2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba arkadaşlar.

Belki merak edenleriniz olmuştur beni ve kızımı. Çok uzun zamandan sonra Allaha bin şükür ki yazabiliyorum size. Benim haberleri size anlatmadan önce anne olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allahım analı babalı büyütsün. Diğer tüm bekleyen arkadaşlara allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gelelim bize. Ne yazık ki size güzel haberden ziyade üzücü haberler vereceğim. Hatırlayacağınız üzere ben bu yıl Van' da yaşıyorum. Ne yazık ki 23 Ekim günü Van depremini yaşadık. Çok korktum. Üstelik eşim hafta sonu ailesini görmeye Adana'ya gitmişti. O tam dönüş yolunda iken biz depreme yakalandık. Allahıma bin şükür ki bana da kızıma da bir şey olmadı. Yine şükürler olsun ki kendi evimde yalnız değildim. Akrabalarımın evinde idim ve annem yanımda idi. Annem hemen karnıma sarıldı. Kızım korkma sakın dedi, ben de hala şaşkınım o durumuma ama gerçekten çok soğuk kanlı idim. Heralde annelik gereği ya da kızımdan güç aldım. Çok büyük bir felaketti anlayacağınız. Sizi çok da sıkmak istemiyorum. İlk günü annemlerin sitede araba da geçirdik. Sonra da annemin evine geçtik. Onların evinde hiçbir şey yoktu. Ama artçılar sürekli devam ediyordu. Tabi bu da sinirlerimizi bozdu. Bir de benim oturduğum apartmandan haber aldık, oldukça çatlak varmış diye. Beni evime hiç götürmediler artık ama eşim 1 gün sonra uğradı evimize foto falan çekmişti, tüm kartonpiyerler old. gibi yere düşmüştü ve duvarlarda çatlaklar vardı. Yani Allaha şükür ki evimde dğilmişim. O kadar yüksekte korkudan ölürdüm heralde. Van' da ilk etapta hastanelerde çok kötü idi. Bazıları hasar raporu aldı. Benim dr özel olmasına rağmen Van' da kalmamamızı önerdi. Normalde sezaryan olacak ve buna göre daha vaktimiz vardı. Ama doktorumuz her an korkudan suyun gelirde Bebeği almaya kalkarsak, artçı olursa felan diyerek bizi uyardı. Ben önce çok karşı çıktım gitmeye, ama eşim ve diğer doktor arkadaşların ısrarıyla kabul ettim gitmeyi. Ve bir de bebeğimin sağlığı söz konusu idi. annelik böyle bir şey işte. Bebeğim için her şeyden geçebiliyorsun. Düşünsenize kurduğumuz hayaller, tasarladığımız planlar alt üst oldu. Ama yine de Allaha hep şükrediyoruz, yaşıyoruz ve iyiyiz. Uçağa binme haftamı geçtiğim için geçen hafta cuma günü araba ile en yakın büyükşehir olan Diyarbakır'a geldik. Gelir gelmez de doktora gittik. Allahtan burada da eşimin hocaları vardı, bebeğimize baktı, çok şükür iyiydi. Biraz tabi o da etkilenmişti. O bir hafta içersinde daha az kilo almıştı. Ama genel olarak dr bebeğin de suyumun da iyi old. söyledi ve hala vaktimizin old. söyledi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi ve ortalama 20 kasım gibi sezaryana alacağını söyledi. Kayınvalidemi de Adana'dan yanıma çağırdık. O da hemen geldi sağolsun. Eşim ne yazıkki Van'a geri döndü. Afet bölgesi old. için daha fazla doktora ihtiyaç oluyor diye. Neyse o zorlu haftayı eşimsiz geçirdim. Dün eşim geldi şimdi daha iyiyim. Ve doğuma kadar gitmeyecek artık. Doğuma inşallah annemi de çağırdım. Bir problem olmazsa gelecek inşallah. Bu arada Van'da hala artçılar hala devam ediyormuş. Şu anda eşimin dayısına geldik. Burada internet old. için size bizden bahsedeyim dedim. İnşallah daha sonraki zamanlarda vakit bulabilirsem yine girerim yazarım size. Yazamazsam artık Van' a döndüğümde her şeyi, doğumu anlatırım size. Eşim doğumdan sonra bir süre de Adana'da kalmamı istiyor artçılar devam ediyor diye ama ben artık Van'a dönmek istiyorum.Allah nasip ederse Doğumdan bir hafta sonra Van'a dönmeyi istiyorum. Bakalım artık size bilgi veririm.

