- 29 Ocak 2009
- 8.183
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tivoli sende toksoplazma mı cıktı
ben hayvanlarla fazla haşır neşir olan bir tipim
daha önce kedi baktım birkaç kez
kuşlarım da var zaten
ben de merak ediyorum test sonuclarımı
ama sanırım bunca yakınlıga bagısıklık kazanmsımdır herhalde
hadi yaa tühh demek ki onla ilgisi olmayabiliyor
eyvah eyvah bende ne cıkacak bakalım:)
oyy tivoli naptın canım ya
kabusum olur bak şimdi düşün düşün:)
ama benim kuslarım var ya ben uzak duramam ki
nasıl olacak bilmem kedi gördümü atlarım ben ya:)
progestan işte
benim içim gidiyor normalde hatta kendimi cocuklugumda bir çizgi film vardı kızıl saçlı kedileri severken canlarına okuyan karaktere benzetiyorum.. ama işte ne yazıkki bir süre onları rahat bırakmak zorundayım..bu arada benim köpeklerim varken papağanlarımda vardı..sokakta acıyıp eve aldığım kedilerimde ..:uhm:
benimki tüp bebek. progestanı bende vajenden günde 3 kere kullanıyorum. 12. haftaya kadar.
benim esnemeler arttı herkese iyi uykular..tatlı rüyalar kızlar..
ciğere dokunulmayacak marketlerin x-ray cihazından geçilmeyecek bunları biliyosunuzdur gerçi ama.
valla ben daha ilk dr gidişte önce alışveriş merkezine gittk. cihazdan da geçtim. bundan sonra geçmem.
bizim dükkana bile inmiyorum. matbaa . boyalar, fotokopi makineleri zararlı diye
benim esnemeler arttı herkese iyi uykular..tatlı rüyalar kızlar..
kızlar söylenene göre meme uçları halkası kararınca erkek açık renkse kız olurmuş :icecream:
sizinkiler ne durumda :jeyyar: benim hiç kararma olmadı.
kızlarr günaydınn herkeseee
geçmişi okduduğum kadarıylaa hepiniz sık sık doktora gidiyosunuz nerdeyse. geçen hafta en son doktora gittiğimde 1 ay sonra gel demişti bana. acaba ben yine arada başka doktora mı gitmeliyim??
allah korusun o 1 ay içinde ya bebişime bişi olursa nasıl anlarım? belirtileri var mı