2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

tebrik ederim canım maşallah size
ikiz olunca tabi iki kat fazla zahmet cekeceksin ama iki kat fazlada seviceksin. bakmaya doyulmaz onlar şimdi ne güzeldir
isimleride çok güzel Allah hayırlı evlat eylesin. aminn
kendine iyi bak canım

nursin çıktın mı hastaneden? nasıl son durum
benim yarın randevum var hastanede nst ve dopler için.

Cuma çıktım canım bayram dıe çıkarıyorum dedi elif hn ama degerler dusuyodu dusmeseydı bayram falan demez çıkarmazlardı
Bende cuma gunune aldım dahılıyeden randevu yukarı da gel dedıler şimdilik durum böyle bakalım

bende iyiym hamdıolsun canım
evet valla öyle mi böyle mi derken geldik baya bi
Rabbim kucağımza aldığımızıda göstersin inş

bende cuma gidicem bugün ordaydım artık sıkıldım yaa
beni görünce niye geldin bakışı atıyor bazı dr lar
cuma gideyim bakalım belki haftada 1 derler
sanki bayılıyoruz biz oraya gdip 2 saat beklmeye..

Bebekler kısmetleriyle gelir derler. Sana şuan ne söylesek boş, sadece kendin kendini rahatlatabilirsin. Emin ol ki onları kucağına alınca herşey çok daha farklı gözükecek gözüne. Bu öyle farklı bir duygu ki gözlerim dolmadan, burnum sızlamadan sevemiyorum bile kızımı... İnşallah herşey senin, eşin ve bebeklerin için yoluna girer. Allah yar ve yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederiz. İnşallah sende kucağına aldığın günleri zamanı gelince görürsün. aaksoyoğlunu bilmem ama bizim bugün 2 haftamız doldu ve ben çok şükür çok iyiyim. Dikişlerim çok nadir sızlıyor ama daha çok erken zaten. Toplamda 13 kg almıştım 8 kg si de gitti şimdiden. Bugün havayı güzel gördük ve kızımızı çarşıya gezmeye götürdük.

sagol rudicim darısı sana inşş geçti ağrılarım bügün daha da iyiyim bu gece bebeklerle ilk kez yanlızız ablamlar evlerine gitti su ana kadar iyi gecti
dün gece hastanedeydik bizde zeynep nur sarılık oldu ömer cok sükür yok cumartesi tekrar kontrolumuz var doktor olma ihtimali ömer de de var dedi şimdi 2 saate bir mama veriyorum arada emziriyorum ama pomba alıcam daha kücükler ya,pek iyi cekemiyorlar sanırım yoksa sütüm mü yok bilemedim.rudi korkma varya harika bir duygu ben bir ona bir ona bakıp sükür edip oturuyorum rabbim herkese nasip etsin saglıklı olsunlarda gerisi kolay inşş.... sonlara dogru ben artık uyuyamıyodum cok zorlandım allah kolaylık versin yatmak bile iskenceydi .
nuur cok sagol giremedim msn bayadır vakit yoktu bugün söyle bir topige baktım senin yazını okudum cok mutlu oldum sagolasın.
sılanaz ve diger arkadaslarım cok tesekkurler iyi dileklerinizin için hepinizi öpüyorum

bayadır forma bakmıyordum haberini görünce sewinçten ağlayarak okudum teyzeleri adına öp onları dusumm ne söylesem bilemiyorum halen sewinçten aklıma bir şey gelmiyor inan çok ama çok sewindimmm :)

Amin Canım.İyi olmana sevindim.Sarılık için bol bol yedir mama süt içinde bebek emdikçe gelir diyorlar, bizimkiler biraz erken doğdukları için emme refleksleri gelişmemiş oluyor o nedenle makina en iyisi galiba.
Son haftalara yaklaştıkça korkmaya başladım tek başına ikisine yetebilecek miyim, nasıl olacak diye en önemlisi sağlıklı olsunlarda gerisi bir şekilde olur seninde dediğin gibi.
bebişlerinle birlikte sağlıklı günler sizinle olsun. vakitbuldukça yaz yine olur mu?

sempatik nerelerdesin

bebişinle birlikte iyisindir umarım .. vakit bulunca yaz bizede

benden son bilgiler :
34.hafta itibarı ile kilom 70
35.hafta 71

bende cuma gidicem bugün ordaydım artık sıkıldım yaa
beni görünce niye geldin bakışı atıyor bazı dr lar
cuma gideyim bakalım belki haftada 1 derler
sanki bayılıyoruz biz oraya gdip 2 saat beklmeye..