Evet arkadaşlar en kısa haliyle yaşadıklarım bundan ibaret. Lütfen kendinize bebişlerinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Hayırlısıyla mucizelerimizi,bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder Allahım.

Canım çok çok geçmiş olsun.bende daha geçen gün kızlara seni soruyorum.epeyce görmeyince merak ettim.senin vanda olduğun da hiç kalmadı gelmedi.çok şükür ki iyisiniz.tekrardan çok geçmiş olsun Allahım bir daha böyle acılar yasatmadin.

selam arlkadaşlar;
merak etmistirsiniz ben persembe günü doğum yaptım 2,5 gün hastanede yattık .genel anestesi ile doğum yaptım dikis yerlerim hala çok kötü kızlar imkanı olan normal yolla doğursun sezeryanı sonrası çok kötü oluyor.
oğlum 2 kilo 350 gr kızım 2 kilo 210 gr dogdu normalde 2,5 kilo bekliyoduk ama olmadı çok sükür küveze girmediler hersey yolunda dedi çocuk doktorumuz :nazar::nazar:yarın da tekrardan doktora götürücez sarılık olabilir dedi doktorumuz bakalım ne diyecekler.
kızlar ben çok yogunum acayip bir koşuşturmaca içindeyim allah yardımcım olsun şimdi ablamlar yanımda onlar gidince halim harap ama koklayınca bebişlerimi tüm yorgunlugum gidiyor.
neyse isimleri bebislerimin
ömer ergin
zeynep nur.
rabbim korusun bebeklerimizi darısı sizleri

selam arlkadaşlar;
merak etmistirsiniz ben persembe günü doğum yaptım 2,5 gün hastanede yattık .genel anestesi ile doğum yaptım dikis yerlerim hala çok kötü kızlar imkanı olan normal yolla doğursun sezeryanı sonrası çok kötü oluyor.
oğlum 2 kilo 350 gr kızım 2 kilo 210 gr dogdu normalde 2,5 kilo bekliyoduk ama olmadı çok sükür küveze girmediler hersey yolunda dedi çocuk doktorumuz :nazar::nazar:yarın da tekrardan doktora götürücez sarılık olabilir dedi doktorumuz bakalım ne diyecekler.
kızlar ben çok yogunum acayip bir koşuşturmaca içindeyim allah yardımcım olsun şimdi ablamlar yanımda onlar gidince halim harap ama koklayınca bebişlerimi tüm yorgunlugum gidiyor.
ömer ergin
zeynep nur.

dusss canım Allah bagıslasın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşş.kac gündür sürekli bakıyorum b urdan acaba yazdımı bişey haber varmı diye.cok sevindim canım..öp bebişlerini benim için masallah onlara isimleriyle yasasınlar inşş:KK16:

Merhaba Sympathigue
hastaneden çıkmışındır artık evinizdesinizdir kızınla birlikte inşallah.Aralık anneleri olarak beklemedeyim son 2 hafta inşallah dayanacak bebişlerim.

Rosesteel ;
Çok geçmiş olsun. tv karşısında izlerken kahroldum görüntüleri sen bu durumu birebir yaşamışsın. Allah tan evinde değilmişsin. 20 Kasım da doğumunu hayırlısı ile gerçekleşir inşallah ve mümkün oldugu kadar geç dön canım Van'a ve yanında mutlaka biri olsun tavsiyem bu yönde olacaktır.

