Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaYDIN:)))
herkese günaydın
şimdi benim bebişim 8 haftalık doktorum bana herşey yolunda artık eylülde gel ense kalınlığını ölçelim dedi sizde değişik bişeyler oldumu
slm kızlar ben en sonunda geçen cuma dr gittim kızamıkçık geçiriyormuşum farkında değildim bebeğe çok büyük zararlar verebilir dedi dr test yaptı test gibi bişey sonucuna göre bebek zarrar görmüşmü diye bakılacak çok kötüyüm inş bişey çıkmaz benimde sat farklı çıktı hayırlısı
dua edin lütfen
cnm inş bişeycik oolmaz bebişine
bnm bu gittiğim drda bana 3 hafta sonra gel dedi ama kanaman olursa suyun gelirse ateşin çıkarsa yanıma hemen gel dedi
selam kizlar hamis oldugumu yeni ogrendim saka gibi geldi
evde test yaptim degildir dedim kanda baktirdim degildir dedim
en son kese gorundu inandim artik, saskinim niye mi?
cunku oglum minik bebegim daha yarin 9 aylik olacak ve ben de tekrar
mart 2011 annesi olacagim isallah
simayy gözün aydın
simayyy canım gözün aydın çok güzel bir duygu ama drun neden öyle yaptı bende anlayamadım
:uhm:
begonvil canım hayırlı olsun evet birazcık erken olmuş ama allah gücünü sabrını verir canım
arkadaşlar hepinize geçte olsa günaydın.
doktordan geliyorum. kalp atışlarını gördük bebeğimizin. 6+5 günlükmüş. 25 mart doğum tarihi olarak görünüyor. doktorum doğal beslen ve bol bol dinlen dedi. ilk 3 aydan sonra asıl beslenmen önem kazanıyor dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim. umuyorum kalp atışını bekleyen herkes mutlu sona ulaşır...
sana da günaydın nalmess
gözün aydın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş.