- 28 Aralık 2008
- 673
- 16
- 46
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.861
Topiğimizde hemen hemen herkes yavrusuna kavuştu . Doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Çok şükür benim kızım 47 günlük oldu bugün. İyice alıştık birbirimize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gozun aydin cnaim darisi basimiza ben bir goturdum doktor, bi daha iki hafta sonra getir dedii....
Kizlar benim oglan yedini hep cikartiyor gunde nerdeyse 5-6 kez kakasini yapiyor, ilk baslar yesil simdi altin sairisi, ama nerdeyse her gogsumu verdikten sonra azda olsa cikiyor... sizinkilerde boylemi... cisinide cok yapiyor nerdeyse 2 saatte bir bez degistiriyorum.... acaba bu kadar cok cikmasi sutum mu yaramiyor..
ben gogus kalkani ile emziriyorum pasam daha kendi gogsume alasamadim, evde'de sagiyorum makine ile dolaba koyuyorum bazen uykudan uyandiramiyinca biberon'le kendi sutumu veriyorummm ayy su kirklari bir ciksa.....
Hadi gozun aydin cnaim darisi basimiza ben bir goturdum doktor, bi daha iki hafta sonra getir dedii....
Kizlar benim oglan yedini hep cikartiyor gunde nerdeyse 5-6 kez kakasini yapiyor, ilk baslar yesil simdi altin sairisi, ama nerdeyse her gogsumu verdikten sonra azda olsa cikiyor... sizinkilerde boylemi... cisinide cok yapiyor nerdeyse 2 saatte bir bez degistiriyorum.... acaba bu kadar cok cikmasi sutum mu yaramiyor..
ben gogus kalkani ile emziriyorum pasam daha kendi gogsume alasamadim, evde'de sagiyorum makine ile dolaba koyuyorum bazen uykudan uyandiramiyinca biberon'le kendi sutumu veriyorummm ayy su kirklari bir ciksa.....
Canım bebeği besledikten sonra 5 dakika hareket ettirmiyorum hemen omzuma alıp gazını çıkarınca benimkide kusuyor ama hepsini değilse bile yediğinin bir kısmını. bizimkaka da doğumdan 3 gün sonra falan sarı renk oldu. bende 2 en fazla 3 saatte bir bez değiştiriyorum. mutlaka cişini yapmış oluyor.
gögüs kalkanı sanırım silikon gögüs ucu oluyor ben de almıştım ama beceremedim onunla emzirmeyi sanırım benimkiler iyice biberona alıştılar gögüsü zorlayarak ancak alıyorlar..
ben de 40 larının çıkmasını dört gözle bekliyorum. umarım huyları iyi yönde değişir.
Aile sağlığı merkezine 3 gün önce götürdümkilo almaya başlamışlar topuk kanı verdik birde. umarım testlerin hepsi temizçıkar.
mehtaperkan senin bebiş epay büyümüş. ilk ay çocuk doktoruna kontrole götürdün mü? hangi testleri yaptılar.
daha yokmu dogurann hadin su listeyi 15 kisiye tamamlayalim bari
bu arada ben rosesteeli merak ettim kesin dogum yapmistirda nasil aceba nerde durumlari nasil, faceden baktim hic girmiyor orayada
Maşallah canım. Büyüyorlar günden güne ...
nasıl alıştın mı yeni hayatına ?
bizim epey yorucu geçiyor gece gündüz kavramımız kalmadı
Canım senin eşin doktor idi sanırım unutmuşum ben. ne şanslısın. bilgiler edindikçe bizimle paylaşırsın tabi bebişten kalan vakitlerinde. ben kalça ultrasyonunu 1.ay sonunda diye biliyordum ..topuk kanı hastanede 3 ve 5. günlerde aldılar sağlık ocağı da 15.gün aldı anlamadım gitti hangisine sorsam bizim ki doğru diyor.rudi umarım alışmışsındır, 2 bebiş baya zordur eminim. Bizim topuk kanımızda tsh ımız yüksek çıktığı için 2 haftalıkken doktora gitmiştik onun dışında gitmedik doktora. Eşim herhangi bir tahlilden bahsetmedi. 2 hafta sonra 3 aşımız var ve kalça ultrasonu çektireceğiz. Onun dışında bildiğim birşey yok.