Duss merhaba
seni merak etmiştim ama bebişlerini gördüm hastanenin web sitesinden maşallah çok tatlılar Allah sana ve eşine bağışlasın ..:nazar::nazar::nazar:
Normal yolla doğumu ikizlerde pek önermiyorlar ve ben çok korkarım o nedenle genel anestezi olacak benimde. çok mu acıyor ya birde bebişlere yetebiliyor mu anne
ablan varmış ama şimdi yanında en azından sezeryan dikişlerin düzelene kadar yanında olmaları güzel.gelişmelerden haberdar et canım.
benim de sancım vardinlenme modundayım. inşallah 36 haftayı bulabilirim.

Dogrusunu soylemek gerekirse ben cok korkuyom nasil bakacam diye
Zaten hic bi zaman ikiz olmalarinida istememistim ama allahin takdiri
Bu sira moralimde sifir
Hic zevk almiyom sevinemiyom artik hic
Butun hayatim kotuye gidiyo
Esimde issiz kac aydir
İste bulamiyor
Cocuklarin daha dogru duzgun tulumu bile yok
Bide iki taneler
Arabalarini bile alamadik
Zaten hamileligimden hic bahsetmeyim bile ne kadar kotuydu
Esim de cok degisti hergun kavga
Halbuki ben bunu 3 sene beklemistim ama sadece zehir oldu bana
Yinede cok sukur ama dayanacak halim kalmadi
Artik dua ediyom insallah olurum diye sadece olmek istiyom
Cok korkuyom cubku gelecekten
Pek iyi gunler beklemiyo beni
Gecenlerde olumden dondum ama keske donmeseydim
Cok fenayim
Dua etmekten dilim uyustu
Allah buyuk ama....
Kusura bakmayin bunlari yazdigim icin cok doldum artik

Bu sira moralimde sifir
Esimde issiz kac aydir
İste bulamiyor
Bide iki taneler
Cok fenayim
Allah buyuk ama....

saçmalama ne ölümüymüş sen artık yanlız değilsin sakın kendini salma toparlan bak ne güzel allah sana evlat nasip etti ..inan bunların hepsi geçici inşallah eşinde biranönce bi iş bulur.sana ne yazıcağımı bilemedim ama morelini yüksek tutmaya çalış ve şükredeceğin şeyleri gözden geçir eminim ne çok şey bulursun..buaarada senin bebeklerin kız mı erkek mi

Bu sira moralimde sifir
Esimde issiz kac aydir
İste bulamiyor
Bide iki taneler
Cok fenayim
Allah buyuk ama....
Canım seni anlayabiliyorum millet bir bebekle baş edemezken biz 2 bebişle uğraşacağız. sık sık çogul gebelikler topiğini oku.nasıl başediyorlar neler bekliyor bizi birazda olsa insan rahatlıyor. hem üçüz dördüz bakan bile var.

yurtdışındasın eminim oranın imkanları buradan kat ve kat fazladır.destek al mutlaka yardımcı oluyorlardır.
millet yokluk içinde 3-5 çocuk bakıyor tamam herşey dört dörtlük olmaz ama artık oldugu kadarı ile, eşler bizden daha fazla panik haldeler onlarıda anlamak lazım ama en çok iş bize düşüyor.
en kötü günün böyle olsun gelecekten korkma yalnız değilsin artık 2 kızın var, inan onların doğumu ile birlikte hayata dört elle sarılacaksın senin bebişlerin çok güçlü maşallah 25. haftalardan 33 lere geldiler sürekli ne olacak diyordun.
Lütfen pozitif ol kızların için.

