- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.241
Arkadaslar nasılsınız ,ben cooooook yorgunum bu aralar uyku düzenimiz halen oturmadı .
bebeklare yanlız basıma bakıyorum artık eşim eskisi gibi degil ben cok yorgunum diyo cekiliyo
kenara simdi yatırdım bende sükürler olsun bir gün daha bitti inşşş
bugün bende bebeklere hem sallanan hemde mama sandalyesi olan baby go2 aldım . elimde mama sandalyesi vardı bir tane arkadaş vermisdi işime yarayınca 1 tane daha aldım süper oldu sallanması da.
rudi sende almısın bebişler iyi günlerde kullansınlar :)
yürüteç cok istedim kullanmayı ama doktorum yasak dedi vazgectim almaktan
rudi ben basladım kahvaltıya
peynir aksamdan suya koy canım tuzu gitsin ,pekmez,cicibebe, yumurta haftada 5 gün,
ya mamanın içine ya ıhlamura yada meyve cayına az az at catalla ez karısdır ver yesinler
.)
ben bir mamaya bir ıhlamura degistirerek katıyorum bunları cok sükür sevdiler tadını
bu ara oglan yogurt yemeyi bıraktı bende onun içine pekmez ve biskivi katıp veriyorum o zaman alıyor
bide bu havucun suyu cıkmıyo nasıl sıkıyosun rudi
ince kıyafetler giydirmeye basladınız mı ben bugün bebekleri dısarıya cıkardım biraz kalın giydirmisim herkes sort kısa kollu giydirmis ben biraz takıntılıyım sanırım hasta edicem diye :)
hepinizi öpt hayırlı geceler olsun inşşşşşşşş..............
güzel güzel uyusun bebiişlerimiz...........
canım e bebekte mikady diye bir marka var yürümeyen yürüteç gibi düşün,ben aldım 2 aydır kullanıyorum ve süper bence gelişimi için falan.tehlikisde yok zaten.aktiviteleri var önünde,al derim mutlaka.
ben cici bebe vermeyecğeim içinde çok fazla şeker var ve keisnlikle besleyici özelliği yok bence sizde vermeyin boşuna şişirmeyin bebeleri.
onun yerine doğal organik bisküviler var verceksiniz onu tercih edin şeker tatlandırıcı kesinlkle yok
hipp marka var onun ürünleri güzel.
ben ince giyidiryorum artık,hatta direkt çıtçıtlı bady ile çaıkrttığım oldu
hastanede kadının biri ateşi mi var bebeğin dedi bende yoo dedim ne kadar ince giydirmişsin dedi
aman dikkat sıcaktan terler bebeler isilik olur sonra.