• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim bebeğim de 5+2 oldu.daha dra gitmedim.ama stresliyim.mide bulantım falan yok.o yüzden hamile değil miyim acaba,bebek var mı çok merak ediyorumm...cuma gitmeyi düşünüyorum dra.umarım herşey yolundadır.

mide bulantısı için çok erkenki daha 6-7. haftada diyorlar....inş olmazda..... bende gitmedim dah dr.pazartesi gideceğim....inş hepimiz güzel haberler alırız.....

:nazar::nazar::nazar::nazar::49:kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır :27: :46:

:nazar: :nazar::nazar:Anneyiz artık. Hayatımıza yeni bir hayat katıldı. Daha güçlü ve daha canlıyız. Anneyiz çünkü. Umut her zamankinden fazla. İnsana olan inancımız, dünyanın ışıltılı maviliği her zamankinden fazla. Artık anneyiz çünkü :)))))):nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Allaha cok sukur kontrolden geldım ve 6 haftalık gebeye uygunmus bebısı gorduk kalp atısınıda duyduk cok sukur.Allah sızlerede nasıp etsın ınsallah.

slm.taze anneler.bende 6hafta 5 günlük hamileyim.2 yıldır evliyim.ilk kez anne olmanın heyecanı ve stresi var.ben de de şişkinlik baş dönmesi bel ağrısı sancı sık sık mide kazınması ve halsizlik var.sizce bunlar normal mi
:44::44:

iyi akşamlar kızlar doktora gittim kahverengi akıntımın ilaçdan kaynaklandıgını söyledi zaten düşük tehlikesi için en ilacı kullandıgımı düşersede artık yapabilecegimiz bişey olmadıgını söyledi veeee en önemlisi bebişimi ve kalp atışlarını gördüm:52::52::nazar::nazar: çok mutlu oldum kızlar anlatamam:46::46::64::64:

Allaha cok sukur kontrolden geldım ve 6 haftalık gebeye uygunmus bebısı gorduk kalp atısınıda duyduk cok sukur.Allah sızlerede nasıp etsın ınsallah.

iyi akşamlar kızlar doktora gittim kahverengi akıntımın ilaçdan kaynaklandıgını söyledi zaten düşük tehlikesi için en ilacı kullandıgımı düşersede artık yapabilecegimiz bişey olmadıgını söyledi veeee en önemlisi bebişimi ve kalp atışlarını gördüm:52::52::nazar::nazar: çok mutlu oldum kızlar anlatamam:46::46::64::64:

çok haberler kızlar.....darısı bizim başımıza inş.........inş hep böyle güzel haberleri alırısnız....

kaç haftalıksın canım listeye yazalım....

maşaalah ben daha bebişimin kalp atışlarını duyamadım. Dr. 9.haftaya kadar ultrason ii değil dedi.o yüzden sadece tahlil yapıp
vitamin verip gönderdi.

Son düzenleme:
slm.taze anneler.bende 6hafta 5 günlük hamileyim.2 yıldır evliyim.ilk kez anne olmanın heyecanı ve stresi var.ben de de şişkinlik baş dönmesi bel ağrısı sancı sık sık mide kazınması ve halsizlik var.sizce bunlar normal mi
:44::44:

evet canım normal bende 6+5günlük hamileyim stres bel agrısı halsizlik bendede var

mide bulantısı için çok erkenki daha 6-7. haftada diyorlar....inş olmazda..... bende gitmedim dah dr.pazartesi gideceğim....inş hepimiz güzel haberler alırız.....

inşallah canımm güzel haberlerle döneriz drdann.günlük hayatımı yaşıyorum.yorgunluktan başka bi belirtim yok.o da çalıştığım için olsa gerek.belirti olmayınca da normal mi diye düşünüyo insan

isim haftamız sat cinsiyet bebişe isim
kubi 6.hafta 26.Oca kız olursa rana erkek olursa belli değil
helenn ?
zuzuipek 5.hafta kız olursa ecrin erkek olursa belli değil
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta kız olursa belli değil erkek olursa mustafa
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca deniz
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub kız olursa belli değil erkek olursa yufus efe
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta

teşekkür ederim temennileriniz için.benim gebeliği kabullenmem biraz zor oldu.o yüzden dahada ağır geliyo bana.kendimi hazır hisstmiyodum .o kadar tedbir almama rağmen nasıl oldu...:19::19::19:

ne güzel bi tablo hazırlamışınız.benim de erkek olursa muhammed cemil kız olursa annemin adı MERYEM diye görmüştüm rüyamda.
:49::49:

slm canlar benim sat 6 şubattı şu an sanırım 5+2 haftalık hamileyim... fakat şubat 28 çektiği için 5 haftalık hamileyim diyorum..perşembe de doktora gidicem bakalım o ne diycek..hadi hayırlısı...

sevgili kasım anneleri merhaba :3:
bende geldimmm
18kasımda 22haftalık bebeğimi kaybettim :14:
şimdi yeniden hamileyim:49: sanırım 5haftalık
dün kan testi yaptırdım 564 çıktı
haftaya doktora gideceğim
inşallah bu defa kavuşurum bebişime :emir_bebek:
hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
eminim burda çok güzel paylaşımlarımız olacak:16:

Son düzenleme:
slm kızlar bende varım artık sat 4 şubat ve yaklaşık 5 haftalık hamileyim:46::46::46::66::66::66:

kızlarrr ben de varım kasım annesi olarak :49::49::66::66:

ben 6+5 teyim..4+6 da keseyi gördüm.6+4 de kalp atışlarını duydum...
sat 27 ocak....bat 27 şubat....hamile olduğumu idrar testi ile 23 şubatta öğrendim...27 martta kan testi ile kesinleşti...:nazar::emir_bebek::49:

Back
X