selam kizlar uzun zamandan sonra ben geldimm en son demistim sarilik icin test yapilcak sonuca gore eve cikicaz diye, gecen pazartesi sabah tes yapildi sonucu ancak ogle sonunda aldikki biz kesin cikar zannederken bize dediler daha persembeye kadar burdasiniz
zaten bir haftadir hastaedeydik
ben ayri odada kaliyorum bebek baska katta kaliyor, tabi beni cikarmak istiyolar dogum fazla oluyor odaya ihtiyac var diye,hastane eve uzak 20 km kizimi 2-3 saatte bir emziryorum ,ben ciksam o hastanede kalcak nasil gelip gitcem esimin isi var hastane uzak biberon verin desem akli kizimda onu orda birakamiyorum zaten hergun agliyodum yanindan ayrildigimda
artik esim dedi ben calisiyorum bu gelemez soyle boyle derken bizim evin hemen karsisi hastane yuruyerek 5 dk dedik madem persembeye adar kalcak o hataneye transferini yaptirin orasi cok yakin buraya gelemeyiz diye, onlarda aramislar Allahtanki bir tane yer varmis kabul ettiler biz bayram ettik :) dediler bize bir saate kadar hazirlanin ambulans geliyor almaya diye, artik apar topar hazirlandim cikisimi verdik ambulansla diger hastaneye geldik buraya geldigimizde aksam uzeriydi dediler orda makinada biraz kalmis bugun koymayalim yarin test yapip koyariz dediler ben ogun hic bsey yemedim basim donuyodu, artik bebegi emzirdim eve gittim bisey yedim aklim kizimdaydi esime dedim ben bugun yaninda kalayim cunku normal yatiyodu uyanir aglar aklidaydi ,orda buuk koltuk var istedigin kadar gece gunduz kalabiliyosun yaninda ve gece oldu bide benim dikisler var koltukta oturamiyorum oldum agrisindan
birde hesireler cok ilgililerdi mecbur eve gittim kalamadim mama verdiler gece artik, zaten yavrum cok sessiz kolay kolay aglamiyor
sabah test yaptilar cok yuksek degil sinirda makinaya koymaya gerek yok dediler yine oyle besikte kaldi, diger gunde yine ayni seyi soylediler artik esim kizdi madem sinirdaysa makinayada yatmicaksa eve goturum sabah getirim dedi ,cok fena yorgun dustum tam 10 gun oldu hala hastanelerdeydim
ve sonunda karar verdiler tamam sonuc iyi ciksin dediler sonunda ciktik eve geldik ya dunya benim oldu dogdu dogali makinada aklim hep ondaydi gunlerm hep aglamakli gecti, bu evin karsindaki hastaneye cocgu birakip geliyorum eve bisey yemeden icmeden oturup agliyorum o napiyo agliyomu bakiyolarmi diye, yani cok zor gunlerdi,
demekki anne olmak bu demek oluyomus bir tik sese insan dayanamiyor, ne buyuk bi mucize bizlere Allaha bin sukur baska problem yok suan iyi ama sutum yetmiyor diye bir kere meme verdim iki gundur kizim kabir oldu aglamiyor ama gece gunduz tisilayip duruyor
fitil aldim eczaneden onu yapiyorum oda gecirmior
artik yain sabah hemsirede randovu var yeniden sarilik icin test yapilcak sonraki gun doktorda randovu var ozaman soylerim
veee uzun lafin kisasi iiz evdeyiz kizima bn kere masallah hic aglamasi cok karnini doyur altni degis uyusun emzirme zamani gelincede aglamiyo tisil tisil ediyo uyaniyorum hemen
daha cok yeni insallah bu huyunu degistirmezde boyle usu bi cocuk olur
oh sukur yazdim onunda
)) kac gundur aklim burdaydi bi yzamadim diye herkesler iyi sukur
kkizlar siz yine bilgilerinizi yazin ben duzenleme yaparim ok hdi simdi optuk sizi