2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

dus alınca benimkiler de kıpırtı oluyor ama benimkiler hic 10 dk oynamadılar su ana kadar kısa süreli oluyo hep en fazla iki dakika sürüyor.Önceden tekme atınca canımın yandıgını hissediyorum ama 4 haftadır pıtır pıtır sadece doktor hersey normal dediyce üstünde durmadım .Zor bulunca anlıyorum seni insan cok dinliyor. sanki zaman da gecmiyor bir türlü bu aralar 20 li rakamlar coooooooook uzun geldi.:KK50:

aa öyle mi canım ben mi çok beklenti içine giriyorum acep:KK43: aynen valla zor bulunca insanın ödü kopuyor
aynen yaa 30 lu rakamlara gelsek bi hayrlısı ile...

Canım benim kızımda ayni senin oğlun gibi duruyor.ben zaten sezeryan olucam.derdim o değil benim derdim gece yatamamak.sağa dönüyorum altımda bir top sola dönüyorum altımda bir top.saga yatinca kafasini ezicem diye korkuyorum.ama sen normal istiyordun dimi canim.ınş döner oglusun.

aynen öyle canım kesinlikle top gibi kafasını çıkarıyor daha çok sağımdan ama bazende soldan ben dönmeye çalışıyor diye düşünüyorum ama olmuyor işte. konuşuyorum yavrum yorma kendini olmazsa sezaryan yaparız tıp ilerledi artık çare var ters bebeklere diye. bazen okadar bastırıyorki karnım acıyor resmen yatmak mümkün olmuyor. bu arada canım maşallah doktoruna bütün doktorlar erkenden alıp kurtarmak için uğraşırken senin doktorun son ana kadar bekleyelim demiş ne güzel bende öyle bir doktor istiyorum.bizim sezeryan olursa tabii 39. haftamız kurban bayramına denk geliyor oyüzden bekleyeceklerini hiç sanmıyorum 38. haftada alırlar
bu gün randevun varmış hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım.

duss canım hastane çıkışın çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşaallah
bellacım bende oyumu leylekli olandan yana kullanıyorum çok orjinal duruyor.
sılanaz iyi olmana çok sevindik canım. sonuna kadar sorunsuz geçer inşaallah canım.
ankaracım geçmiş olsun iltihap bir çoğumuzda çıkıyor zaten bende de ++ vardı. sen yine kendi doktoruna danış ve ona göre hareket et bence.

herkese güzel bir hafta diliyorum güzel anne adayları, bir kaç gündür yoktum geçmişi okudum ama umarım kimseyi unutmamışımdır.

bu arada mehtaperkan canım izne ayrılmışsın hayırlı olsun. benimde izin zamanım yaklaştı aslında ama doktorla konuşacağım bebeğime bir zararı olmazsa dayanabildiğim kadar devam edip izni doğum sonrasına aktarmak istiyorum. ücretsiz izin almam zor ev kredisi ödüyoruz. bebeğimle mümkün olduğu kadar çok vakit geçirmek istiyorum. hele bir saplıkla gelsinlerde inşaallah.

kızlar ya canım sıkkın benim kızımın hareketleri çok yavaşladı 2 gündür
yani ilk hareketler gibi pıt pıt oldu baya iyiydi göbeğim gümlüyordu
neden böyle olmştur sizce
sizdede oldu mu fark hiç
dr a gitmelimiyim?

Muhtemelen bebeğin pozisyon değiştirmiştir. Yüzünü, ayaklarını senin sırtına falan çevirdiyse eğer eskisi kadar hissedemezsim. Birde senin haftan daha küçük çok düzenli olmasını bekleme hareketlerinin. Ben 34 e girdiğim halde dün mesela oldukça azdı ama bugün sabah onun tekmesiyle uyandım. İçini ferah tut, bebeğin iyi...

bu arada mehtaperkan canım izne ayrılmışsın hayırlı olsun. benimde izin zamanım yaklaştı aslında ama doktorla konuşacağım bebeğime bir zararı olmazsa dayanabildiğim kadar devam edip izni doğum sonrasına aktarmak istiyorum. ücretsiz izin almam zor ev kredisi ödüyoruz. bebeğimle mümkün olduğu kadar çok vakit geçirmek istiyorum. hele bir saplıkla gelsinlerde inşaallah.

