2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bella bebeğin hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı ömürler versin inşş
ankaralı masallah haftan harika boşuna bu kadar evham yaptın az kalmis dogumuna allah tamamına erdirsin inşş
rudi sen nasılsın? bebişleri anne sütünün yanında mama takviyesi yapıyomusun ben mecbur yapıyorum doktorum yetmez diyor.
bu haftalarda gaz sıkıntımız başladı sadece emziren anneler sizde de oluor mu mama mı yapıyor acaba ? rudi bebeklerin ismi belli oldu mu?
hepinizi çok öpt yine gelmeye çalısıcam.

Son düzenleme:
bella doğurmuş kızını gördüm faceden maşallah çok tatlıı:nazar: Allah nazarlardan korusun ikisinide

benim 1 de randevum var dr la konuscam hastaneden memnun değilim die. son anda bırakıyorum doktorumu bu son gidişim:KK50:

yarında medicalda randevum var. büyük ihtimalle orda doğurcam sezeryanla

hadi gel oğlum beee artıkk:84::84::84::84::84::84::84:

canım son dakka doktor değiştirmek zor olmuycakmı ben 25.haftamda değiştirdim ona bile zor alışmıştım.neyse inş böylesi hakkında hayırlıdır.böyle doğum yapanlar arttıkça sabrınız iyice taşıyor dimi.az kaldı canım sabret inş sağlıklı sıhatli bi şekillde kavuşursunuz oğluşunla...karnında taşıdığın günlerin tadını çıkar canım ben çok özlüyorum hamile olduğum günleri:)))

bella bebeğin hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı ömürler versin inşş
ankaralı masallah haftan harika boşuna bu kadar evham yaptın az kalmis dogumuna allah tamamına erdirsin inşş
rudi sen nasılsın? bebişleri anne sütünün yanında mama takviyesi yapıyomusun ben mecbur yapıyorum doktorum yetmez diyor.
bu haftalarda gaz sıkıntımız başladı sadece emziren anneler sizde de oluor mu mama mı yapıyor acaba ? rudi bebeklerin ismi belli oldu mu?
hepinizi çok öpt yine gelmeye çalısıcam.
kusu
Merhaba duss,
süt ve mama veriyorum. dr tavsiye etti, yenidoğan sarılık tehlikesi olduğundan. bir süt bir mama şeklinde dvm ediyorum.
isimleri için son 2 gün canım hala netleştiremedik.. yorgunluk ve uykusuzluk bende had safhada. sen nasılsın yardımcı bulabildin mi yoksa tek başına mı bakıyorsun canım..

canım kucağıma alışır diye hiç korkma doktorlar kucağa almayı tavsiye ediyor.çok kucağa alınan bebek daha rahat gaz çıkarırmış.vede bebeğin duygusal gelişimi açısından kucağımıza almalıyız.hepsi bir yana alışırsa alışsın okadar zor buldunmki kızımı kucağıma almıycamda napıcam.ben gazı için nurse harveys aldım gazını rahat çıkarmaya başladı ama benim arsız hala sürekli ağlıyor ve gece kesinlikle uyumuyor.banyo yaptığı zaman güzel uyuyo benimki bende 2 günde bir yıkıyorum.ama kendim yıkayabilsem yada eşimle her gece yıkar yatırırım.ama annemle yıkadığım için gündüz yıkıyoruz hep.birde bir boş bir dolu yıkıyorum demişsin ya o nasıl oluyor canım.yani suyun içinemi yatırıyorsun.

: ) :) yaaa bir boş bir dolu ...: ) yani bir gün yıkamıyorum bir gün yıkıyorum..iki günde bir: ) yöresel bir farklılık oldu...

bu arada mesajında haklısın zor bulduk onları mucize onlar : )

bir de öyle bişi ki...

mesela AĞZI PAMUKÇUK OLDU DİYE KARBONATLI BEZLE SİLİYORUM AĞZINI CANI YANIYOR ÖYLE BİR AĞLIYOR Kİ...SONRA GAZI OLUYOR SANCISI OLUYOR AĞLIYOR...

HANİ BUNCA ACIYI ÇEKİNCE ONA KIYAMIYORUM...

AAMA ACIYIP DA ACINACAK HALE DE DÜŞERİM DİYE KORKUYORUM...
,
İŞTE BÖYLE Bİ İKİLEM: ) YANITIN İÇİN SAĞOL...

