• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada ben de sabahtan beri kızla ugrasyrm.
odadan cıkınca ağlıyr
iş yapınca ağlıyr
salıncagına koyunca ağlıyor
oturtunca ya da kucagımda tutunca susuyor cımcıme
hiş bi işimi yapamdm
kendıne oyun arkadası arıyor
bir yere götrsem birisi sevice koparyr yaygarayı
bi tek bende susuyor
kımse sevemyr kızı ya
ne asosyal oldu bu bole
evde onunla olayım baska bi şey istemyrrr

bu arada gamze yoklugunu hissttk tabıkı
ama bi şey yazmadık kı okuyup dayanamzsın da girersın foruma dıye
o gun ailecek bir gun gecirmenı ıstedk

cnm bizimkide öyleydi ama kalabalık ortama ısrarla gir sen calsııyosun alışıo zamanla benimki yavas yavas alısmaya basladı dün halasında hiç ağlamamıs bi ben bi babsınnda dururdu simdi akıllandı ilk kayınvalidemlere gittik ilk gün hep ağladı ertesi gün yavaş yavş gülmeye başladı sonradan da alıştı

saol cnm bizde başbaşa zaman geçirdik sonunda

seninmi yokluğun farkedilmiyecek aşkolsun canım sana sen çok tatlısın ve ve çok duyarlısın kimseyi cevapsız bırakmıyosun.tabi diğer arkadaşlarda öyle ama sen birazdaha farklısın benim nacizane görüşüm

saol denisscim cok mutlu ettn beni hepimizin yerinin farklı oldugunu biliyorum asuuuuuuuuuuuuuuu sende özelsnn üzlmee

bu arada şeker kızını yiycem az kaldı ya bu kadar tatlı foto koyma nazar degmesin ben eskidekileri kaldıramadm ona bile üzüldm senn cimcime cok sekr bide turuncu portakal gbi olmuş bence kaldır derim tabis sn bilirsin:26:

cnm bizimkide öyleydi ama kalabalık ortama ısrarla gir sen calsııyosun alışıo zamanla benimki yavas yavas alısmaya basladı dün halasında hiç ağlamamıs bi ben bi babsınnda dururdu simdi akıllandı ilk kayınvalidemlere gittik ilk gün hep ağladı ertesi gün yavaş yavş gülmeye başladı sonradan da alıştı

saol cnm bizde başbaşa zaman geçirdik sonunda

saol denisscim cok mutlu ettn beni hepimizin yerinin farklı oldugunu biliyorum asuuuuuuuuuuuuuuu sende özelsnn üzlmee

bu arada şeker kızını yiycem az kaldı ya bu kadar tatlı foto koyma nazar degmesin ben eskidekileri kaldıramadm ona bile üzüldm senn cimcime cok sekr bide turuncu portakal gbi olmuş bence kaldır derim tabis sn bilirsin:26:

n:72:asıl oldu mu şimdiiii

gündüz rahat uyuması için neler yapıyosunuz..su meshur yat kalk uygulaması harici yani
ben sallayrak uyuturyorum beşiğine bırakıyorum gözüne bakarak 5 dk sallıyorum kolunu tutuyorum öbür elimde sonra ses cıkartıyo biraz uyuyakalıo

n:72:asıl oldu mu şimdiiii

süper oldu cnm cok tatlıydı inan :1:

bu arada ben de sabahtan beri kızla ugrasyrm.
odadan cıkınca ağlıyr
iş yapınca ağlıyr
salıncagına koyunca ağlıyor
oturtunca ya da kucagımda tutunca susuyor cımcıme
hiş bi işimi yapamdm
kendıne oyun arkadası arıyor
bir yere götrsem birisi sevice koparyr yaygarayı
bi tek bende susuyor
kımse sevemyr kızı ya
ne asosyal oldu bu bole
evde onunla olayım baska bi şey istemyrrr

