2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Sizin yaşadıklarınıza göre ben daha yolun çok başındayım.
Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin...

seni bizim kadar kimse anlayamaz 5 yıldır anne olmak için ağlıyorum bende
çok şükür allahım nasip etti kucağımada almayı nasip eder inş.
sende bigün hamile topiklerine girip ayy kalp atışını duydum bebeğimi gördüm midem bulanıyo böğğğ daha neler neler yazacaksın bak görürsün
diyorum bazen benim olduysa herkesin olur. benim kadar umutsuz tedavi olan yoktur herhalde
ama allah yüzüme güldü. inş. senide en yakın zamanda hamile avatarın gebelik çizelgenle görücez inşallahhhhh

canım bugun hiçbişi yiyemedim kusuyorum( açım aççç:84:
bende yarın gidecektim tüp yapan dr uma ama konferansı varmış pazartesiye randevu verdiler
bende cuma gününe burda bi hastaneden randevu aldım
20 gün oldu bende bebeğimi göremedim özledim.
büyük ihtimal bu hafta kalp atışını duyarsın sanıyorum duymazsanda pıt pıt attığını görürsün :)
cuma günü ikimiz içinde büyük gün desene
saat kaçta senin randevun ben 14:00
geldiğinde muhakkak yaz bende yazarım merak ederim tmm mı

inşallah o günleri yaşarımda derim kızlar çok açımmmmmmmm :)

inşallah o günleri yaşarımda derim kızlar çok açımmmmmmmm :)

inşallah canım ben inanıyorum dün gece 3 te canım sakız çekti 1 saat sakız çiğnedim öle yattım :))
saçma şeyler oluyo anlam veremediğin ama hepsi çok güzel duygular yaşayacaksın sende
buugun iğnemi vurunmaya gitmedim halsizdim ama şimdi iyi giibiyim hazırlanıyım da çıkıyım bari
42. iğnemi vuruncam bazen diyorum kendi sağlığım için olsa bu kdar iğneyi asla vurunmam bırakırım ama bebeğe bişi olmasın die süzgeç yaptık totoşu:))

kendine iyi bak güzel anne adayı

Güzel anne adayı bu çok hoşuma gitti :) Sağol cnm benim...

Bende iğneden çok korkardım takiii geçen tedavi başlangıcına kadar. İlk iğnemde nerdeysem ağlıcaktım. Ama sonralarında lunaparka giden çocuklar gibi sevinçliydim. Ucunda bebiş olma ihtimali vardı :)

Sende kendine dikkat et cnmmmmm Öptümmm

EVETT ikimizde cuma bebişleirmizi görcez ınş
biizm randevu 12.30 gibi ama ne olur belli olmaz sarkar belki
yazarım muhakkak ınş güzel haberlerle gelirim

elifcim aynen bende iğne oluyorum az önce geldik iğneden
inecim bile artık bana acıyor ne zaman bitcek diyor
hatta sen daha kıymetli anne olcaksın dedi
diğer kadınlar da anne ama onlar sadece doğuruyor siz neler çekiyorsunuz diyor
ınş kucağımıza alalım da sağlıcakla her sıkıntı kutsal olur bizim için

hs hs ınş sende kavuşursun elif gibi bende 5 yıl uğraştım ve 3.denememde pozitf sonç aldım umarım bebeğim sağlıklı ve benimledir henüz kalp atışlarımızı duymadık ınş nasip olur ve sende yaşarsın ınş

İnş. tez zamanda duyarsın bebişinin kalp atışlarını cnm....

Canımcım belki de duyarsın. Hani bizim doktorda eşimde ses olayına karşı oldukları için duyamadık. Ama pıt pıt atışlarını gördük. Gerçekten çok güzeldi. Hatta eşim baya etkilenmişti. Şimdi cumaya senden güzel haberler bekliyoruz.

Hs hs cim, kalbimizin seninle olduğuna inanıyorsun değil mi? Sen ne zaman istersen buraya yaz konuşur, sohbet ederiz. Hem umudumuzu kaybetmek yok değil mi? Tüm dualarımda anne olmak isteyen herkes var, tabiki sende canım. Belki benim ilk denemem de tuttu inşallah sağlıcakla devam eder. ama ben de 6 yıl sonra bu duyguyu yaşayabiliyorum. İnşallah seninde kısa zamanda olacak. Ve buradan birbirimize müjdeler vereceğiz.