YENİ DOĞAN TÜM BEBEKLER HOŞGEMİŞLER:)

arkadaşlar merhaba
17 kasım perşembe günü bebeğim epidürelli normal doğumla dünyaya geldi..doğumum kolay oldu çok şükür. fındık kızım 3 kilo 49 cm doğdu.kızımda bende iyiyiz çok şükür.doğumunu bekleyen bütün arkadaşlarıma darısı size diyorum.öpüldünüz...

Allah hayırlı etsin gözün aydın sana sezeryan dememişlerdi değilmi?*

selam anneler , anne adayları , nasılsınız ?
bugün kimsecikler uğramamış topige
rudicim ilk başlarda daha zordu simdi sanki zaman geçtikce bünyem alısmaya başladı daha az yoruluyorum sanki yanıma kimseyi almadım güvenemedim ya,sabahları ablam geliyor yakın bana 4 saat uyuyorum bana yetiyor sanki eve kadın geliyort haftada 3 gün yetismeye calısıyorum simdilik bakalım ne kadar dayanabilecegim,geceleri eşim çok yardımcı oluyor allah bozmasın çocuklar ık desin ayakta ilgileniyor biraz gece de uyuyorum .ya benim bebekler bebek odasında yatıradım yatagımda yatıyor hala ne yapıcam bilmiyorum yatak odasına da besik siparisi verdim kücük birsey onu bekliyorum bakalım beşik gelince yatıcaklar mı .sen neyaptın yatırabildin mi yanlız baslarına.

KIzlar bugun son randdevum vardi doktorla bildiniz gibi, cok sukur hersey yolunda gitti, benim yavrukus kafayi asagi cevirmis, ultrasounda oyle diynce dedim ins, bizim doktor simdi fikrini degistirmez.... icimden gecen basima gelcek gibi oldu ama hallettik, doktor kafa asagi donmus istresen normal yapalim dedi, suni sanci vereyim sana dedi... ben tabiki yok tesekkru ederim ben sezerayn olamk istiyorum dedim.. dogru bir kararmi yanlismi bilmiyorum ama normal dogum icin oglum tamam cani var ikindikca gelcek, ama kizim nasil gelcekk sirf o yuzden istemedim.... ins. Sali gunu arkadaslar oglum dunyaya gozlerini acmis olcakkk....

Sagligi gelisimi yerinde cok sukur, benim ufaklik 3. kilo bari olsa derken cok sukur 3250 cikti... olcumlere guvenmiyorum ama hayirlisi bakalimm... doktor gayet iyi dedi kilosu icin... eee benden boyle iste sizler ne alemdesiniz bakalim

BELLA gozun aydin canim, rabbim anali babali buyutusn cok sukur, bir arkadasimiz daha bebeginin kokusu ile mucizesi ile yanyannaa...

rudicim ilk başlarda daha zordu simdi sanki zaman geçtikce bünyem alısmaya başladı daha az yoruluyorum sanki yanıma kimseyi almadım güvenemedim ya,sabahları ablam geliyor yakın bana 4 saat uyuyorum bana yetiyor sanki eve kadın geliyort haftada 3 gün yetismeye calısıyorum simdilik bakalım ne kadar dayanabilecegim,geceleri eşim çok yardımcı oluyor allah bozmasın çocuklar ık desin ayakta ilgileniyor biraz gece de uyuyorum .ya benim bebekler bebek odasında yatıradım yatagımda yatıyor hala ne yapıcam bilmiyorum yatak odasına da besik siparisi verdim kücük birsey onu bekliyorum bakalım beşik gelince yatıcaklar mı .sen neyaptın yatırabildin mi yanlız baslarına.

Allah yardımcın olsun valla, biz birinde zorlanıyoruz sizlerde 2 tane :). Bebekler anne ve babayı yattığı yerde hissetmek isterler, keşke en başta başka odada değilde aynı odada farklı bir yatakta yatırsaydın. Ben henüz oda almadım odamıza küçük bir beşik aldık onda yatıyor kızım. Yatağınıda çok seviyor MAŞALLAH.

