdim degildir dedim
en son kese gorundu inandim artik, saskinim niye mi?
cunku oglum minik bebegim daha yarin 9 aylik olacak ve ben de tekrar
mart 2011 annesi olacagim isallah

arkadasım allah yardımcın olsun.zor,yoğun ama inş. güzel bi süreç olur senin için

kızlar var ya daha cinsiyeti bile belli değil ama şimdiden böyle
bebe mağazalarına gidip birşeyler alasım geliyor.
sizde de öyle mi?

simayyy canım gözün aydın çok güzel bir duygu ama drun neden öyle yaptı bende anlayamadım
:uhm:

begonvil canım hayırlı olsun evet birazcık erken olmuş ama allah gücünü sabrını verir canım

arkadaşlar hepinize geçte olsa günaydın.
doktordan geliyorum. kalp atışlarını gördük bebeğimizin. 6+5 günlükmüş. 25 mart doğum tarihi olarak görünüyor. doktorum doğal beslen ve bol bol dinlen dedi. ilk 3 aydan sonra asıl beslenmen önem kazanıyor dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim. umuyorum kalp atışını bekleyen herkes mutlu sona ulaşır...

simayyy canım gözün aydın çok güzel bir duygu ama drun neden öyle yaptı bende anlayamadım
:uhm:

begonvil canım hayırlı olsun evet birazcık erken olmuş ama allah gücünü sabrını verir canım

tşk canım valla bende anlamadım.ultrasonuda 2 boyutluymuş sordum.başka bir doktora gitmye karar verdim.kalp atışını duyuyor,sonrada bebeği tam göremedim diyor.nasıl doktor oluyor bunlar anlamadım.zaten eşimin ısrarıyla gidiyordum bir daha gitmiycem

arkadaşlar hepinize geçte olsa günaydın.
doktordan geliyorum. kalp atışlarını gördük bebeğimizin. 6+5 günlükmüş. 25 mart doğum tarihi olarak görünüyor. doktorum doğal beslen ve bol bol dinlen dedi. ilk 3 aydan sonra asıl beslenmen önem kazanıyor dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim. umuyorum kalp atışını bekleyen herkes mutlu sona ulaşır...

gözüaydın nalmes hayırlı olsun

X