2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bizler okadar zor buldukki bebeklerimizi kimse bizlerden iyi anne olamaz.hiç korkma canım mükemmel bi anne olucaksın.kızını kucağına aldığın an bütün korkuların stresin geçicek.dualarım seninle inş rahat olur doğumun sende Allaha emanet ol ve güzel haberlerle dön canım.

merhaba arkadaslar.uzun zamandır yazamıyorum ama hergun cepten okuyup takıp edıyorum hepınızı. dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum. Allahım analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsın insallah. Allah her ısteyenı evlat sahıbı yapsın gece gunduz dua edıyorum. bızler hayırlısıyla kavuscaz bebeklerımıze. benım kızım oturur pozısyonda oldugu ıcın aralıgın 2 sınde saat 11,30 da sezaryanla dogum yapcam kısmet olursa. cok mutlu heyecanlıyım. tedavıden bu yana zaman nasıl gectı... hala ınanamıyorum...
kızım su anda 3 kilo... heyecanla beklıyorum. doktorum sureklı yat dedıgı ıcın yattıgım yerden cep telefonundan hergun sızlerı takıp ettım ama cepten yazılmadıgı ıcın sevıncınıze ortak olamadım. şimdi kendımı ıyı hıssedıyorum oturup yazmaya karar verdım. bu arada kızıma hala ısım bulamadık. fıkırlerınızı beklıyorum.. hepınızı opuyorum. kendınıze ve bebişlerınıze ıyı bakın...
hepınızı opuyorum...

Sagolasın bızde bugun gıttık yukarda nstyı bagladım kendım bıtınce baktım yukarda kımse yok ındım asagı hepsı orda utraona falan gırdım ııyız sımdılık çok sukur ıns bızde 36 ları göruruz

ayy maşallah sizee
çok sevindim Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza
kilolarıda iiyi maşallah sana çoooook çook kolay gelsin canım

bella kız normallmi sezeryanmı derken bak kısmetinde sezeryan varmış
24 saatten az kaldı bebeğine kavuşmaya ne güzel
Allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin inş.
dualarımız senle

bu arada kızlar ben normal die diretirken doğumumu öğrendimki doktorum geceleri ve haftasonları yokmuş gündüz olsa bile gelmesi zormuş kafam çok karıştı başka bi hastaneye gittim gebzede medical parka ordaki kadındoğumcu sezeryan öneriyor tüp olduğu için

kafam karıştı ölee yaa off hala kararsızım
cuma günü o doktorla bi daha görüşcem belki de pazartesi sezeryana girebilirim süprizzzzzzz yaparım size

Son düzenleme:
selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli,bizi sorarasaniz :) iyiz yogunluk yorguluk geciyo ama kaynanamla oldugum icin ev isi yemek our seylerde rahatim :)
kizim gun gectikce buyuyor degisiyor, masallah kilo alimi cok iyi bugun 28 gun oldu dun kilosu 3.750 di dogduktan sonra inmis kilosuda 2.700 du ,doktor sutun yariyor iyi kilo aliyor dedi
suan hep emiyor hic mama vermiyorum, sadece problrmimiz kaka yapamiyor bi turlu gecmedi fitili daha kullanmiyorum, bi sabahlari yapiyor oda vitamin aldiginda yapiyor baska zaman hep ikiniyor, ve sanirim birde gaz prblemi basladi
gunleri hep uyurdu simdi yari uykulu uykusuz duruyor devamli rahatsiz ikiniyo, kizariyo sonrasinda agliyo ,simdiyekadar bi dogsalardi dedik simdide biraz buyuselerdi diyoruz :)

deryaberil ve rudi kizlar tebrik ederim sizi Rabbim anali babali buyutsun sizde kurtuldunuz insallah sira dogurmayanlarda :)
sanirim bella yarin doguma hazirlaniyor, artik yvas yavas sirasi gelen girer doguma,i ikinmada dogurun gelin emi :))

baska baska ne dicektim hep unuttum, insan devamli takip edemeyince ne yazcaginida bilmiyor

elifcim seninde az kaldi bekliyosun insallah gunun kesin belli olur, heyecanla beklersin

melekkose canim sanada cok gecis olsun, bugunlere kadar yatmisin ama bak sonunda kucagina alacan sayili gun kalmis sanada ,heyecanlisindir baya Alla kolay dogum nasip etsin dogumdan sonra yazarsin insallah