Merhaba kızlar. 2.Tedavime en kısa zamanda başlicam inşallah :KK34: Tahlillerim falan var onları tamamlamaya çalışıyorum şu sıra. Bu ay tedaviye başlamayı umuyorum. Herşey okadar çabuk geliştiki sanki rüyadayım :119: İlkinden daha çok heyecan sardı beni :KK62: Bu sefer çok ümitliyim. Allah Bebişimi veya bebişlerimi 9 aya kadar kucağıma alıp kokusunu içime çekmeyi nasip eder inşallah...
:KK49::emir_bebek:

merhaba duss
ilk güne göre artık daha pratigim. hiçi yardımcı bayan var temizlik yemek için. bebeklere ben tek bakıyorum genelde gündüz , geceleri eşim ile birlikte..
ben bebekleri odasında yatırıyorum. yatak odasının hemen yanında bebek odası..yalnız yatıyorlar. zaten hemen uyanıyorum seslerini duyunca 2 saatte bir uyanıyorlar.
gece genelde mama veriyorum gündüz meme. böyle devam ediyor. bende enerjim nereye kadar dayanacak diye bekliyorum. umarım yetebilirim bebeklerime

KIzlar bugun son randdevum vardi doktorla bildiniz gibi, cok sukur hersey yolunda gitti, benim yavrukus kafayi asagi cevirmis, ultrasounda oyle diynce dedim ins, bizim doktor simdi fikrini degistirmez.... icimden gecen basima gelcek gibi oldu ama hallettik, doktor kafa asagi donmus istresen normal yapalim dedi, suni sanci vereyim sana dedi... ben tabiki yok tesekkru ederim ben sezerayn olamk istiyorum dedim.. dogru bir kararmi yanlismi bilmiyorum ama normal dogum icin oglum tamam cani var ikindikca gelcek, ama kizim nasil gelcekk sirf o yuzden istemedim.... ins. Sali gunu arkadaslar oglum dunyaya gozlerini acmis olcakkk....

Sagligi gelisimi yerinde cok sukur, benim ufaklik 3. kilo bari olsa derken cok sukur 3250 cikti... olcumlere guvenmiyorum ama hayirlisi bakalimm... doktor gayet iyi dedi kilosu icin... eee benden boyle iste sizler ne alemdesiniz bakalim

BELLA gozun aydin canim, rabbim anali babali buyutusn cok sukur, bir arkadasimiz daha bebeginin kokusu ile mucizesi ile yanyannaa...

günün belli olmus gözünaydın canım. heyecan sarmıştır şimdi seni....
sezeryanı tercih etmen bencede en iyisi olmus. dualarım seninle..

slm kızlar
5 aralık pazartesi günü oğlumu kucağıma alıcam Allahın izniyle.
son anda doktor değiştirmek zorunda kaldım. hastane sartları çok kötü. doktorda normal die diretiyo fakat geceleri ve h.sonu yok.
bende o olmadığı için başka bi yere gittim .
orda anlaştım
pazartesi sabah oğlumu sezeryanla doğurucam inş.

herkese sevgiler. bi daha giremem sanırım. kendinze iyi bakın kızlar:KK5:

Merhaba kızlar. 2.Tedavime en kısa zamanda başlicam inşallah :KK34: Tahlillerim falan var onları tamamlamaya çalışıyorum şu sıra. Bu ay tedaviye başlamayı umuyorum. Herşey okadar çabuk geliştiki sanki rüyadayım :119: İlkinden daha çok heyecan sardı beni :KK62: Bu sefer çok ümitliyim. Allah Bebişimi veya bebişlerimi 9 aya kadar kucağıma alıp kokusunu içime çekmeyi nasip eder inşallah...

hayırlı olsun tedavin. inşallah pozitif sonucu alırsın canım. Rabbim yardımcın olsun

: ) :) yaaa bir boş bir dolu ...: ) yani bir gün yıkamıyorum bir gün yıkıyorum..iki günde bir: ) yöresel bir farklılık oldu...

bu arada mesajında haklısın zor bulduk onları mucize onlar : )

bir de öyle bişi ki...

mesela AĞZI PAMUKÇUK OLDU DİYE KARBONATLI BEZLE SİLİYORUM AĞZINI CANI YANIYOR ÖYLE BİR AĞLIYOR Kİ...SONRA GAZI OLUYOR SANCISI OLUYOR AĞLIYOR...

HANİ BUNCA ACIYI ÇEKİNCE ONA KIYAMIYORUM...

