- Konu Sahibi bebegim_01
ben telaş yapıp doktora gittim bugün.tehlike yok dedi.hem tek taraflı değildir düşük ağrısı.genede her ihtimale karşı progestan jel verdi.dinlen dediaslında benimki gün boyunca hep var geçmiyo hiç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben telaş yapıp doktora gittim bugün.tehlike yok dedi.hem tek taraflı değildir düşük ağrısı.genede her ihtimale karşı progestan jel verdi.dinlen dediaslında benimki gün boyunca hep var geçmiyo hiç.
merhaba kızlar
öncelikle tüm anne adaylarnını bebişlerini saglıklı kucaga almasını diliyorum.
ben diger kasım topigindeyim ama sizin buradada sohbet güzel bende yazayım dedim 6+4 bebişimi bekliyorum bugün kontrolüm vardı gördüm bebişimi bu anlatılmaz bi duygu çok şükür ki herşey yolunda.
ben sürekli kendimi rahatlatıyorum....erken gitsem kese oluştumu oluşcak mı kese görünse kalp atışı duyulcak hep merak olacak.....
inş geç gidip hepsini öğrenmek isityorum....inş hayırlı sağlıklı güzel haberlerini alırız hepimiz.....
ben daha varlığındanda kesin emin olamadığım için henüz hissetme aşamasına gelemedim....inş 21 inde güzel haberleri alırsan daha bir rahatlıcaam....
hosbulduk bende 6 haftalık hamıleyım :)) bugun kontrole gıdıcem umarım hersey yolunda gıder...
Cnm benim hoş geldin rabbimden dilerim güzel haberler alırsın ama bizi bilgilendir
Cnm netten mi hessapladın :26:
merhaba kızlar
ben diger kasım topigindeyim ama sizin buradada sohbet güzel bende yazayım dedim 6+4 bebişimi bekliyorum bugün kontrolüm vardı gördüm bebişimi bu anlatılmaz bi duygu çok şükür ki herşey yolunda.
Daha öncede yazmıstım bende kasım dogumluyum dünyanın en az rastlanan dogumu kasım ayınd aoluyormus sayı olarak ..
yok doktora gıttım dr soyledı bugun tekrar gıdıcem bakalım hayırlısıyla guzel habarlerle donerım ınallah.bu arada ısmım nezıha ama nezus ta dıyebılırsınız :))
canım hayırlı olsun.inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.senin hamileliğin nasıl geçiyormerhaba kızlar
ben telaş yapıp doktora gittim bugün.tehlike yok dedi.hem tek taraflı değildir düşük ağrısı.genede her ihtimale karşı progestan jel verdi.dinlen dedi
Daha öncede yazmıstım bende kasım dogumluyum dünyanın en az rastlanan dogumu kasım ayınd aoluyormus sayı olarak ..
aaa bilmiyordum. sunu da yeni öğrendim;adet bitiminden hemen sonra hamile olunursa da erkek olurmuş.artık doğruluk payı ne kadar bilinmez.ay canım ya sağlıklı olsunda.acep senin ki erkek mi :26: derler ki kız olursa ağrı olmaz popo fazla çıkar ağrı fazla olursa erkek derler göbişi fazla olur derlerdoğru mu :26:
aaa bilmiyordum. sunu da yeni öğrendim;adet bitiminden hemen sonra hamile olunursa da erkek olurmuş.artık doğruluk payı ne kadar bilinmez.ay canım ya sağlıklı olsunda.
canım hayırlı olsun.inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.senin hamileliğin nasıl geçiyor
evt cnm hayırlısı olsun ama adetten sonra kız oluyo cnm benim görümcem guslunu almış hemen çocuk olmaz demiş bir kez korunmamış kız ve ikiş kızıda böle oldu![]()
hayırllısı olsunda
lişste yapalım mı en son adet tarihi yazalım
güzel olur mu :26:
hoş geldin şeker aramıza ismini söle hafızama kazıyımnegüzel herşey yolun da şeker hep böyle olur inşallah
![]()
[ı]müstakbel hamilelerimiz[/ı]
:119:
isim|bat
kubı|26.01.2011
helen|28.01.2011
zuzuipek|8.02.2011
drgks|11.02.2011
sosyalcim|29.01.2011
hadi kızlar en son ne zaman sat
teşekkür ederim canım
benim herşey yolunda ama 3-4 gündür midem kötü biraz yediklerimden tat alamıyorum çokta birşey yemek istemiyorum zaten sabah ve gece daha kötü oluyorum sürekli acı-ekşi bir tat ama bebişim için katlanıcaz artık..