bu arada gamze yoklugunu hissttk tabıkı
ama bi şey yazmadık kı okuyup dayanamzsın da girersın foruma dıye
o gun ailecek bir gun gecirmenı ıstedk
benimkide aynı bide kucaktan inmio akşam kdar onla dolanıoruz evde .birde uyurken benden öğrenmişş bağırarak eeeeeeee kulaklarımız gidiyor vallahi

ya bizim kız bu ara yabancılar onla konusunca konsuuo benimle pek konusmuo anca sırıtıo agzını acark:1: ya bide gaz olayı bitmedi bizde üstten cıkarırken cok zorlanıo :26:

peki su uykuden içli içli aglayarak uyanma gazdan olabilir mi 2 günfür böle oluyo yoksa ac mı gögüslerim pek bi yumusak da

kaka prb. olan arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğinizin kakasında kan gormedgnz muddetce sıorun yok. eger kanlı ve yesıl renkte ise amip kıstı olabılıyor. ama sadec yesil se sıkıntı yapmayn ve de takmayn bence.

bir de kaka ilk cıktığında hardal sarısı rengınde olabılırr. ama bir muddet sonra oksıjen temas ettiği için rengi yesile döner dıye okumustm bir yerde.

bnm kızda bir kere yapyr ama kılosu normalll. gunde bir kaç defa yapması ya da 2-3 gunde bir yapması bıle normalll.

yedıklernz be bebegn aldığı ılaclar da etkılı olaabılır

bebeğin ayaklarını sıcak tutun arkadaslarrrr

benm bıldklerm bunlar:40:
valla haklısın arkadaşım eften püften şeyleri dert etmemek lazım:16:

kemece sana katılıyorum aynen sarı pütürlü kaka yapan bebekler daha iyi besleniyo gibi geiyo banad senln bebeğin kilosu nasıl
denis, benim oğlum 3,5 kg doğdu ilk ay 900, ikinci ay 800 3. ay sonunda 500 gr aldı, yaklaşık 2 haftadır gitmedim doktora bilmiyorum son halini, kilo düşüşünü biraz hastaydı sürekli burnu tıkalıydı ona bağlıyorum, birde çok kusuyor ya.

bizede 4. Ayda başlayın dedier biz başladık ama tadı çok kötü bide aç veriince daha iğrenç oluyodur.rota aşısının 2. Dozunu bu gün yaptrıcacfakat 3 doz olduğunu ben yeni öğrendim burdan biri yazmıştı galiba.

2 tane marka var birisi 2 doz diğeri 3 doz canım..

kızlar ben bu rota virüsü için aşıyı yaptırmadım ya, doktor isterseniz yaptırın demişti sonra da unuttum, belli bir vakitte mi yaptırmak gerekiyor?

gamzenin dediği gibi üşütüorda olabiliriz farketmeden uyku tulumu kullanan varmı aranızda ben aldım ama hiç kullanmadm bi denemek lazım belkide gece üşüyorlardır?

uyku tulumu ben de aldım, bir gece yatırdım, ensesi, sırtı çok terledi, korktum iyice hasta ederim diye bir daha da kullanmadım ama sizle böyle yazışında geceleri üşüyormu acaba diye de düşünmüyor değilim.

arkadaslr bugunu de bıtırdk saylırr.
cogu arkadasımız burda gibi
ama kımsenn sohbet etmeye mecalı yokkk gibi
ben de haftanın ılk gunu yorldgumu hssettm
size parabensız gunler ve de iyi gecelr dılıyorm
minikleri de opuyrm
ilk önce kızımdan baslıyrm
veeeeeeeeeeeeeeee
onu emzrmeye gdyrm
80:

ay kıyamam ya dün gece doğum ve sonrasına takıldım ben buraya geldiğimde kimse kalmamıştı, özür :16: bu arada turunculu kıyafetlerle senin bıdık daha da bi tatlı olmuş :nazar:

