2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tivoli sende toksoplazma mı cıktı
ben hayvanlarla fazla haşır neşir olan bir tipim
daha önce kedi baktım birkaç kez
kuşlarım da var zaten
ben de merak ediyorum test sonuclarımı
ama sanırım bunca yakınlıga bagısıklık kazanmsımdır herhalde

ben ingilizce öğretmeniyim canım. Bugün ayıktım çok şükür. Valla böyle giderse derste uyurum açın kitaplarınızı okuyun sen anlat bakim modeline dönebilirimkaydirigubbakcemile3 Sen al arkadaşım bir talcid rahat et.

yaz tatilinde değil misin tatlım sen
bu arada kusura bakma sanırım daha önce konusmustk bransları
gece ilerledikce kafa corba oluyor hehe:)

ben de düşünüyorum nasl olacak derslerde agırlasınca
çocuklrın gözü göbüşümüzde oldukca komik olacagı kesin

tivoli sende toksoplazma mı cıktı
ben hayvanlarla fazla haşır neşir olan bir tipim
daha önce kedi baktım birkaç kez
kuşlarım da var zaten
ben de merak ediyorum test sonuclarımı
ama sanırım bunca yakınlıga bagısıklık kazanmsımdır herhalde

ben hiç kedi yada köpeksiz kalmadım hayatta..ben kesin bu hastalığa karşı bağışıklığım vardır diyordum..2-3 sene önce köpeğime araba çarptığından beri beslediğim bir hayvan yok evimde..bende anlamadım..CADIARZU

hadi yaa tühh demek ki onla ilgisi olmayabiliyor
eyvah eyvah bende ne cıkacak bakalım:)

yok canım o ben değildim. Ben başka arkadaşla muhabbettinden öğrendim edebiyat öğretmeni olduğunu. Bu arada "hoşgeldin sık sık aramıza katıl" dediğin için çok mutlu oldum ilk yazdığımda. Şu anda çalışmıyorum ama okula kadar sanki hiç geçmeyecek sanıyorum bu uyku halini ki ben ilaçla uyuyabiliyordum ancak:) Hepsi geçer inşallah. Bir hafta önce doktora "ay hiç belrtim yok" diyodum bi de hay dilimi eşek arısı soka:) Canım sana ve herkese iyi geceler şimdilik benim gözler kaymaya başladı

ben de öyleydim canım belirtm yok ne güzel diyordum demez olaydım:)
süreç işliyor hepimizde napalım dayanıcaz artık
hatırladım şimdi seni canm tekrar kusura bakma
gün içinde yazısınca cok fazla kafa karısıyor halıyle
zamanla daha iyi tanıycaz biribirmiizi
katılımın da beni mutlu etti ziyadesiyle aramızda görmek isteriz hep canım
hadi yat dınlen uyu bebişin de rahat etsin içerde
iyi geceler canım

oyy tivoli naptın canım ya
kabusum olur bak şimdi düşün düşün:)
ama benim kuslarım var ya ben uzak duramam ki
nasıl olacak bilmem kedi gördümü atlarım ben ya:)

oyy tivoli naptın canım ya
kabusum olur bak şimdi düşün düşün:)
ama benim kuslarım var ya ben uzak duramam ki
nasıl olacak bilmem kedi gördümü atlarım ben ya:)

benim içim gidiyor normalde hatta kendimi cocuklugumda bir çizgi film vardı kızıl saçlı kedileri severken canlarına okuyan karaktere benzetiyorum.. ama işte ne yazıkki bir süre onları rahat bırakmak zorundayım..bu arada benim köpeklerim varken papağanlarımda vardı..sokakta acıyıp eve aldığım kedilerimde ..:uhm:

benim içim gidiyor normalde hatta kendimi cocuklugumda bir çizgi film vardı kızıl saçlı kedileri severken canlarına okuyan karaktere benzetiyorum.. ama işte ne yazıkki bir süre onları rahat bırakmak zorundayım..bu arada benim köpeklerim varken papağanlarımda vardı..sokakta acıyıp eve aldığım kedilerimde ..:uhm:

benim de senden farkım yok canım
sokaktan toplar eve getiririm
bebişimiz içnse mecbur uzak durcaz artık napalım

benimki tüp bebek. progestanı bende vajenden günde 3 kere kullanıyorum. 12. haftaya kadar.