Ücretsiz izni benimde almam zor. Aslında çok kötü değilim, çalışabilirim ama ertelesemde ancak yarıyıl tatili bitimine kadar kapatıyorum zaten 2 hafta olan yarıyıl tatilimde boşa gitmiş oluyor. Eşimle konuştuk 1 haftasını aktaracağım sonraya 2 haftada rapor alacağız sonra yarıyıl tatili olacal İnşallah. 2. döneme Allah Kerim. Benim ders saatim az, 3 güne toplarlar derslerimi okulumda yakın, araba bence kalacak o 3 gün, birde okulumuz tam gün yani 9-3 arası öğlenleride 1 saat öğle aramız var, eve gelebilirim yani. 3 gün için evde bakan birini bulursam başlayacağım, olmazsa heyet raporuyla gidebildiği yere kadar götüreceğiz.

sizdede oldu mu fark hiç
dr a gitmelimiyim?
Canım ben sırf bu sebepten son bir ayda 2 kez dr a gittim. her ikisinde de bebişler gayet iyi idi ama ben 2 gün kıpırtı hissetmemiştim. doktordan çıkınca ikiside kıpır kıpırlardı sanırım biz rahatlayınca onlarda rahatlıyor. o nedenle kasma kendini aklına kötü şeyler getirme.pozitif ol lütfen.
iyi geceler arkadaşlar...
ankaralı canım ilk zamanlar hareketleri daha kuvvetli oluyor zaman geçtikce pıtırdı oluyo sanırım benim ki de aynı ,bu arada masko ya gittim bebek odası takımını siparis ettik normalde 3 hafta sonra geliyomuş benim ki 7 aylık diyince 2 hafta sonraya gün verdiler zaman yakınmis senin diye ... kızlar beyaz renk kusar dediler ben kırık beyaz yaptırdım. allahım saglıcakla gelmelerini nasip etsin yavrularımızın inşş

oo süper canım hadi hayırlı olsun büyük kısmını halletmişssin alışverişin. bende 2 hafta sonra inşallah sipariş edeceğim. yaa bişi soracağım sana kapı süsü nü nasıl yaptıracaksın ben ikiz bebek için güzel birşey bulamadım yani her iki cinse hitap edecek türde hiç yaratıcı olamamışlar bu konuda yada ben rastlayamadım.
Ben giysilerin büyük bir kısmını 0-3 ay için olanları aldım , krem,emzik,biberon da tamamdır. kendi emzirme ürünlerimide aldım. birkaçufak efek eksikler kaldı artık. birde odası henüz hazır değil.
İnşallah 33. haftalara kadar hepsini tamamlarız. bebişlerde 38. haftada geleceklerine göre vaktimiz kalıyor yıkayıp ütülemeye:nazar::nazar::nazar:

Ücretsiz izni benimde almam zor. Aslında çok kötü değilim, çalışabilirim ama ertelesemde ancak yarıyıl tatili bitimine kadar kapatıyorum zaten 2 hafta olan yarıyıl tatilimde boşa gitmiş oluyor. Eşimle konuştuk 1 haftasını aktaracağım sonraya 2 haftada rapor alacağız sonra yarıyıl tatili olacal İnşallah. 2. döneme Allah Kerim. Benim ders saatim az, 3 güne toplarlar derslerimi okulumda yakın, araba bence kalacak o 3 gün, birde okulumuz tam gün yani 9-3 arası öğlenleride 1 saat öğle aramız var, eve gelebilirim yani. 3 gün için evde bakan birini bulursam başlayacağım, olmazsa heyet raporuyla gidebildiği yere kadar götüreceğiz.

evet tatile denk gelicekse haklısın canım iyi yapmışsın. öğretmen olunca şanlısın inşaallah programını istediğin gibi ayarlatırsın. evinin yakın olmasıda çok iyi emzirmeye rahatlıkla devam edebilirsin.

sizdede oldu mu fark hiç
dr a gitmelimiyim?