oooff canim masallah 40ina gelmisiniz sizde gunler vizir vizir gecer artik bizde 1 ay olduk masallah bizlere darisi dogurmayanlara
verdigin bilgiler icin merci canim bizimde heme kaka hem yada sanirim gaz problemi var hep rahatsiz kizim oyle fazla aglamiyor ama devamli ikinmada tisiliyor kizariyor bazen agliyor
yikamaya gelince ben gunluk yikamaya calisiyorum bazen cok rahatsiz oldugunda yikamiyorum usur eder diye

ben yikamayi hastanede ogrendim ilk gun goisterdiler sonrasinda kendim yanliz yikadim suan aksamlari yikadigim icin esimde oluyor tutuyor ama yanlizda olsam yikarim,zaten kizim suyu pek seviyor :)

birde mama konusuna gelince ben bir kere mama verdim kizi kaka yapamadi hala toparlanamadi bende vermedim zaten sutumde yetiyo doyuyor,
bende gogus yarasi icin kalkan kullaniyorum cok memnunum o olmasa bana lansioh falan ise yaramiyor,birde kalkan icinde biriken sutu biberona koyuyorum gunde bir kere veriyorum kizim rahatlikla iciyor memeyide aliyor o konuda aliskanlik yapmadi, birde sarilik oldu kac gun ek olarak hastanede mama verildi o halde yine gogsumu aldi ama bazilarinda biberona alisiyomus her cocuk farkli oluyor
benimki suan hem gogsumu aliyor, hem biberon hemde emzik yani ne verirsen aliyo :))

mehtap canim sende korunmayi sorusun sanirim, ben doktoruma gittigim zaman ondan esim icin test isticem cunku esimin sperm 0 di ameliyatla sperm bulunmustu, bakalim bu testte yine 0 sa kornmucam eger yukselme olmussa korunurum
ve yukselme yoksa zaten fazla geciktirmeden tekrardan tedaviye baslicam turkiyede dondurulmus spermler var fazla donmus kalmasin omru azalmasin bakalim pes pese yapariz belki :)

kizlarr kizim agliyo suan cikmam gerek herkese yorum yapamadim kusura bakmayin yine gelirim hadin hepinizi optkk

banada doktorum 17 aralık dedi ben daha kalabilirmi deyince bir sorun yoksa kalabilir dedi şimdilik herşey normal görünüyor
Bir de başka dr.la görüştüm (kendi dr.um bize pahalıya mal olacak çünkü.)o dr. da normal olması taraftarı bebek baş aşağı duruyor herşey normalken sezeryan yapmak istemedi.ben de hala kararsızım yaa bir türlü hangisinin bebek ve kendim için daha iyi olacağını bilmiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah.7 aralıkta kontrol var belki o zaman belli olur...

elf hnmı gördün mü ne diyor doğum konusunda,yada diğerleri

ya geçen hafta poliklnkte cuma ve p.tesi kavga çıktı
özledm dr sinir krizi geçirdi çok üzldm
ikiside bana denk geldi,haketmeyen bir dr a dengesizler küfür etmiş
sanırım mahkemelik oldu..

doğursamda kurtulsam oraya gitmekten artık

biberonda şaşırmıştır:)

tsh a gelince ben de 3. Ayda baktırcam yeniden...baktırmak lazım...sonuçta tedavisi var...gecikmemek lasım...

Kolay gelsin...ii olun:)

aynen ben de kendime çok vakit ayıramıyorum... Kahvaltı 4 5 i bulmasa da: )

acemi annelikten bence bunlar .. Alışcaz...

iyi ya biberon konusunda rahatladım...

Bir de o ne güsel bi hizmet ... Banyo yapmayı öğretme... Bayıldım...aynen benim bebik de öyle kızarıyor... Kendini sıkıyor... Aslında kıllı bir bebek ama gazı var... Korkuyorum hatta bu üsden onu kucağa alıştırmaktan... Kıyamıyor sürekli kucağıma alıyorum..

BEN DE BİR BİR BOŞ BİR DOLU YIKIYORUM...AMA HERKES KIZIYO...HASTA EDECEKSİN DİYO... KORKUYORUM...

EVİMDE ISI HEP 22 DERECE...BİLMİYORUM Kİ...

İİ OLUN:) SEN DE KIZIN DA...

Son düzenleme:
ya bir de kızımın dilinde pamukçuk oluştu... annem karbonatlı su ile sildi geçti... amma ben artık yalnızım ve annem yapmıyor o işi bense kızıma kıyamıyor yapamıyorum... bu duumu yaşayan var mı? karbonatlı su çok iyi hemen geçiriyo ama yapamıyorumilrleyecek diye korkuyorum...