alışmaya çalşıyorum canım tabiki çok yorucu7seni düşünemiyorum nasıl yetiyorsun 2 kuzuya maaşallah
ama üstesinden geliriz inş onlar bizim canlarımız
nursin canım nerelerses,n
görürsen cevap yaz
bugün hastneye gidicem servise bi bakarım inş var mısın yok musun diye
elif hanm seni aldımı doğuma bakalım
Canım ben dogum yaptım cuma gunu dun aksamda eve geldım bebişler evıme yakın özel bı hastanede kuvözdeler marmarada o anda yer yokmuş bızım ıçınde suan çok ıyı oldu gıdıp gelmk acısından kntrole gıtmıştım acıl doguma alındım
Sız napıyosunuz alıştınızmı bırbırınıze sorarsan söylerler zaten sana benım dogum yaptıgımı hayırdır hastaneye nie gidiysun
Canım ben dogum yaptım cuma gunu dun aksamda eve geldım bebişler evıme yakın özel bı hastanede kuvözdeler marmarada o anda yer yokmuş bızım ıçınde suan çok ıyı oldu gıdıp gelmk acısından kntrole gıtmıştım acıl doguma alındım
Sız napıyosunuz alıştınızmı bırbırınıze sorarsan söylerler zaten sana benım dogum yaptıgımı hayırdır hastaneye nie gidiysun
Canım senin eşin doktor idi sanırım unutmuşum ben. ne şanslısın. bilgiler edindikçe bizimle paylaşırsın tabi bebişten kalan vakitlerinde. ben kalça ultrasyonunu 1.ay sonunda diye biliyordum ..topuk kanı hastanede 3 ve 5. günlerde aldılar sağlık ocağı da 15.gün aldı anlamadım gitti hangisine sorsam bizim ki doğru diyor.
sonuçta değerler sağlık bakanlığına gidiyor umarım sonuçlar temiz çıkar.
tsh için ilaç kullanmaya mı başladınız yoksa test tekrarı mı yaptırdılar? hem de ne zor ama çok caba sarfettik kavuşmak için bakarken de hep o günler geliyor aklıma ve zorlugun üstesinden gelmeye çalışıyorum. özellikle uykusuzluk velohusalığın vermiş olduğu duygusallık had safhada bende.
Elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum canım tek bebişgibi her şeyi ile dört dörtlük ilgilenemesemde ..
örneğin besleyorum temizliyorum tam gazını çıkarmaya başlarken diğeri aç gözlerle bana bakıyor haydi onu doyur temizle diğeri gazından dolayı çığlığı basıyor.
mümkün oldugunca kucağıma alıştırmayacağım diyorum ama şu anda bebek görmeye gelenler ellerinden hiç düşürmüyorlar inşallah alışmazlar. yoksa yanarım ben.
bebişler azıcık büyüsün de ankaa06 park da buluşup bebişleri oynatırız artık maglum yakınız birbirimize
Sılanazcım kakasını ve çişini yapması beslendiğini gösterir, endişelenme. Kusma olayı benim miniğimde de oluyor muhtemelen fazla geleni çıkarıyordur. Birde doktor bana bebek reflüsü olabilir demişti. Bebeğin yatağının üst kısmını çok az komple yükselt. Yani yastık falan koyma ama yatağın baş kısmının altına havlu falan koyarak yükselt, dümüdz yatmasın bebeişin. Bebeğin yeni doğdu sıksık emzir ki kan şekeri düşmesin, sarılık olmasın. Hastanede 2 saati geçirmeyin ilk haftalarda demişlerdi. Merak etme kırkları çıkınca huy değiştiriyorlar :). Onların heranı güzel tadını çıkarmaya çalış. 1-2 haftaya alışırsınız birbirinize. Bu arada tüm arkdaşlarım geceyi gündüzü öğrenmeleri için geceleri loş ışıkta hiç bebişle konuşmadan, öpmeden emzirin. Kaka yapmadığı sürece bezini değiştirmeyin, nacizane tavsiyem.
Canım bebeği besledikten sonra 5 dakika hareket ettirmiyorum hemen omzuma alıp gazını çıkarınca benimkide kusuyor ama hepsini değilse bile yediğinin bir kısmını. bizimkaka da doğumdan 3 gün sonra falan sarı renk oldu. bende 2 en fazla 3 saatte bir bez değiştiriyorum. mutlaka cişini yapmış oluyor.
gögüs kalkanı sanırım silikon gögüs ucu oluyor ben de almıştım ama beceremedim onunla emzirmeyi sanırım benimkiler iyice biberona alıştılar gögüsü zorlayarak ancak alıyorlar..
ben de 40 larının çıkmasını dört gözle bekliyorum. umarım huyları iyi yönde değişir.
Aile sağlığı merkezine 3 gün önce götürdümkilo almaya başlamışlar topuk kanı verdik birde. umarım testlerin hepsi temizçıkar.
mehtaperkan senin bebiş epay büyümüş. ilk ay çocuk doktoruna kontrole götürdün mü? hangi testleri yaptılar.
Galiba tek ben kaldim bu topikte bide ben kurtulsaydim hayirlisiyla
Cuma gunude esimin sinavi var is icin dua edin kizlar
Bebegi olupta kutlayamadigim herkesin bebegini allah anali babali buyutsun
Ben hala bakamiycam diye cok korkuyom ikiz oluncca
Cok garip duygular icindeyim
Nebiliyim cok stresliyim
Ben hic ikiz olmasini istemiyodum
Onun icin hala kabullenemiyom sanirim
Bakalim hayirlisiyla dogsunlarda artik