- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.601
merhb bugün kontrolmüzü olduk
kızım 2221 gr olmş
ancak idrardaki protein kaçağım çok yükselmiş hastanedeyken sonç çıkmamştı eve gelince öğrendim
henüz dr muzun haberi yok
biraz canım sıkıldı
tansiyonum iyi bebek hareketleride iyi
yarın bi gitsem mi bilmiyorum
abone oldum zaten artık hastaneye
yeter ki kuzuma bişey olmasın korkularım yine başladı..
ben de elif hanımı çok sevmiştim. diğerleri hem azarlıyor hem bilgi vermiyor hastaya.
ama elif hanım öğle yemeğine bile çıkmadan hasta bakmaya çalışıyor. helal olsun demiştim içimden.
ankaralı doğumu marmarada yapacaksın sanırım,
nursin sen nereye karar verdin ?
Maşallah kilosu iyi elif in. sakin ol canım doktora yarın sabahtan git gecikme takip altında olman güzel.
ben de yarın göreceğim bebişleri, bel ağrısı başladı bende nidilat isimli ilacı kullanıyorum;6 saat aralıklar ile sancı ağrısını kesiyor biraz.
inşallah kuzularım 2 haftacık daha dayanırlar..ben çok ağırlaştım , yatmk,dönmek sağa sola iice zorlaştı.
Allah hepimizn yardımcısı olsun
evet ya elif hanım melek resmen diğerleirnin yanında
canım mecbur orda yapıcam
artık kendimi başka yere emanet edemem
hem kendimi hem kızımı
sen nerde yapcaksın
nursin canım o adını hatrlayamdığım dr nermin çok itici geliyor
zaten onların bişey bildiği yok
ben elif hanıma güveniyorum
maalesef bugün yakalayamdım denk gelemedik birtürlü
ben de elif hanımı çok sevmiştim. diğerleri hem azarlıyor hem bilgi vermiyor hastaya.
ama elif hanım öğle yemeğine bile çıkmadan hasta bakmaya çalışıyor. helal olsun demiştim içimden.
ankaralı doğumu marmarada yapacaksın sanırım,
nursin sen nereye karar verdin ?
benim şu an için medipol hastanesi gibi .
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
bu sabah doktordaydım bebişleri gördüm suları iyi,yerleri epey daralmış ,2 hafta daha anne karnında kalırlarsa çok iyi olur dedi doktor, hem kilo alırlarmış.
sancılar başlamış durumda bende.inşallah 2 haftacık daha annelerini üzmeden dururlar.
Kendinize çok dikkat edin kızlar son haftaları güzel bir şekilde geçirelim..
Aaa bilmem nerminle aram iyi ona her istediğimi yaptırabılıyorum azeri ooo
Benım ultrasonu falan elif hn baktı dun çok tatlı akıntım vardı korktum alttan baktı ama hıç acıtmadı
Sen pınarı deyınce dusundum de bıraz evet bıraz mız mız o dedıklerıde hıç hoş degıl
Bebişinide masallah kılosu guzel benımkılerınde bıraz suyu fazla galıba sekerden dolayı
Pazartesı banada ıdrar topla getır dedı 3 gunde bır gel dedı dedım uzak esım getıremez o zaman aksamları gel dedı
Az kaldı kafana takma proteını bışı olmaz kaç çıktı kı benımde en sonn 500 lerdeydı bıde enfeksıyon çıktı
Dun çok yorulduk nefrolojı gastrolojı endokrın kadın dogum derken ölmusum bıde aç gıttım aksam annemler geldı fıl gıbı yedım
Bugun alışveriş e nıhayet baslayabıldık ama ben gıdemedım annemle esim alacaklar ay çok merak edıyorum ıns ıstedıgım gıbı alırlar odalarınada gec kaldık yarın sıparıs verebılcez korkudan bugune kadar bışey yapamadık bugunumuze sukur
selam kızlar
dün kontrole gittim doktora oğlum iyi maşallahh 2750gr olmuş boyuda 47 cm falan
nstye bağlandım sonuç iyi çıktı dedi haftaya bugun yine geliyorsun dedi tekrar gircem o alete
bundan sona her hafta beraberiz dedi dr.