Gordum canım elıf hn dogum konusunda hadı yırttın 2 hafta daha dayansan ıyı olur dedı
Yıne mı özlem e denk gıttı ya hep de o kızın basına gelıo kırolar bana sızın gıbı hastalara hasret kalıyoruz demıştı pınarda ben bu pendık kadar dogurgan bı yer gormedım dıodu
Bana 3-4 gunde bı gel dıyolar ışte dun kan sonuçlarını beklemedın bugun dr alper aradı sonuçların ıyı dedı cumaya gel dedı ama cumaya ıyı olursam gıdemıcem galıba
Ayrıca dun 32.haftasında benım hastane kankam dogurdu preklamsısı vardı sezeryanla sana nıe normal dogum dıyolar anlamadım ona hep sezeryan dıolardı ve ılk bebegıde normal oldugu halde

ya sorma pınar zaten bıktım burdan falan diyor açık açık,valla haklı hepsi,ben bile bıktım burdan

benide özlem aradı bugün elif hnm seni bekliyr neden gelmedin diye
bende yarına natten randevu aldım yarın gelicektim ama elf hnm müsaitse geleyim dedim o da yarın gel o zaman dedi
ve sanırım bende hasta oluyorum boğazım yanıyor

hıı o hatunu biliyorum doğurdu demek,yaaa deli olucam beni niye almıyorlar yaa
bişey olcak diye aklım çıkıyor ama yok:2::2:
anlamadım bende neden böyle yaptıklarını
millet normal gebe klaıyor sezeryan yapıyorlar
ben tüp bebek yapyorum ama normal doğrym

Allahım koursun başka bişey demiyorum
yarın elf hanmla görüşcez sonçlarla beraber bakalım.

özele gitsem şuan eminim hemen alırlar sezeryanla
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
belkide ben gereksiz stres yapıyorum
aklım çıkıyor bazen deli olcak gibi oluyorum

tamam şimdi erken ama 1 hafta sonra alınsa artık dimi 38.haftada..
Rabbim sen koru yavrumu...

arkadaşlar merhaba
17 kasım perşembe günü bebeğim epidürelli normal doğumla dünyaya geldi..doğumum kolay oldu çok şükür. fındık kızım 3 kilo 49 cm doğdu.kızımda bende iyiyiz çok şükür.doğumunu bekleyen bütün arkadaşlarıma darısı size diyorum.öpüldünüz...

bella doğurmuş kızını gördüm faceden maşallah çok tatlıı Allah nazarlardan korusun ikisinide

benim 1 de randevum var dr la konuscam hastaneden memnun değilim die. son anda bırakıyorum doktorumu bu son gidişim

yarında medicalda randevum var. büyük ihtimalle orda doğurcam sezeryanla

hadi gel oğlum beee artıkk:84::84::84::84::84::84::84:

doğum yapan arkadaşlar maaşallah size

elifcim aynen bizde kavuşsak artık dimi
hayrlıysla gelsin kuzucuklarımız inş
sabırsızlanıyorum artık

doğum yapan arkadaşlar maaşallah size

elifcim aynen bizde kavuşsak artık dimi
hayrlıysla gelsin kuzucuklarımız inş
sabırsızlanıyorum artık
ankara_o6 dayan canım az kaldı hem karnında taşımakda ayrı bir keyifli yanında olması daha farklı.
38. haftayı mutlaka sağlıgın el veriyorsa bekle bence.
ben bebişlerimle yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum.

canım kucağıma alışır diye hiç korkma doktorlar kucağa almayı tavsiye ediyor.çok kucağa alınan bebek daha rahat gaz çıkarırmış.vede bebeğin duygusal gelişimi açısından kucağımıza almalıyız.hepsi bir yana alışırsa alışsın okadar zor buldunmki kızımı kucağıma almıycamda napıcam.ben gazı için nurse harveys aldım gazını rahat çıkarmaya başladı ama benim arsız hala sürekli ağlıyor ve gece kesinlikle uyumuyor.banyo yaptığı zaman güzel uyuyo benimki bende 2 günde bir yıkıyorum.ama kendim yıkayabilsem yada eşimle her gece yıkar yatırırım.ama annemle yıkadığım için gündüz yıkıyoruz hep.birde bir boş bir dolu yıkıyorum demişsin ya o nasıl oluyor canım.yani suyun içinemi yatırıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…