Son düzenleme:
İsyerinden daha red geldi halbuki geceleri bile dua etmistim
Bu enaz 100 uncu red 1 senedir
Yarabbi sabir diyom hep ama artik can burnumda
Hic durmadan aglamak istiyom
Sunlar bari dogsada agirliklari bari gitse
Birazda kuvez baksin onlarada

Bu çirkin cümleyi çocukların için kullanmış olduğunu bildiğim halde, ben incindim kardelen ..
Yıllardır evlat sahibi olmak için çabalayan ben , senin bu yaptığını hiç hoş karşılamadım ..
Sıkıntıların olabilir , bende ikiz eşiyim , tek yumurta ikizim var , 2 tanede ablam var etti 4 kardeş..
Annem biz doğdumuzda , tek göz odada ne yedirecek ekmek nede altımıza saracak bez bulabilmiş , dikiş dikerek büyütmüş bizi , sabahlara kadar dikiş dikerek ..
Babamda aylarca işsiz kalmış ama annem hep bize 4 elle sarılan bir anne olmuş..
Hep şükür etmiş sağlıklı olduğumuz için ..
Demem o ki, Allah büyük , o sana yolladığı evlatlarının rıskınıda yollayyacaktır, o rızıktan sadece çocukların değil , o sabilerin hatrına sizlerde faydalanacaksınız..
Şimdi tövbe et ..
Bu hayat ölmek istemek için çok kısa..
Zaten gözümüzü açıp kapatacağız , zaman gelecek kara toprağa karışacağız bunun için acele etme ..
Emanetlerini büyüt..
Onlar belkide çok hayırlı evlatlar olup sana çok büyük faydalar sağlayacaklar ..
Umarım herşey gönlünce olur ...

Son düzenleme:

kardelencim sanırım doğum yapmadan depresyona girdin
haklısın üzülüyor olabilirsin hemde bebekler ikiz yükün çok fazla maddi manevi ama yıllarca evlat evlat diye dua edip yalvaran biz değilmiyiz? ne olur böle salma kendini. seni gerçekten anlıyorum bende çabuk pes eden depresyona meyilli bi insanım ama hamile kaldığımdan beri oğlumla ilgili sıkıntım olsa bile bi kere off demedim ki ben sabırsız bi insanım. hep sükrettim Allaha bana oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin die. illk 3 ay sürekli kustum ama ona bile sevindim... o zamanları hiç yaşayamıcam sandım... bir an evvel kendini toparlaman dileğiyle...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Belki merak edenleriniz olmuştur beni ve kızımı. Çok uzun zamandan sonra Allaha bin şükür ki yazabiliyorum size. Benim haberleri size anlatmadan önce anne olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allahım analı babalı büyütsün. Diğer tüm bekleyen arkadaşlara allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gelelim bize. Ne yazık ki size güzel haberden ziyade üzücü haberler vereceğim. Hatırlayacağınız üzere ben bu yıl Van' da yaşıyorum. Ne yazık ki 23 Ekim günü Van depremini yaşadık. Çok korktum. Üstelik eşim hafta sonu ailesini görmeye Adana'ya gitmişti. O tam dönüş yolunda iken biz depreme yakalandık. Allahıma bin şükür ki bana da kızıma da bir şey olmadı. Yine şükürler olsun ki kendi evimde yalnız değildim. Akrabalarımın evinde idim ve annem yanımda idi. Annem hemen karnıma sarıldı. Kızım korkma sakın dedi, ben de hala şaşkınım o durumuma ama gerçekten çok soğuk kanlı idim. Heralde annelik gereği ya da kızımdan güç aldım. Çok büyük bir felaketti anlayacağınız. Sizi çok da sıkmak istemiyorum. İlk günü annemlerin sitede araba da geçirdik. Sonra da annemin evine geçtik. Onların evinde hiçbir şey yoktu. Ama artçılar sürekli devam ediyordu. Tabi bu da sinirlerimizi bozdu. Bir de benim oturduğum apartmandan haber aldık, oldukça çatlak varmış diye. Beni evime hiç götürmediler artık ama eşim 1 gün sonra uğradı evimize foto falan çekmişti, tüm kartonpiyerler old. gibi yere düşmüştü ve duvarlarda çatlaklar vardı. Yani Allaha şükür ki evimde dğilmişim. O kadar yüksekte korkudan ölürdüm heralde. Van' da ilk etapta hastanelerde çok kötü idi. Bazıları hasar raporu aldı. Benim dr özel olmasına rağmen Van' da kalmamamızı önerdi. Normalde sezaryan olacak ve buna göre daha vaktimiz vardı. Ama doktorumuz her an korkudan suyun gelirde Bebeği almaya kalkarsak, artçı olursa felan diyerek bizi uyardı. Ben önce çok karşı çıktım gitmeye, ama eşim ve diğer doktor arkadaşların ısrarıyla kabul ettim gitmeyi. Ve bir de bebeğimin sağlığı söz konusu idi. annelik böyle bir şey işte. Bebeğim için her şeyden geçebiliyorsun. Düşünsenize kurduğumuz hayaller, tasarladığımız planlar alt üst oldu. Ama yine de Allaha hep şükrediyoruz, yaşıyoruz ve iyiyiz. Uçağa binme haftamı geçtiğim için geçen hafta cuma günü araba ile en yakın büyükşehir olan Diyarbakır'a geldik. Gelir gelmez de doktora gittik. Allahtan burada da eşimin hocaları vardı, bebeğimize baktı, çok şükür iyiydi. Biraz tabi o da etkilenmişti. O bir hafta içersinde daha az kilo almıştı. Ama genel olarak dr bebeğin de suyumun da iyi old. söyledi ve hala vaktimizin old. söyledi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi ve ortalama 20 kasım gibi sezaryana alacağını söyledi. Kayınvalidemi de Adana'dan yanıma çağırdık. O da hemen geldi sağolsun. Eşim ne yazıkki Van'a geri döndü. Afet bölgesi old. için daha fazla doktora ihtiyaç oluyor diye. Neyse o zorlu haftayı eşimsiz geçirdim. Dün eşim geldi şimdi daha iyiyim. Ve doğuma kadar gitmeyecek artık. Doğuma inşallah annemi de çağırdım. Bir problem olmazsa gelecek inşallah. Bu arada Van'da hala artçılar hala devam ediyormuş. Şu anda eşimin dayısına geldik. Burada internet old. için size bizden bahsedeyim dedim. İnşallah daha sonraki zamanlarda vakit bulabilirsem yine girerim yazarım size. Yazamazsam artık Van' a döndüğümde her şeyi, doğumu anlatırım size. Eşim doğumdan sonra bir süre de Adana'da kalmamı istiyor artçılar devam ediyor diye ama ben artık Van'a dönmek istiyorum.Allah nasip ederse Doğumdan bir hafta sonra Van'a dönmeyi istiyorum. Bakalım artık size bilgi veririm.

