- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi bebegim_01
kızlar kabızlık sorununuz var mı
bende yok çok şükür.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kabızlık sorununuz var mı
benim bebeğim de 5+2 oldu.daha dra gitmedim.ama stresliyim.mide bulantım falan yok.o yüzden hamile değil miyim acaba,bebek var mı çok merak ediyorumm...cuma gitmeyi düşünüyorum dra.umarım herşey yolundadır.
Allaha cok sukur kontrolden geldım ve 6 haftalık gebeye uygunmus bebısı gorduk kalp atısınıda duyduk cok sukur.Allah sızlerede nasıp etsın ınsallah.kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır
![]()
![]()
Anneyiz artık. Hayatımıza yeni bir hayat katıldı. Daha güçlü ve daha canlıyız. Anneyiz çünkü. Umut her zamankinden fazla. İnsana olan inancımız, dünyanın ışıltılı maviliği her zamankinden fazla. Artık anneyiz çünkü :))))))
![]()
bende yok çok şükür.....
Allaha cok sukur kontrolden geldım ve 6 haftalık gebeye uygunmus bebısı gorduk kalp atısınıda duyduk cok sukur.Allah sızlerede nasıp etsın ınsallah.
iyi akşamlar kızlar doktora gittim kahverengi akıntımın ilaçdan kaynaklandıgını söyledi zaten düşük tehlikesi için en ilacı kullandıgımı düşersede artık yapabilecegimiz bişey olmadıgını söyledi veeee en önemlisi bebişimi ve kalp atışlarını gördümçok mutlu oldum kızlar anlatamam
![]()
iyi akşamlar kızlar doktora gittim kahverengi akıntımın ilaçdan kaynaklandıgını söyledi zaten düşük tehlikesi için en ilacı kullandıgımı düşersede artık yapabilecegimiz bişey olmadıgını söyledi veeee en önemlisi bebişimi ve kalp atışlarını gördümçok mutlu oldum kızlar anlatamam
![]()
slm.taze anneler.bende 6hafta 5 günlük hamileyim.2 yıldır evliyim.ilk kez anne olmanın heyecanı ve stresi var.ben de de şişkinlik baş dönmesi bel ağrısı sancı sık sık mide kazınması ve halsizlik var.sizce bunlar normal mi
:44::44:
mide bulantısı için çok erkenki daha 6-7. haftada diyorlar....inş olmazda..... bende gitmedim dah dr.pazartesi gideceğim....inş hepimiz güzel haberler alırız.....
kaç haftalıksın canım listeye yazalım....
amin canım ben şimdi 4+0 ım haftaya mı gitsem? peki 4+6 da kesenin içinde bebişi görmüşmüydün o zaman? yoksa sadece kese mi?