• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende aynıyım bulantılarım fazlalaştı ama en önemlisi dün akşam kanamam oldu doktora gittik allaha şükür bebegim iyi kalp atışları görünüyo ama bizi çok korkuttu doktor yemekle tuvalet hariç kalkma yat dedi annem geldi o bakıyor şimdi bende yatıyorum artık
ezgim geçmiş olsun güzelce dinlen.

ekim29, gülden79, gamze19 hoşgeldiniz aramıza:71:
bebegim_01 rica ederim asıl biz tşk ederiz:)

bugün ben hiç iyi değilim içimde kötü hisler var :59:
garip garip rüyalar da gördüm hayır olsun.
şu çarşamba bi olsa da doktora gitsem.

ayy bende nasıl sıkılıyorum anlatamam patlıcak gibiyim kendimi dışarı atmak istiyorum.rüyalar klasik cnm zaten psikolojik heralde banada oluyo.:9:

yoktur inşallah kahvekolik bişey içini ferah tut kötü şeyler düşünme
sendemi yarın gidiceksin bende yarın gidicem keseyi görcem inşallah

kızlar başta kilo muuda söledik ama yinede ayrı bi liste oluşturulsa kio için 9 ay boyunca ne kadr kilo aldığımızı her ay yazsak olmazmıı en azından fala klo alınca frenleyebilirzz

kizlar herkesin keyifler iyi masallah ALLAH bozmasin :nazar:benimde cumadan beri kahverengi lekelenmelerim oluyor dun dra gittik dinlen yat dedi kesemizide gorduk cok sukur oda dedi gec dollenme diye 6 haftadan kucuk dedi insallah gecer su lekeler cok moral bozuyor.ama benim oglumda da 3aylik olana kadar ara ara gelmisti insallah bunda da zarari olmadan gecer gider

ayy bende nasıl sıkılıyorum anlatamam patlıcak gibiyim kendimi dışarı atmak istiyorum.rüyalar klasik cnm zaten psikolojik heralde banada oluyo.:9:
bilmiyorum bu bebeğime de kötü bişey olursa ben nasıl dayanırım..:50:

yoktur inşallah kahvekolik bişey içini ferah tut kötü şeyler düşünme
sendemi yarın gidiceksin bende yarın gidicem keseyi görcem inşallah

evet canım ilk kez gidicem inşallah ikimizde görürüz :18:

kızlar başta kilo muuda söledik ama yinede ayrı bi liste oluşturulsa kio için 9 ay boyunca ne kadr kilo aldığımızı her ay yazsak olmazmıı en azından fala klo alınca frenleyebilirzz

kızlar kiloya falan takmayalım bence.biz nasıl olsa emzirirken ve doğumdan sonraki koşuşturmacada kilomuzu toptan veririz. yiyelim içelim bebişler beslensin :27:

içini ferah tut.....bol bol dua et...hiç görmediğim için bebeğini o yüzden bu sıkıntılar bende de var dı...görünce iyi haberlerini alınca geçiyor....

kızlar kiloya falan takmayalım bence.biz nasıl olsa emzirirken ve doğumdan sonraki koşuşturmacada kilomuzu toptan veririz. yiyelim içelim bebişler beslensin :27:

kahvekolik cok haklisin bende senin gibi dusunuyorum bence de hepsi gidiyor zaten sonra biz her ayin her gunu hamile degiliz sonucta bu ozel bir durum ve bebislerimiz bizden sorumlu ye ic bebisini besle.
bu arada insallah keseyi gorursunuz kalp atisi icin henuz erken sanirim tickerindan gordugum kadariyla

canm benm ben 2. ye hamileyim
ilk bebegimde toplamda 13 kilo aldım 59la başladım 72 ile gittim doğumdan çıktığımda 63 düşmüştüm ama ben kızım emmedi tutturamdık bir türlüü
bence ilk bebişlernz dikkatedin yanii

bne öyle düşünmüyorum.....önemli olan bebğin sağlıklı kilo alması benim değil.... ark 25 kilo ya yakın aldı ne bulduysa yedi hamileyim diye oğlu bir doğdu 2kilo 700 gr hepsini kendine almış....

o yüzden sağlıklı beslenerek sağlıklı kilo almak en güzeli....10-15 kilo arasına ideal diyorlar doğumdan sonra kalmayan bunun üstü direk + kilo olarak kalıyormuş.....

kahvekolik cok haklisin bende senin gibi dusunuyorum bence de hepsi gidiyor zaten sonra biz her ayin her gunu hamile degiliz sonucta bu ozel bir durum ve bebislerimiz bizden sorumlu ye ic bebisini besle.
bu arada insallah keseyi gorursunuz kalp atisi icin henuz erken sanirim tickerindan gordugum kadariyla
evet daha pıtpıtlara erken gibi. inşallah görürüz :69:

canm benm ben 2. ye hamileyim
ilk bebegimde toplamda 13 kilo aldım 59la başladım 72 ile gittim doğumdan çıktığımda 63 düşmüştüm ama ben kızım emmedi tutturamdık bir türlüü
bence ilk bebişlernz dikkatedin yanii

doğumda 9 kilo gitmiş süper.