Evet arkadaşlar en kısa haliyle yaşadıklarım bundan ibaret. Lütfen kendinize bebişlerinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Hayırlısıyla mucizelerimizi,bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder Allahım.

çok çok geçmiş olsun canım.
bizleri habersiz bırakmadığın için saol. inşallah sağ sağlim doğumunu yapar günlük hayatına biran evvel dönersin.
keşke elimizden birsey gelse...
Allah ordakilere ve sana çok sabırlar versin. ne olursa olsun bebeğin seninle ya gerisi Allah büyük. inşallah kucağına alınca tüm sıkıntılarını unutursun...

Bu sira moralimde sifir
Esimde issiz kac aydir
İste bulamiyor
Bide iki taneler
Cok fenayim
Allah buyuk ama....

Kardelen canım çok bunaldın ama yapma az daha sabret bak ne gunlerden geldık bugunumuze sukur
Allah korusun kaybetseydık dahamı ıyı olacaktı ben o acıyı yasadım allah kımseye yasatmaın ısyan etme ne olur onlar rıskıyla gelecekler annesi sen üzme kendini

mehtap ve sempatik facede bebeklerinizin resimlerini gördüm kırkbin kere maşallah ikiside çok güzeller.mehtap ınki zaten adaşım:21: Allah hayırlı evlatlar eylesin hepimizinkini inş.
aaksoyoğlu kızımız nasıl ? sen nasılsın? dikişlerin geçtimi doğum psikolojisinden kurtuldunmu bilgi ver arada canım bize.

ben cuma günü kontrole gidiyorum. nts ye girecekmişim bakalım nası bi tecrübe olcak bende merakla bekliyorum.

elif merhaba nasılsın?
nst hiçte hoş bişey değil:S
ben 27.haftadan beri giriyorum gına geldi jellenmekten
tabi bebeğin kalp atışlarını dinlemek süper
hele o hareket edeince hotur hotur oluyor komik oluyor
hadi yarın anlatrsın bize

Merhaba arkadaşlar.