AAMA ACIYIP DA ACINACAK HALE DE DÜŞERİM DİYE KORKUYORUM...
,
İŞTE BÖYLE Bİ İKİLEM: ) YANITIN İÇİN SAĞOL...

YENİ DOĞAN TÜM BEBEKLER HOŞGEMİŞLER:)

:))))yöresel farklılık oda güzel oldu:)))
canım ağzı pamukçuk olduysa hafifleyene kadar öyle sil ağzının içinide hafifledikten sonra da her emzirmeden önce göğsünü karbonatlı su ile sil.yeniden oluşmasın.ben baştan beri her emzirmeden sonra olmasada genelde silerek verdim.çok şükür hiç olmadı pamukçuk

yanına alıştılarsa beşiğe biraz zor alışabilirler canım.benim kız odasındaki beşikte daha hiç yatmadı.gece benden başka odada zaten yatıramam.benim odamdaki küçük beşiktede yatmak istemiyor.yanımda yatmak için saatlerce emiyodu kuzum.bi gün bi baktım tam 3 saat emmiş.gerçi gazındanda yapıyodu o emme işini.sabah anca uyuyabiliyodum gece boyu ayaktaydım.şimdi iki beşiğide bıraktık odama çingen salıncağı kurduk:))) çok şükür Allahıma 3 gündür o sayede uyuyorum.

seninde az kalmış canım hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz inş.hakkkında hayırlısı olsun çok takma kafana bugüne kadar hep oluruna bıraktın sen en sonda sezeryan oldu demekki kısmet buymuş.

tedavin hayırlı olsun aarkadaşım.inş bu sefer yüzün güler.Allahım gönlüne göre verir inş.

merhaba duss
ilk güne göre artık daha pratigim. hiçi yardımcı bayan var temizlik yemek için. bebeklere ben tek bakıyorum genelde gündüz , geceleri eşim ile birlikte..
ben bebekleri odasında yatırıyorum. yatak odasının hemen yanında bebek odası..yalnız yatıyorlar. zaten hemen uyanıyorum seslerini duyunca 2 saatte bir uyanıyorlar.
gece genelde mama veriyorum gündüz meme. böyle devam ediyor. bende enerjim nereye kadar dayanacak diye bekliyorum. umarım yetebilirim bebeklerime

inş böyle uyumaya devam ederse bebişlerin Allahın izni ile dayanırsın canım.yemek ve temizlik için yardımcı alman iyi olmuş.bebişlerine daha çok vakit ayırırsın.benim kız ilk hafta gece 1 kere uyanıyodu.Allahım yaşadık dedik:)) ondan sonra acısını çıkardı sabahlara kadar ağlıyodu.katılıp kalacak diye korkuyodum.ama hep gaz sancısından oluyo huysuzlukları.nurse harveys çok iyi geldi şükürler olsun.20günden sonra başlıyo gaz sancıları.eğer olursa nurse h.aklında olsun.ben neler denedim bitek bu iyi geldi

slm kızlar
5 aralık pazartesi günü oğlumu kucağıma alıcam Allahın izniyle.
son anda doktor değiştirmek zorunda kaldım. hastane sartları çok kötü. doktorda normal die diretiyo fakat geceleri ve h.sonu yok.
bende o olmadığı için başka bi yere gittim .
orda anlaştım
pazartesi sabah oğlumu sezeryanla doğurucam inş.

herkese sevgiler. bi daha giremem sanırım. kendinze iyi bakın kızlar:KK5:

ooooo canım hemileliğinin mutlu sonu yarın demekki:) bugün uyku yok sana artık yarını düşünmekten uyuyamazsın.sende sılanaz gibi yok normal olsun yok sezeryan olsun diye takılmadınız öyle demekki hakkınızda sezeryan olmak varmış.hayırlısı olsun inş.hadi güzel habrlerini bekliyoruz canım.

selam kızlar biz kızımla evimizdeyiz artık uykusuz gecelerimiz başladı.
çarşamba günü 11 de genel anestezili sezeryan oldum
kızım 3.510 gr. 47 cm doğdu maşallah:nazar:
allah hepinize nasip etsin bu duyguyu
beklediğimize değdi göğüs uçlarım emzirmekten yara oldu onunla uğraşıyorum
bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız
bide doğumda sadece 3 kilo gitmiş şaştım kaldım :))))))))

X