Canım evet bu yazıyı daha önce de okumuştum, ama inan şimdi çok daha fazla değer kazandı. Kalbimiz ve dualarımız seninle...

içim içime sığmıyor çok heycanlıyım
zaman geçmek bilmiyor
sorular beynimi yiyor
duycak mıyım,yoksa duyamayacakmıyım
Rabbim sana yalvaıyorum beni bu ana kadar getirdin kesemizi değelerimizi gördük çok güzel herşey inş hayrlarla sağlıcaklarla bebeğimizn kalbinin pıt pıtlarını hatta güm gümlerini görür yada duyarız..

selam güzel anne adayları maşallah kiminin cinsiyetleri belli olmuş kimi kalp atışı için gün sayıyor kimi heyecanla günlerin geçmesini bekliyor...
bende kasım annesi olucaktım rabbim kısmet etmedi bende bu topikteki listedeydim ve heyecanla korkuyla geçti o günler...aslında bakmıym okumıym diyorum ama elim nedense sürekli bu sayfaları açıyor...çok şükür daha iyiyim ama tekrar denemek için hazır değilim korkuyorum tekrar aynı duygular korku dolu bekleyişim ve kabusum 25 mart...
sizlerin duası kabul olur ben ve benim gibi anne olmak için çırpınan bütün kadınlar için dua edin lütfen...rabbim miniklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin...allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin..kendinize ve miniklerinize iyi bakın

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun hepinizden dualarinizi bekliyoruz insallah bisey olmaz

tek tek alinti yapamadim boyle yazim dedim dun oldum oldum dirildim ,onceki kanamamda umudum vardi oylesine bi kanama dedim ama bunda anormal biseydi
hastane allahtan 2 dk uzaklikta bacaklarimi hic acamiyorum actigim anda kan bosaliyor, tuvalete oturamiyorum hemen kan bosaliyor ve tuvalete gitmeyede korkuyorum dusecek diye

birde sansimdan bi zenci doktor vardi , afedersiniz ama tam okuuzdu , sanki bana neye geldin der gibi, soru soryo hemsire, o kadin uyuyor,allhim iyice panik olduk, gorumcem yanimdaydi artik dedi ne soru sorup diyosunuz bakin bi dedi, o zenci karida durmus aceleniz ne bakariz,e diyor kanamasi var e napim dustuyse dustu ben bisey yapmamki diyor,sinirimden catladim ,bide doguma insallah o kadin denk gelmez

sabah erkenden yine baya kanamam oldu artik sabah hemen kendi doktorumu aradim, bu gittigim hastane evimizin karsisi, kendi doktorumunkide arabayla 15 dk falan ,acildeki durmus buraya niye geldin ,doktorunun oldugu hastaneye gideydin ,ya diyoruz kanama cok kotu oraya nasil gidim ben arabayla anlicaginiz o halimle kadina pata kute girecektim

evet lafim yarim kaldi o kadini yazarkenonceki gecen haftaki gitmemde kanamanin sebebi 2 emriyo konuldugundan tutmayan kese kayboluyomus buyuzden oluyomus
neden herkeste olmuyor anlamadim yada benim bunye fazla tutunamiyomu ne yapiyo
artik dedim hastaneye yatma gibi durumum olursa geleyim deyilse oylesine gelmeyim simdi 15 dk arabada gitcem zaten hala kanama var dedim, oda gerek yok sen yat kalkma cok dikkat et, o kese giderken bebegide goturmesin dedi artik cuma gunu gelinde bakim nasil olsa bebek yerindeymis dedi, zaten gecen hafta kanaman olabilir dedide bu kadarda beklemiyordum

bu kanamamla gereken bi muucize normalde kesin duserdi Rabbim bana bagisladi bebegimi
tuvaletten haric hic kalkmiyorum heralde boyle bi 3 hafta yatarim okadar korktumki dun ,insan daha fazla kiymetini anliyor

aman sizlerde ne olur herseyinize cok dikkat edin hepimizin kiymetlisi bu bebekler

simdilik iyim kanamam hala devam ediyor ama yattikca duzelir insallah
kendinize iyi bakinbaya bya bi uzun yazdim

Sympathique valla korkuttun bızı kendıne cok dıkkat et Allah ım korusun bebıslerımızı :26:

canım ALLAH korusun bebişini ve seni. lütfen ayağının altına yastık koy ve mümkün olduğu kadar düz yat.

nasılsınız kızlar bugün çok desteğe ihtiyacım var
bebeğimin kalp atışları için çok endişeleniyorum
duyacakmıyım yoksa?
korku endişe off karmakaırşık
keşke bugün olsaydı randevu yaaa

Canim ya neden bukadar endise duyuyosun, hepimiz ayni seylerden gectik ama senin kadar endise duyanimiz olmadi lutfen endise etme iyi dusun iyi olsun bebegin seninle , rabbim onu almayinca almiyor , ben 1 aydir yatiyorum kac kanamam oldu acile kostum ve her seferinde umudum kesmedim, en son bu olayda tam kesrcekken bebegim benimleydi Allahim boyle problem vermesin kalp sesini duyup gelceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…