kızlar günaydın.biz doktora gittik şu kaka mevzusundan.çok şükür doktor anne sütü alıorsa 1haftaya kadar normal dedi.ama yinede şurup verdi.buğünde yapmazsa yarın sabah içircem.ayrıca 7kilo olmuşş maşşallah oğluşuma:nazar: :nazar: kubinin kızınada bayıldım.yavrularım benim gerçi hiç çirkin bebek olur mu?elleri hep ağzında benim oğluşun doktor normal dedi.bi de ayrıca siz kundak yapıormusunuz.ben yapıorum çünkü elleri uyandırıor oğlumu.yani istemsiz hareket ettiği için.doktor kundaklama dedi.
birde çok şükür benim oğluşun uykusu geldimi hemen uyuyor beşik kucak fark etmior.işşllhh büyüdükçe herşey dahada kolaylaşır.buğün kocam evde doktora gitmek için izin aldı:1::1::1:mutluyum yanii:16: :21: :32: :16: :21: :32:

serap 45 maşallah oğluşuna :nazar: ben de arasıra kundak yapıyorum ama büyüdüler. kundakta neymiş yeni doğan işi yapmıcam artık.

herkese günaydın...
ağlıyorum...
konyada askeri ucak düstü...
aile iş dostumuz yakın arkadasımız senelerdir tanıdıgımız ümit abimiz vefat etti..
hemde daha10 günlük yavrularını kucaklarına yeni almıslardı...
cok kötüyüm..cok..
bebege belli etmiyim diye içim daglanıyo....

edibe başınız sağolsun arkadaşım, çok üzüldüm. Allah yakınlarına sabır, eşine güç kuvvet, minik masum yavruya hayırlı bir ömür versin.

Son kızlar ben sürekli okuyorum ana yazmaya fırsat bulamıyorum benim minik yaramaz iki gündür çok huysuz gündüz uykuya yatırıyorum bir saat uyuyor gece uykuya çok zor yatırıyorum memede uyuyan cocuk uyumuyor ayağımda durmuyor gece iki saatte bir kalkıyor huyu değişti iki günde sürekli ağlama kucakta durmak isteme... Durum böle olunca kendime sıfır zaman kalıyor karnımı zor doğuruyorum...

benim ki de öyle, geçici diye düşünüyorum, inşallah en kısa zamanda geçer. benimkinin gazı çok bu aralar ısıtılmış kiraz çekirdeği koyuyorum karnına. bir de süt az olabilir diye habire yiyorum, annem karnı doymayan çocuk huzursuz olur der ondan.

bebeğinin kafasında konak olan varmı aramızda onun içinde bi şampuan varmış özel onunda ismini alayım özel birşeymiş oda konağı engeliyor. Gerçi konakta korkup orayı iiyice yıkayıp durulamamaktan oluyormuş bıngıldağın olduğu yr oluyo genelde orası ince ve hassa görünmesine rağmen koktuğumuz kadar hassa deyilmiş yani rahatlıkla temiz yıkanıp durulamanın bi sakıncasıda yokmuş.

benim ki de öyle, geçici diye düşünüyorum, inşallah en kısa zamanda geçer. benimkinin gazı çok bu aralar ısıtılmış kiraz çekirdeği koyuyorum karnına. bir de süt az olabilir diye habire yiyorum, annem karnı doymayan çocuk huzursuz olur der ondan.

ya benim cocuk ta huysuz su aralar..eger ac bırakıyosam illede anne sütü diye kendimi hiç affetmıcem

edibe85 çok üzüldüm gerçekten.benim eşimde asker.her haberde zaten içim hop edior.allah geride kalanlara sabır güç kuvvet versin.yavrucuğada allah güç versin.zorlu bir hayat onu beklior.ay vallahi çok üzüldümm yaa:14: :14:

edibe85 çok üzüldüm gerçekten.benim eşimde asker.her haberde zaten içim hop edior.allah geride kalanlara sabır güç kuvvet versin.yavrucuğada allah güç versin.zorlu bir hayat onu beklior.ay vallahi çok üzüldümm yaa:14: :14:
sorma ya benim kaderim bu...her an tetikte...ya benimki mi diye...

Back
X