Rosesteel Canim buyuk buyuk gecmis olsun, cok buyuk bir aci Van'da yasananlar ben televizyonda izlerken bile inanki cok fena oldum, yasananlar buyuk bir kayippp... Ama Azra bebegin bile 15 gunluk yanlis hatirlamiyorsam 48 saat sonra canli olarak cikmasi rabbimin nelere kadir oldunu, icilcek suyu olduktan sonra... boyle dogal afetlerden bile nasil sag mucize olarka cikilmasi soz konusu oldunu gorduk

Senin ve bebeginin iyi olmasina cok sevindim, ne mutluki yalniz degildin, anacin yanindaydi... dilerim bundna sonra boyle acilar yasamayiz, kizina ve kendine iyi bakkk

Mehtap evet canim her bebekte olan bisey ama bizimkisi biraz yuksekti uzun kaldi,suan masallah baya iyi duzelmis gorunuyor insallah yarin sonuc guzel cikardaeve gideriz, memeyi baya emiyor biberondan once baya meme verip en son biberon veriyoduk ama gogsumdzn o sari su cok fazla geliyor onunlada masallah doyuyor , senin bebis nasil baya toparlanmistir artik

Canim sanada gecmis olsun bu yavkuslar bizi hep boyle korkutcakmii,, kurban oluruz biz onlara cok sukur,,, kucuk hanim iyiymis, bebeklerin cogunda gozukuyor, cok sukur gecmis, benim kayinvaldemde hep sari zibinlar, battaniye filan bakiyodu, sarilik olmasini onlesin diye ne kadar mantikli bilmiyorum ama buyukler diyosa vardi dogru bir yani, gunesin cok iyi geldini duymustum sariliga, Ins, cikmisisinizdir evinize.. kizin koynunda uyuyosunuzdur... Sari su Collestum diyolar cnaim, benim bebeklerimin birini kaybettimde bendende gelmisti,,, hormonlarin tepkisi demislerdi, Dogal antibiyotik bebkler icin cok onemli, sonrada normale donuyormus, ben bazen korkmuyor degilim, hani sari Collestum gelmezse diye.... Ins. gelir...

Canim senin adinla butun yeni anne olmus bayanlar, Dereotu, sari uzum cekirdekli, ve incir, kuru incir bol cok sut yapiyomus, tabi suda......

selam arlkadaşlar;
ömer ergin
zeynep nur.

Duss TEBRIKLER< TEBRIKLER... ne buyuk bir mutluluk olmali iki yavrunla eveni donmek... :nazar::nazar::nazar: Allah nazar'dan saklasin yavrularini.... canim benimde dogfumun ansil oclagi haftaya belli olcak belki iki yavrumda haytta olsaydi bende normal istiyodum ama simdi korkuyorrum onun icin yuksek bir ihrtimal sezeeryan istiycem yaparsa tabi doktor.... Kilolarida cok guzell... Isimleri muhtesem zaten, isimleri ile yasasinlar...

BNunca zaman bekledik, olcak o kadar canim, ablanlar eminim bos birakmaz seni.... rabbim bizede kucaklamak, koklamak nasip etsin.....

Bu sira moralimde sifir
Esimde issiz kac aydir
İste bulamiyor
Bide iki taneler
Cok fenayim
Allah buyuk ama....

