• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimki de öyle edibe. en fazla 5 dakika. ama kilo alımı da çk güzel o kadar kusmasına rağmen.ben onu şöyle düşündüm galiba sütümüz biraz hızlı akıyo. bizim bebişlerde çabucak doyuyo

böyle bi şey olabilir mi hakikaten nuya..bazen bizimkinin genzine kacıyo fıskırıyo süt fıskiye gibi cekince öksürüyo o sırada görüyorum..amma ne kadar daha yeterli ve güzel akıyo bilmiyorum

cnm o kadar süt vardır ya 150 ml abartma sen bi dene istersen var mı yok mu elinle sağ

seninki iyi cekio demekki cocuk doyuyodur zorla tutcak hali yokya :) bide gazdan dolayı bazen kısa emiolar gazını cıkar devam etmesi icin tekrar basla bakalım alıyo mu benimki alıo bide o emerken ayagına falan dokun daha uzun süre emer[/QUOTE

hay ben bu gazın....baslicam yine haaaa...dertlendim...
benimki emerken uyuyo hemen yarım saat sonra kalkıyo gazdan mı aclıktan mı anlamıyom..aydan en az kac kilo alınca doyuyo demektir ki]

500 gr alınca doyuyo en az

böyle bi şey olabilir mi hakikaten nuya..bazen bizimkinin genzine kacıyo fıskırıyo süt fıskiye gibi cekince öksürüyo o sırada görüyorum..amma ne kadar daha yeterli ve güzel akıyo bilmiyorum

benimde öyle işte 5 dk emziriyordum cocuk süt yüklü geldiği icin sinirlenio emmek istemio genzine kacıo bide o yüzden az emio dediğim gibi bacagına falan dokun kaldır tekrar devam ettir eltim farketi benimde cocugun böle oldugunu

tamam işte benimki de öyle. genzine kaçıyo hızlı aktığı için. hatta küçükken inleyerek emiyodu çocuk yetiştiremiyodu da.benimki ilk ay 1500, 2. ay 1100, 3. ay 800 gr aldı. bakalım bu ay napcaz

500 gram alınca içimiz rahat olsun mu gamzecim.. ac kalmıyodur di mi cocuk..sadece anne sütü derken melekleri aç bırakmayalım..içim parcalanır..sana doktor mu söyledi.:ssz:

rahat olsun merak etme doktor dedi hatta ilkay 1200 almıstı benimki az emzir cocugu aralıkları cogalt gayet ii kilosu yarım kilo alınca süt yeterli korkma dedi

tamam işte benimki de öyle. genzine kaçıyo hızlı aktığı için. hatta küçükken inleyerek emiyodu çocuk yetiştiremiyodu da.benimki ilk ay 1500, 2. ay 1100, 3. ay 800 gr aldı. bakalım bu ay napcaz

canım bu sütümüz cok anlamına geliyosa eger süt yapıcı seyler yicem iccem diye kendimizi paralamasakk mı cünkü bu tazyikli akıstan dolayı bebek sogucak süt emmekten..cok zorlanıyo ne yapsak acaba

canım bu sütümüz cok anlamına geliyosa eger süt yapıcı seyler yicem iccem diye kendimizi paralamasakk mı cünkü bu tazyikli akıstan dolayı bebek sogucak süt emmekten..cok zorlanıyo ne yapsak acaba

canım emzirmeden önce fazlasını biraz sağmaya çalış. bu yüzden benim bi göğsümü hiç almıyodu çocuk basbas bağırıyodu. sırf bu yüzden pompa aldım. pompayla boşalttım da rahat rahat emmeye başladı. ama şimdi de sanki sütüm azaldı gibi geliyo :((

canım emzirmeden önce fazlasını biraz sağmaya çalış. bu yüzden benim bi göğsümü hiç almıyodu çocuk basbas bağırıyodu. sırf bu yüzden pompa aldım. pompayla boşalttım da rahat rahat emmeye başladı. ama şimdi de sanki sütüm azaldı gibi geliyo :((

işte bana da oyle gelir diye korkuyorum..inşallah sütümüz azalmaz..böyle fıskırarak gelmese keske..cocuk buna alıstı azalırsa cekmeyivercek kerata..

sağol beni yine cok rahatlattın..doktorun ne güzel bilgi vermiş benimki 500 gram alırsa mamaya baslıcaz hemen dedi..:50::50:
korkma ya 500-1000 gr arası normal zaten cocuk zamanla az kilo alck

gü<el bi yöntem azalmamıştır cnm cocuk büydügü icinn memeyi boşaltıyo ondan öle geliodur o emerken memyi bi cıkar bak bende boş emio sanıyorum ama bi bakıom süt gelio

ben şimdi tekrar artsın diye dengeli beslenmeye çalışıyorum. 1 saat önce sütümü içtim. şimdi öğle yemeğimi yicem. bulgur da çok süt yapıyomuş duyduğuma göre. akşama bulgur pilavımı yapsam:56:

arkadaşlar merhaba,

sütün yetip yetmediği konusu ve emme süresi konuşulmuş. benim oğlumda 3-5 dakika anca emiyor. emme sıklığı da azaldı. 2-3 saatte bir emziriyorum. bahsettiğimiz bu konuları geçen cuma doktora götürmüştüm bebişimi,sormuştum.kilo alımı normal sorun değil dedi.Merak etmeyin sütünüz yetiyordur. ben de ilk kızımda sürekli sizler gibi merak ediyordum. oğlumda biraz daha rahatım. doktor ne derse ona uyuyorum. Gamze çok güzel açıklamış zaten doktorumda aynısını bize söyledi. bu arada tazikli süt hakikaten bebeklerimizin hem gazını artırıyor hemde daha kısa emmesine neden oluyor. Bunun için bende elektrikli çift başl. pompa aldım. Göğüslerim doluysa önce sağıyorum sonra veriyorum. Zamanım varsa emdikten sonra da artan sütü de sağıp derin dondurucuya koyuyorum. Ne de olsa çalışmaya başlayınca lazım olacak.

peki kızlar soğan ve bulgur gaz yapmıyor mu? kokulu gıdalar yediğimde benim oğlan memeye burun kıvırıyor, kafasını geriye atıp basıyor çığlığı. defalarca takip ettim yediklerimi nezaman soğanlı sarımsaklı şeyler yesem öyle ha birde geçen balığın yanında roka ve tere yedim o gün de öyleydi

bizde demir ilacına dün başladık.benim oğluşum 2 kasım doğumlu.ctesi konrolümüz vardı.gelişimimiz gayet iyiymiş maşallah.anne sütüne devam dedi. ek birşey vermedi.6.aydabaşlıyacagız ek gıdaya.biz monavit d kullanıyorduk onuda bırakıp yeni bir vitamine başladık.sizin bebekler kaç kasım doğumlu arkadaslar...izmirde oturan arkadaşlar siz hangi çocuk doktorlarına gidiyorsunuz

Back
X