ben de vajınadan kullanıyorum
12.haftya kadar mı kullancaz daha cok var yaakannehir

benim esnemeler arttı :eek:herkese iyi uykular..tatlı rüyalar kızlar..

iyi geceler canım

ciğere dokunulmayacak marketlerin x-ray cihazından geçilmeyecek bunları biliyosunuzdur gerçi ama.

valla ben daha ilk dr gidişte önce alışveriş merkezine gittk. cihazdan da geçtim. bundan sonra geçmem.
bizim dükkana bile inmiyorum. matbaa . boyalar, fotokopi makineleri zararlı diye

valla ben daha ilk dr gidişte önce alışveriş merkezine gittk. cihazdan da geçtim. bundan sonra geçmem.
bizim dükkana bile inmiyorum. matbaa . boyalar, fotokopi makineleri zararlı diye

kızlar ben bi yerde okudum bir doktorun makalesiydi x-ray cihazları zarar vermiyomuş die biliyorum

benim esnemeler arttı :eek:herkese iyi uykular..tatlı rüyalar kızlar..

benim testimde de kedi mikrobuna bağışıklık kazanmamışım. kedilerden uzak duruyorum. zaten diyet yapıyorum. sebzeleri haşlıyorum. salata malzemesi yemiyorum. meyvelerin kabuklarını soyuyorum.
onca sene evde köpek besledim. kedi sevdim ama sanırım hayvanlara aylık ilaçlarını verince, hiç mikrop almamışım. 9 ay önce köpeğimi araba ezdi. ondan sonra hayvanlardan uzak duruyorum.

kızlar söylenene göre meme uçları halkası kararınca erkek açık renkse kız olurmuş :icecream:
sizinkiler ne durumda :jeyyar: benim hiç kararma olmadı.

kızlarr benim halkalar hem biraz genişledi hemde hafiften koyulaştı. kız kardeşim 2. ayın sonunda simsiyah olmuştu diyor ama benimkiler koyu kahve idi. bugün azcu rengi açılmış galiba-tatlicadiarzu-

kızlarr günaydınn herkeseee

geçmişi okduduğum kadarıylaa hepiniz sık sık doktora gidiyosunuz nerdeyse. geçen hafta en son doktora gittiğimde 1 ay sonra gel demişti bana. acaba ben yine arada başka doktora mı gitmeliyim??

allah korusun o 1 ay içinde ya bebişime bişi olursa nasıl anlarım? belirtileri var mı

günaydın bayanlar
ilk gitiiğim drdan pek memnun kalmadığım için dün başka bi dra gittim yine ultrasondan baktı normalde 6+5 olmam gerekirkern adet düzensizliğimden kaynaklı 5+4 müşüm
bu drda ayın 24 üne gel dedi yine herhangi bi teste gerek yok dedi
inş gittiğimde bebişimin kalp atışlarını duyarım

kızlarr günaydınn herkeseee

geçmişi okduduğum kadarıylaa hepiniz sık sık doktora gidiyosunuz nerdeyse. geçen hafta en son doktora gittiğimde 1 ay sonra gel demişti bana. acaba ben yine arada başka doktora mı gitmeliyim??

allah korusun o 1 ay içinde ya bebişime bişi olursa nasıl anlarım? belirtileri var mı

cnm inş bişeycik oolmaz bebişine
bnm bu gittiğim drda bana 3 hafta sonra gel dedi ama kanaman olursa suyun gelirse ateşin çıkarsa yanıma hemen gel dedi

X