Canım yorulmussun ya ozaman az oynuyor.bende mağazaya ilk gelmeye başladığımda 2 gün okadar az oynadiki.sonra benim tempoma alışınca yeniden başladı oynamaya ama senin haftalarindayken baya duzendizdi benim kızımın hareketleri hiç oynamadığı gün oluyodu.
Bu arada benim bugün randevum vardı doktor iğneyi kesebilecegimi söyledi aklım çok karışık canım ya ne yapicam bilmiyorum.

Muhtemelen bebeğin pozisyon değiştirmiştir. Yüzünü, ayaklarını senin sırtına falan çevirdiyse eğer eskisi kadar hissedemezsim. Birde senin haftan daha küçük çok düzenli olmasını bekleme hareketlerinin. Ben 34 e girdiğim halde dün mesela oldukça azdı ama bugün sabah onun tekmesiyle uyandım. İçini ferah tut, bebeğin iyi...

öyle mi diyorsun canım ya ne bileyim aklıma kötü kötü şeyler geliyor bazen..o zaman sıkayım biraz en azndan hafif hafif oluyor

iyi geceler arkadaşlar...
ankaralı canım ilk zamanlar hareketleri daha kuvvetli oluyor zaman geçtikce pıtırdı oluyo sanırım benim ki de aynı ,bu arada masko ya gittim bebek odası takımını siparis ettik normalde 3 hafta sonra geliyomuş benim ki 7 aylık diyince 2 hafta sonraya gün verdiler zaman yakınmis senin diye ... kızlar beyaz renk kusar dediler ben kırık beyaz yaptırdım. allahım saglıcakla gelmelerini nasip etsin yavrularımızın inşş

Hayırlı olsun canım odaniz iyi gunlerde yatsın bebisler.gelince resimlerini bekliyoruz mutlaka.bu arada beyaza niye kusar dediler.benim ki beyaz ya canım sıkıldı şimdi.

aynen öyle canım kesinlikle top gibi kafasını çıkarıyor daha çok sağımdan ama bazende soldan ben dönmeye çalışıyor diye düşünüyorum ama olmuyor işte. konuşuyorum yavrum yorma kendini olmazsa sezaryan yaparız tıp ilerledi artık çare var ters bebeklere diye. bazen okadar bastırıyorki karnım acıyor resmen yatmak mümkün olmuyor. bu arada canım maşallah doktoruna bütün doktorlar erkenden alıp kurtarmak için uğraşırken senin doktorun son ana kadar bekleyelim demiş ne güzel bende öyle bir doktor istiyorum.bizim sezeryan olursa tabii 39. haftamız kurban bayramına denk geliyor oyüzden bekleyeceklerini hiç sanmıyorum 38. haftada alırlar
bu gün randevun varmış hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım.

duss canım hastane çıkışın çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşaallah
bellacım bende oyumu leylekli olandan yana kullanıyorum çok orjinal duruyor.
sılanaz iyi olmana çok sevindik canım. sonuna kadar sorunsuz geçer inşaallah canım.
ankaracım geçmiş olsun iltihap bir çoğumuzda çıkıyor zaten bende de ++ vardı. sen yine kendi doktoruna danış ve ona göre hareket et bence.

herkese güzel bir hafta diliyorum güzel anne adayları, bir kaç gündür yoktum geçmişi okudum ama umarım kimseyi unutmamışımdır.

Bende konuşuyorum bazen canım aynı senin gibi.merak etme kızım diyorum.seni ordan çıkarmanın bi yolunu elbette bulucaz diyorum:)
Bu günde randevum vardı canım kafası biraz asagidaydi ama doğum yoluna dönmüş değil dedi doktor.geri çıkarabilir dedi.zaten şimdide çıktı kafası yine yukarda:)
Bugün yine sordum 38 de falan alinirmi diye.asla dedi.beklediği kadar bekleticez dedi.40 i tamamlar canım benim doktor.

