- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.581
selam arlkadaşlar;
merak etmistirsiniz ben persembe günü doğum yaptım 2,5 gün hastanede yattık .genel anestesi ile doğum yaptım dikis yerlerim hala çok kötü kızlar imkanı olan normal yolla doğursun sezeryanı sonrası çok kötü oluyor.
oğlum 2 kilo 350 gr kızım 2 kilo 210 gr dogdu normalde 2,5 kilo bekliyoduk ama olmadı çok sükür küveze girmediler hersey yolunda dedi çocuk doktorumuzyarın da tekrardan doktora götürücez sarılık olabilir dedi doktorumuz bakalım ne diyecekler.
kızlar ben çok yogunum acayip bir koşuşturmaca içindeyim allah yardımcım olsun şimdi ablamlar yanımda onlar gidince halim harap ama koklayınca bebişlerimi tüm yorgunlugum gidiyor.
neyse isimleri bebislerimin
ömer ergin
zeynep nur.
rabbim korusun bebeklerimizi darısı sizleri
nursin çıktın mı hastaneden? nasıl son durum
benim yarın randevum var hastanede nst ve dopler için.
merhaba canım iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok.
ben o sesleri duyuyordum doktora gittiğimde ama hiç girmemiştim nts denen şeye
bakalım nası bişi olcak belkide inadına hiç oynamaz benim sıpa:44:
sen nasılsın nası gidiyo hamilelik? bak kaçıncı haftalara geldik görüyormusun mucize gibihayırlısıyla bide doğsalar
Cuma çıktım canım bayram dıe çıkarıyorum dedi elif hn ama degerler dusuyodu dusmeseydı bayram falan demez çıkarmazlardı
Bende cuma gunune aldım dahılıyeden randevu yukarı da gel dedıler şimdilik durum böyle bakalım
Dogrusunu soylemek gerekirse ben cok korkuyom nasil bakacam diye
Zaten hic bi zaman ikiz olmalarinida istememistim ama allahin takdiri
Bu sira moralimde sifir
Hic zevk almiyom sevinemiyom artik hic
Butun hayatim kotuye gidiyo
Esimde issiz kac aydir
İste bulamiyor
Cocuklarin daha dogru duzgun tulumu bile yok
Bide iki taneler
Arabalarini bile alamadik
Zaten hamileligimden hic bahsetmeyim bile ne kadar kotuydu
Esim de cok degisti hergun kavga
Halbuki ben bunu 3 sene beklemistim ama sadece zehir oldu bana
Yinede cok sukur ama dayanacak halim kalmadi
Artik dua ediyom insallah olurum diye sadece olmek istiyom
Cok korkuyom cubku gelecekten
Pek iyi gunler beklemiyo beni
Gecenlerde olumden dondum ama keske donmeseydim
Cok fenayim
Dua etmekten dilim uyustu
Allah buyuk ama....
Kusura bakmayin bunlari yazdigim icin cok doldum artik
mehtap ve sempatik facede bebeklerinizin resimlerini gördüm kırkbin kere maşallah ikiside çok güzeller.mehtap ınki zaten adaşımAllah hayırlı evlatlar eylesin hepimizinkini inş.
aaksoyoğlu kızımız nasıl ? sen nasılsın? dikişlerin geçtimi doğum psikolojisinden kurtuldunmu bilgi ver arada canım bize.
ben cuma günü kontrole gidiyorum. nts ye girecekmişim bakalım nası bi tecrübe olcak bende merakla bekliyorum.
Merhaba Sympathigue
hastaneden çıkmışındır artık evinizdesinizdir kızınla birlikte inşallah.Aralık anneleri olarak beklemedeyim son 2 hafta inşallah dayanacak bebişlerim.
Rosesteel ;
Çok geçmiş olsun. tv karşısında izlerken kahroldum görüntüleri sen bu durumu birebir yaşamışsın. Allah tan evinde değilmişsin. 20 Kasım da doğumunu hayırlısı ile gerçekleşir inşallah ve mümkün oldugu kadar geç dön canım Van'a ve yanında mutlaka biri olsun tavsiyem bu yönde olacaktır.
Duss merhaba
seni merak etmiştim ama bebişlerini gördüm hastanenin web sitesinden maşallah çok tatlılar Allah sana ve eşine bağışlasın ..
Normal yolla doğumu ikizlerde pek önermiyorlar ve ben çok korkarım o nedenle genel anestezi olacak benimde. çok mu acıyor ya birde bebişlere yetebiliyor mu anne
ablan varmış ama şimdi yanında en azından sezeryan dikişlerin düzelene kadar yanında olmaları güzel.gelişmelerden haberdar et canım.
benim de sancım vardinlenme modundayım. inşallah 36 haftayı bulabilirim.
sagol rudicim darısı sana inşş geçti ağrılarım bügün daha da iyiyim bu gece bebeklerle ilk kez yanlızız ablamlar evlerine gitti su ana kadar iyi gecti
dün gece hastanedeydik bizde zeynep nur sarılık oldu ömer cok sükür yok cumartesi tekrar kontrolumuz var doktor olma ihtimali ömer de de var dedi şimdi 2 saate bir mama veriyorum arada emziriyorum ama pomba alıcam daha kücükler ya,pek iyi cekemiyorlar sanırım yoksa sütüm mü yok bilemedim.rudi korkma varya harika bir duygu ben bir ona bir ona bakıp sükür edip oturuyorum rabbim herkese nasip etsin saglıklı olsunlarda gerisi kolay inşş.... sonlara dogru ben artık uyuyamıyodum cok zorlandım allah kolaylık versin yatmak bile iskenceydi .
nuur cok sagol giremedim msn bayadır vakit yoktu bugün söyle bir topige baktım senin yazını okudum cok mutlu oldum sagolasın.
sılanaz ve diger arkadaslarım cok tesekkurler iyi dileklerinizin için hepinizi öpüyorum
bende cuma gidicem bugün ordaydım artık sıkıldım yaa
beni görünce niye geldin bakışı atıyor bazı dr lar
cuma gideyim bakalım belki haftada 1 derler
sanki bayılıyoruz biz oraya gdip 2 saat beklmeye..
selam kızlar bizim son 15 günümüz günler geçmek bilmiyor
25 kasımda sezeryan olucaz çok şükür bugünümüze
Sana öyle gelıyodur ama hafta 2 kez gerekyok bence 1 defa yeterli
Yarın yıne ordasın yanı belkı karsılasırız
ya k.d.dr larından 2-3 tane dr u sevmiyorum
ayşegül
pınar
bide bi tane daha var adını unuttum
hiç güldüklerini görmedim sürekli somurtuklar
yarın gel bi danışalım seni dediler
kaçta gitsem bilmiyorum randevumda yok
hoş olsada bişey değişmiyor bekletiyorlar
O adını unuttugun tea olmasın pınar okadar da ıtıcı gelmedı ama aysegul ve tea gercekten gıcık
Bana dırek buraya gelebılırsın randevuya gerek yok dedı elif hn elımden gelenı yaparım senın ıçın dedı onu çok sevıyorum
Ben önce dahılıyeye gıtcem tabııı
Senden daha kötü durumda olan bırı vardı ben yatarken onu taburcu ettıler bence sen ıyısın hafta 2 defa gıdıp yıpratma kendını
bayadır forma bakmıyordum haberini görünce sewinçten ağlayarak okudum teyzeleri adına öp onları dusumm ne söylesem bilemiyorum halen sewinçten aklıma bir şey gelmiyor inan çok ama çok sewindimmm :)