Ah be cnaim bu gurbet eller, esinin is problemi, senin yasadiklarin seni baya bunalmis bacim, bu kadar mi cok bunaldin... yasadiklarini inanki canim, ben kat kat fazlasini yasadim, benime simi seker hastasi hamile olmusun ne olursan ol, sinirlendimi ne dedeni bile bazen bilmez... uzun bir sure benim esidme issiz kaldi, cok zor onuda bilirim ama canim senin esine hak verdimden degil ama senin kadar oda bir baba olarak kara kara dusunuyordur, ne yapcani ne etceni eminimki ama erkekler bizim kadar duygularini aciga vuramazlar, ben bebeklerimin birini kaybettimde de hastanede sinir krizleri geciriyordum, esim o kadar sakindiki, bana niye sarilmiyor, teselli etmiyor demiyordum,, dahada uzuluyodum, gece elinde ultrasound resimlerine bakip kizimin agladini gorene kadar... biz agliyoruz, sizliyuoruz acimizi belli ediyoruz ama onlar gibi icimize atsak patlariz herhalde...

Olum gibi seyleri aklina getirme be yavrum, iki tane can tasiyosun sen karninda, onlarin her kimildamisi senin dertlerini, huzunlerini alip goturmesi lazim ANNESI, hasretle onlari bekledin gunleri dusun, ve sukret yat kalk sukret bak bize nasil oldu bu kadarinida yasamak bu duyguyu eblkide hic yasayamiycak arkadaslarimiz var...

Yaz icini bosalt guzelim, icine atarsan zaten hpten bunalima goturur seni, bak kac haftalikken neler yasiyorduk, simdi 34 haftalara geldik nerdeyse, bu bile bize rabbimin sondugu bir mucize... benim durumumu biliyorsun, karninda bir tane yasayan cna, bir tane kaybettin ama hep seninle olcak bir yavrun oldunu bilmek canim senin onlarin suanki senin vucutunu yipratiklari , gibi agirligi gibi seyler gecici ama benimki hep icimde bir sizi kalcak, ve hicmi hic gecmiycek...

Keske kiziminda kalbi durmayip benimle olsaydida , tuvaletimi bile eltimdna alsalardi, kiyafetimi yok yeterli carsaflari kesip kundaklasaydim, arabasimi yok sirtima bagalayip gezseyedim... belki sana bunlar simdi inandirici gelmiyor ama ben ben gunum, gecem kizim aklimdna cikmiyor ama karnimdaki diger cnaida dusundum icin sagligima o kadare cok dikkat ediyorumki, hicbirseyin ebni uzmesine izin vermiyorum, esimeme kiziyorum, yada beni uzuyor, cikiyorum evden disari sakinlesip geliyorum... bebegim sirf stres olmasin karnimda bir iki gun daha kalsin, her gecen gunun onlarin sagligi icin ne kadar onemli oldunu biliyoruz.... Sen ne kadar sansli bir Allah\in kulusunki bu kadar dertler yasamana ragemen yavrularin seninle... gurbette olmaninda bu depresyan durumunda etkisi var, yalniz, caresiz, terketilmis hissediyosun belkide, ailene herkese icin icin kiziyorsun ama karnindaki yavrularin bunlari bilmiyor guzelim... Dilerim saglikli, sihatli, vakitli evene bereketle. nese, ve mutlulukla gelirler...

elif merhaba nasılsın?
nst hiçte hoş bişey değil:S
ben 27.haftadan beri giriyorum gına geldi jellenmekten
tabi bebeğin kalp atışlarını dinlemek süper
hele o hareket edeince hotur hotur oluyor komik oluyor
hadi yarın anlatrsın bize

merhaba canım iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok.
ben o sesleri duyuyordum doktora gittiğimde ama hiç girmemiştim nts denen şeye:KK31:
bakalım nası bişi olcak belkide inadına hiç oynamaz benim sıpa:44:
sen nasılsın nası gidiyo hamilelik? bak kaçıncı haftalara geldik görüyormusun mucize gibi:KK31: hayırlısıyla bide doğsalar:nazar::emir_bebek:

X