kesin normal doğumda karar kıldık
anormal bişi olmadıkça tabi
hayırlısı olsun diyorum hiçbişi için diretmiyorum..
artık iyice kendimi yorgun ve ağır hissediyorum o yüzden ev işlerini yapmaya bile çok üşeniyorum
15 gün sona heran beklemedeyiz dedi dr:18:
bu ayın sonu aralığın başı gibi gelcek herhalde içime öle doğuyo
herkes kendine iyi baksın kızlar
arada girip okuyorum herkesten haber alıyorum ama gerçekten üşeniyorum yazmaya
ama hep aklımdasınız
Allah hepimizin yanında olsun inş..
Masallah 35. haftana darıısı basımıza
Bende marmarada artık oraya çok alıştım ve guvenıyorum nasıp olursa ınsallah
Sen cevahıre devam edıyordun yanı bbılmıodum hayırlısı olsun hepımız ıçın kıloları nasıl bebışlerın
hıı azerimiymiş o,ben naileyi azeri sanıyordum ama çatlak söylemedi nereli olduğunu sen bul nereli olduğumu diyor
işim yok senin nereli olduğunu düşüncem
evet elif hanım benide alttan muayne etti hiç acımadı
birkere tea baktı çığlığı basmştım gıcık yaaa tea
canım benim 24 saatliğimn sonucuda en son 550 gibiydi dün kaç çıktı tahmin et
2025
ödüm koptu ..telefon ettik pınar çıktı eşim anlattı durumu o da uzmana danştı tansiyona dikkat edin normalse sorun olmaz demiş
tansiyonmda ilaç aldığım için normal çıkıyor inş sorun olmaz..
bizde öyle canım alşverişi son 1 aydır hızlandırdık ama al al bitmiyor valla ya
kaç kez çıktık ama hala eksik var
yeterki kuzular sağlıcakla gelsin eksikler tamamlanır..
Amin Canım.
Doktor 37.haftaya kadar gelirsek kiloları yaklaşık 2 500 olur diyor.inşallah küveze gerekkalmaz.
şu an 2 200 biri 2 300 diğeri yanılma payı 300 gr varmış.
Masallah kılolarıda çok ıyı sımdı bıle dogsalar gerek kalmaz ben marmarada yatarken 35 te ıkızler dogdu bırı 2000 biri2500 dogdu 2000 olan bı aksam kuvözde kaldı ertesı gun geldı annesıne
selam kızlar
biz bugün itibariyle 38. haftamıza girdik artık
artık sürekli tetikteyim su geldimi nişan geldimi diye
göbeğim indi gibi aşağıya 25 kasımı bekliycek mi bakalım kuzum
öyle çok bi ağarlaşmadım hala işlerimi yapıyorum araba kullanmaya devam ediyorum dışarı işlerimi hallediyorum
vücuttada bi şişme yok çok şükür
kızım 3 kilo olmuş teyzeleri son 2 haftamız bakalım ne bekliyo beni
hepinizi öpüyorum
iyi geceler arkadaşlar
herkes iyi çok şükür,bende de koşuşturmalar çok yogun bebeklerimi kontrole götürdük hafta sonu çok sükür iyilermis 2 saatte bir ayaktayım uykusuzum yorgunum ama deger harika bir duyguymus rabbim herkese nasip etsin.bebeklerimi 2 saate bir emziriyorum arkasından mama yapıyorum ikiz oldugu için yeterli gelmezmis.
gün gün liste yapıyorum hangisi kaç sisi mama aldı kaç dakika emdi kaç defa çiş yaptı persembe günü inşş kontrolumuz var ona göre beslenme programı hazırlayacakmış doktorum dogumdan sonra biraz kilo verdiler ama sükür toparlanmaya başlamislar.kızlar hergün bebişlerinizi yıkıyomusuz benim doktorum hergün yıka diyo hasta edicem diye de korkuyorum .
tekar gelmeye calısıcam hepinizi kocaman öpt