bne öyle düşünmüyorum.....önemli olan bebğin sağlıklı kilo alması benim değil.... ark 25 kilo ya yakın aldı ne bulduysa yedi hamileyim diye oğlu bir doğdu 2kilo 700 gr hepsini kendine almış....

o yüzden sağlıklı beslenerek sağlıklı kilo almak en güzeli....10-15 kilo arasına ideal diyorlar doğumdan sonra kalmayan bunun üstü direk + kilo olarak kalıyormuş.....
15 kilodan sonrası kalıcı mı oluyormuş? :26:

geçenlerde m.ali erbilin programında rastlamıştım. kızın biri diyor ki işte ben formuma çok dikkat ederim, hamile kalırsam yarım kilo alırım ,onu da doğumdan sonra veririm demez miiii:53:

m.ali de '' sen yarım kilo alarak anca serçe doğurursun'' dedi :60::60:

Son düzenleme:

15 kilodan sonrası kalıcı mı oluyormuş? :26:

geçenlerde m.ali erbilin programında rastlamıştım. kızın biri diyor ki işte ben formuma çok dikkat ederim, hamile kalırsam yarım kilo alırım ,onu da doğumdan sonra veririm demez miiii:53:

m.ali de '' sen yarım kilo alarak anca serçe doğurursun'' dedi :60::60:

evet canım en ideali 12 kiloymuş.....

ne insanlar var yaaa yarım kilo haa 5-6 kiloda değil.....hamileliği ne zannediyorsa bunlar bide zahmet etmiş doğumdan sonra veririm....doğumdan önce veririm dememiş bari :))))

serçeyi bulursa öpsünde başına koysun yarımkiloyla.....

bismillahirrahmanirrahim
umut listemizii yapıyorum kızlarrrrr :d بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

bismillahirrahmanirrahim allah ım insaallah hepimize ugur getirirr.

:nazar::nazar::nazar:işte hamişlerimiz :d rabbim saglıklı hamilellikler saglıklı dogumlar nasip etsin

:nazar:| kk nick | sat | tahmini d.t. | kilo | yaş | yaşadığı şehir | güncel durum
1| zuzuipek | 8 şubat | 15 kasım| 52 | 28 |istanbul |
2|kardelen23 | 8 şubat | 15 kasım |83 | 29 | aksaray |
3|elfinya | 13 şubat | 22 kasım | 59 | 24 | balıkesir |
4|kahvekolik | 15 şubat | 22 kasım | 63 | 27 | istanbul |
5|bol |9 şubat |16 kasım| 60 | 26 | adana |
6|yağmurbuse |7 şubat |14 kasım| 63 | 28 |istanbul |
7|nazabülo |16 şubat | 23 kasım | 58 | 28 |istanbul |
8|derya2807 | 2 şubat | 9 kasım | 63 | 30 |istanbul | pıt pıtları duyuldu :nazar:
9|arm0606 | 28 ocak| 4 kasım | 58 | 26 |antalya |
10|sulisim | 2 şubat| 9 kasım | 52,5 | 29 |nevşehir | pıt pıtları duyuldu :nazar:
11|zuzzuu | 19 ocak| 3 kasım | 65 | 28 |düzce | pıt pıtları duyuldu :nazar:
12|princess of rain | 11 şubat| 18 kasım | 70 | 26 |ingiltere |
13|ezgim112|27ocak|4kasım|66|26|manisa|pıt pıtları suyuldu :nazar:
14 |ekim.29|26şubat|dr.dan ögrenecek|65|22|kırıkkale | :nazar:
15 |gulden79 |14şubat |21kasım | | | | :nazar:

slm benıde eklermısınız :))

salam kizlar men de insallah kasimda bebeyimi kucagima alicam, hepimize hayirli hamislikler. simdi 4 haftalik galiba kesin tarihini bilmiyorum, ama kasima denk geldiyi kesin, galiba 19 kasim :27: :26: :24: :52:

yeni gelen hamisler hosgeldiniiiiizzz :64:
teşekkürler:49:
zor bebekler gelecek evet.şimdiden bol bol dua edelim de kişilikleri güzel olsun.hamilelik döneminde edilmesi gereken dualar,dinlenmesi ve okunması gereken sureler var.ben onları uygulamaya çalışıyorum.bir yerde bebeğin salih olması için elinizi karnınıza koyup asr suresini okuyun yazıyordu:))
burada neler yapmamız gerektiğini paylaşalım hamileliğimizhem manevi hem de zevkli geçsin

Back
X