Canım yorulmussun ya ozaman az oynuyor.bende mağazaya ilk gelmeye başladığımda 2 gün okadar az oynadiki.sonra benim tempoma alışınca yeniden başladı oynamaya ama senin haftalarindayken baya duzendizdi benim kızımın hareketleri hiç oynamadığı gün oluyodu.
Bu arada benim bugün randevum vardı doktor iğneyi kesebilecegimi söyledi aklım çok karışık canım ya ne yapicam bilmiyorum.

valla canım hiç oynamasa koşarım hemen dr a ama arada pıt pıt oluyor onla idare ediyorum
hadi yaaa kescekmiymiş iğneyiii valla banada öyle deseler en az 3 dr a gideirm onay alırım diyordum
sende öyle yap canım olmazsa üniv yada doğum hast ne git bi sor bakalım
özel dr um banada keseblriz demişti ama yinede hematoloğa git demişti
hemtologta kesmeyeceğiz deyince rahatlamştım

Bende konuşuyorum bazen canım aynı senin gibi.merak etme kızım diyorum.seni ordan çıkarmanın bi yolunu elbette bulucaz diyorum:)
Bu günde randevum vardı canım kafası biraz asagidaydi ama doğum yoluna dönmüş değil dedi doktor.geri çıkarabilir dedi.zaten şimdide çıktı kafası yine yukarda:)
Bugün yine sordum 38 de falan alinirmi diye.asla dedi.beklediği kadar bekleticez dedi.40 i tamamlar canım benim doktor.

hadi canım yaa 40 ı tamamlayacak mı d run
aslında kg bakımından ne güzel olur 4 kg falan doğsa ne güzel olur dimi:))

valla canım hiç oynamasa koşarım hemen dr a ama arada pıt pıt oluyor onla idare ediyorum
hadi yaaa kescekmiymiş iğneyiii valla banada öyle deseler en az 3 dr a gideirm onay alırım diyordum
sende öyle yap canım olmazsa üniv yada doğum hast ne git bi sor bakalım
özel dr um banada keseblriz demişti ama yinede hematoloğa git demişti
hemtologta kesmeyeceğiz deyince rahatlamştım

Ya şimdi bebis iriymis biraz canım.heralde erken doğum olursa falan diye erken kesmek istedi.bu saatten sonra o iğnenin bi faydası yok bebeğe dedi.zaten balık yagida kanı sulandiriyomus.slmdiden sonra en fazla dogar bişey olmaz dedi.
Bu arada kilosu 2500 olmuş.bana normal vbi geldi ama doktor tombik bi kız olcak bu dedi.yüzünü göstermedi bu sefer kızım.sırtını ayaklarını falan gördük.
Sempatikcimde görünürde yok buaralar.canım gelirsen kilomuzu ekle.

40 haftayı tamamlayıp ölemi sezeryana alcak? ben hiç duymadım böle erkenden alıyorlar sezeryan olunca:KK19: bebeğini görmüşündür ne güzel:97: bende haftaya salı görcem inş. sabırla bekliyorum:93: bu sefer arada bayaa zaman oldu 5 hafta olucak oğlumu görmeyeli inş. iyidir yavrum:emir_bebek::nazar:

Ya şimdi bebis iriymis biraz canım.heralde erken doğum olursa falan diye erken kesmek istedi.bu saatten sonra o iğnenin bi faydası yok bebeğe dedi.zaten balık yagida kanı sulandiriyomus.slmdiden sonra en fazla dogar bişey olmaz dedi.
Bu arada kilosu 2500 olmuş.bana normal vbi geldi ama doktor tombik bi kız olcak bu dedi.yüzünü göstermedi bu sefer kızım.sırtını ayaklarını falan gördük.

kendi özel dr um banada dedi,26.haftadan sonra bebek kendini idare eder demişti
ama benim 2-3 arkadşım var doğumdan sonraya kadar kullandılar
eğer bi zararıda yoksa neden kullanılmasın diye düşünüyorum
maaşallah canım kızına aman kg su iyi olsun
biraz size komik gelcek ama ben kg yuda dert ediyorum
eğer 2.5 kg ile doğsa ne giydircez diye düşünüyorum tabi sğalıklı olsunyeter ki ama ne bileyim bazende dert ediyorum...