Sana öyle gelıyodur ama hafta 2 kez gerekyok bence 1 defa yeterli
Yarın yıne ordasın yanı belkı karsılasırız

selam kızlar bizim son 15 günümüz günler geçmek bilmiyor
25 kasımda sezeryan olucaz çok şükür bugünümüze

benim doğum günüm 25 kasım
sağlıkla gelsin canım kuzun
evet çok şükür artık gün sayıyoruz benim daha güne düşmedi ama ne olcağım belli olmadığı için bende bilmiyorum

Sana öyle gelıyodur ama hafta 2 kez gerekyok bence 1 defa yeterli
Yarın yıne ordasın yanı belkı karsılasırız

ya k.d.dr larından 2-3 tane dr u sevmiyorum
ayşegül
pınar
bide bi tane daha var adını unuttum
hiç güldüklerini görmedim sürekli somurtuklar

yarın gel bi danışalım seni dediler
kaçta gitsem bilmiyorum randevumda yok
hoş olsada bişey değişmiyor bekletiyorlar

O adını unuttugun tea olmasın pınar okadar da ıtıcı gelmedı ama aysegul ve tea gercekten gıcık
Bana dırek buraya gelebılırsın randevuya gerek yok dedı elif hn elımden gelenı yaparım senın ıçın dedı onu çok sevıyorum
Ben önce dahılıyeye gıtcem tabııı

Senden daha kötü durumda olan bırı vardı ben yatarken onu taburcu ettıler bence sen ıyısın hafta 2 defa gıdıp yıpratma kendını

Son düzenleme:

tea yı biliyorum canımmmm hastanede ilk tanıdğım dr o,kızımın ilk kalp atışlarına o bakmştı
ben ağlamştım o da şaşırmştı hatta senin sevincini tus sınavnı kazanmanın sevincine benzettim demişti
ama o zaman çok tatlıydı şimdi aynen dediğin gibi gıcık:)

pınar yanımda biriyle konuşuyordu mesleğini sevmediğini zorla yaptığını hastaneden çıkmak için can attığını,nöbetlerden nefret ettiğini vs söyledi sinir olmştum
yani çok belli ediyor işini sevmeden yaptığını..

elif hanım bir başkaaşığım kadına resmen ya,aynen banada dedi elimden ne gelirse yaparım diye
biz kararlaştrmştık zaten ama eğer kızımın ismi farklı olsaydı bile onun ismini keisn koyardım ama zaten elif olcak inş:)
yarın elif hanımla görüşmeyi isityorum inş başarablirim..
ya hastane bana 5 dak mesafede ama orda beklemek deli ediyor işte
ben razıyım ya yeter ki bu vakitten sonra bişey olmasın
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

bayadır forma bakmıyordum haberini görünce sewinçten ağlayarak okudum teyzeleri adına öp onları dusumm ne söylesem bilemiyorum halen sewinçten aklıma bir şey gelmiyor inan çok ama çok sewindimmm :)

canım benim senin yazını okuyunca çok mutlu oldum sagol inşş darısı sana güzel haberlerini bekliyorum merçimeklerim seni kocaman öpüyor .

merhb bugün kontrolmüzü olduk
kızım 2221 gr olmş
ancak idrardaki protein kaçağım çok yükselmiş hastanedeyken sonç çıkmamştı eve gelince öğrendim
henüz dr muzun haberi yok
biraz canım sıkıldı
tansiyonum iyi bebek hareketleride iyi
yarın bi gitsem mi bilmiyorum
abone oldum zaten artık hastaneye

yeter ki kuzuma bişey olmasın korkularım yine başladı..

nursin canım o adını hatrlayamdığım dr nermin çok itici geliyor
zaten onların bişey bildiği yok
ben elif hanıma güveniyorum
maalesef bugün yakalayamdım denk gelemedik birtürlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…