canım ben sırf bu sebepten son bir ayda 2 kez dr a gittim. Her ikisinde de bebişler gayet iyi idi ama ben 2 gün kıpırtı hissetmemiştim. Doktordan çıkınca ikiside kıpır kıpırlardı sanırım biz rahatlayınca onlarda rahatlıyor. O nedenle kasma kendini aklına kötü şeyler getirme.pozitif ol lütfen.

oo süper canım hadi hayırlı olsun büyük kısmını halletmişssin alışverişin. Bende 2 hafta sonra inşallah sipariş edeceğim. Yaa bişi soracağım sana kapı süsü nü nasıl yaptıracaksın ben ikiz bebek için güzel birşey bulamadım yani her iki cinse hitap edecek türde hiç yaratıcı olamamışlar bu konuda yada ben rastlayamadım.
Ben giysilerin büyük bir kısmını 0-3 ay için olanları aldım , krem,emzik,biberon da tamamdır. Kendi emzirme ürünlerimide aldım. Birkaçufak efek eksikler kaldı artık. Birde odası henüz hazır değil.
Inşallah 33. Haftalara kadar hepsini tamamlarız. Bebişlerde 38. Haftada geleceklerine göre vaktimiz kalıyor yıkayıp ütülemeye:nazar::nazar::nazar:
sagol canım bu hafta boya badana işlerine de girisicez benim iki tane kücük oda var kapalı duruyodu hep bekletiyodum belki birgün cocogum olursa oda yaparım diye o iki odayı birleştiricez 1 oda olucak bu hafta yogunum yani ben odanın rengini sarı düsünüyorum bakalım inşş güzel olur .ben biboron felan daha onları almadım .kapı süsü ben iki tane ayrı ayrı alıcam bir pembe bir mavi inşş
hayırlı olsun canım odaniz iyi gunlerde yatsın bebisler.gelince resimlerini bekliyoruz mutlaka.bu arada beyaza niye kusar dediler.benim ki beyaz ya canım sıkıldı şimdi.

sagol canım inşş erken mi aldım bilmiyorum valla icim de garip oldu tamam mutlaka atarım resimlerini ama içime sindi ALDIGIM ODA TAKIMI.
benim girdigim magaza da hep kırık beyaz vardı bende sordum neden beyaz renk yok diye dediler cok istiyorsan modelini seç beyaz üzerine yaparız dedi ama kusuyo dediler yanımda arkadasda vardı oda beyaz yaptırmıs dedi dedi valla siyah siyah atıyo sakın yapdırma elimde çif geziyorum DEDİ vazgectim senin de haberin olsun.bebisinde iyiymis masallah kızına ama 40 hafta da cok uzun geldi bana .

Son düzenleme:
Kızlar ya migde agrılarım tekrar başladı cok kötüyüm dün gece agrıdan hiç uyuyamadım .gece boyunca 5 dk bir lavobadayım uykusuz geziyorum ....

canım az kaldı senin doğuma hayırlısıyla gelsin kızın inşallah
maşallah kilosuda iyi :nazar:
Kızlar ya migde agrılarım tekrar başladı cok kötüyüm dün gece agrıdan hiç uyuyamadım .gece boyunca 5 dk bir lavobadayım uykusuz geziyorum ....

bu ağrılar dönem dönem başlıyo sonra kendiliğinden geçiyo az kaldı sabredicez artık

sizdede oldu mu fark hiç
dr a gitmelimiyim?

canım geçen gün benimde aynı oldu bir müddet kıpırdamadı bayağı endişelendim ama sonra düzeldi çok şükür telaşlanma sırt üstü yatıp birkaç dakika bakabilirsin inşaallah hayırlısıyla sağ salim kavuşuruz bebeklerimize endişelenmekten bir hal olduk..

X