• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bugün ben hiç iyi değilim içimde kötü hisler var :59:
garip garip rüyalar da gördüm hayır olsun.
şu çarşamba bi olsa da doktora gitsem.

Canım ii düşünelim ii olsun..Bende senin gibiyim evham yaptım heralde saçma sapan rüyalar görüyorum sonrada etkisinde kalıp günümü kötü geçiriyorum..takmamak lazım :)

sizlerin ilk mi kızlarr benm doğum sezaryan ve sonnu düşünce korkuyorum ama aklıma getrmek istemiyorum hamileliğimn tadını çıkarmak istiyorum

ya ne yesem gidiyo ya tuvaletten çıkamadım gerçi bişede yediğim yokda peynir ekmek yedim az bişe gitti,portakal suyu içtim gitti off midem bomboş ama yinede bulantım var:(((

teşekkürler:49:
zor bebekler gelecek evet.şimdiden bol bol dua edelim de kişilikleri güzel olsun.hamilelik döneminde edilmesi gereken dualar,dinlenmesi ve okunması gereken sureler var.ben onları uygulamaya çalışıyorum.bir yerde bebeğin salih olması için elinizi karnınıza koyup asr suresini okuyun yazıyordu:))
burada neler yapmamız gerektiğini paylaşalım hamileliğimizhem manevi hem de zevkli geçsin

evet gülüm dogru diyon helede dogum aninda edilen dualar sezeryanla narkozlu zor ama :) bu asr suresini bilmiodum bak iyki söyledin elhd
ama neden zor olsunlar ki cok güzel mubarek ayda dogucaklar insaALLAH positiv düsünelim benim ki 7 kasim gibi olcak insaALLAH kurban bayramin ikinci günü dua edin insALLAH

teşekkürler:49:
zor bebekler gelecek evet.şimdiden bol bol dua edelim de kişilikleri güzel olsun.hamilelik döneminde edilmesi gereken dualar,dinlenmesi ve okunması gereken sureler var.ben onları uygulamaya çalışıyorum.bir yerde bebeğin salih olması için elinizi karnınıza koyup asr suresini okuyun yazıyordu:))
burada neler yapmamız gerektiğini paylaşalım hamileliğimizhem manevi hem de zevkli geçsin

canım sağol, başka okunması gereken ne var bildiklerini yazarmısın

ya ne yesem gidiyo ya tuvaletten çıkamadım gerçi bişede yediğim yokda peynir ekmek yedim az bişe gitti,portakal suyu içtim gitti off midem bomboş ama yinede bulantım var:(((

Aynı durumdayız canım sabah kalkarken öyle bir aç uyanıyorumki ama hemen banyoya koşup rahatlamaya çalışıyorum..mide boşkende çıkacak bişey yok..Sonrasında çıkacak diye korkumdan yiyesim yok....Bu ne yawww.Bukadar sıkıntı sonunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Heran kendimi dinlemekten paranoyak olucam ondan korkuyorum...

evet gülüm dogru diyon helede dogum aninda edilen dualar sezeryanla narkozlu zor ama :) bu asr suresini bilmiodum bak iyki söyledin elhd
ama neden zor olsunlar ki cok güzel mubarek ayda dogucaklar insaALLAH positiv düsünelim benim ki 7 kasim gibi olcak insaALLAH kurban bayramin ikinci günü dua edin insALLAH

benim de muhtemel doğum tarihim 6 kasım:) çok yakınız o zaman.eğer bu tarihte olursa benimki bayramın ilk günü olmuş olacak.
.asr suresi çok kısa bir sure.bir yerde her sabah 21 tane kuru üzümü aç karna her birinde besmele çekerek yiyin yazıyordu.bir de yine aç olarak bir elmaya ayetel kürsi okuyup yememiz gerektiği yazıyordu.sürekli Allah Allah diye tesbih çekmeliymişiz.bu arada hurma doğumu kolaylaştırıyor özellikle son ikiay bolca yenmeli.abdestli gezmeye özen göstermemiz lazım.ben bu konularda hassasım.hassas olan arkadaşlarla daha fazla şeylerpaylaşabiliriz:)

Son düzenleme:
mrb kasım hamişcikleri. ben de 6 haftalık hamileyim. doğumum kasımın ortasına gelecek. canlarım bende iki akrep var ve hayat onlarla çok zor oluyo. biri 3,5 yaşındaki kızım. inatçı mı inatçı. ikincisi kocam:)akrep burçları çok zor evet şimdi ben 3 akrebe karşı 1 yayım

siyah zeytin ve ekmek denesene bi. onun bastırması lazım ama. bide bu bulantılar süresince bebeği besleyemiyorum diye düşünmemek lazımmış. yemeğe zorlamayın o beslenir diyorlar.

mrb kasım hamişcikleri. ben de 6 haftalık hamileyim. doğumum kasımın ortasına gelecek. canlarım bende iki akrep var ve hayat onlarla çok zor oluyo. biri 3,5 yaşındaki kızım. inatçı mı inatçı. ikincisi kocam:)akrep burçları çok zor evet şimdi ben 3 akrebe karşı 1 yayım

bu akrep burcu benide korkutuyor, hiç akrep yok tanıdığım ama adı bile itici zaten:60: ama napalım bizim bebeklerimiz sonuçta bağrımıza basıcaz:60:

ben ikincisini kasıma denk getirmiycem dedim ama büyük konuşmuşum:44: ama bi de akrep burçları zeki oluyo. bunu da unutmayın. tabi bu birazda sizin elinizde

zaten benim en son düşünücem şey şu anda burcu. önce Rabbim sağlık versin. daha bebeği göremedim bile. korkularım var. ama kan değerlerimin iyi olduğunu söyledi dr.yarın gidicem dr.a. o yüzden kendime hamile bile diyemiyorum.Allah'ımdan tek dileğim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin. cümlemize

benim de muhtemel doğum tarihim 6 kasım:) çok yakınız o zaman.eğer bu tarihte olursa benimki bayramın ilk günü olmuş olacak.
.asr suresi çok kısa bir sure.bir yerde her sabah 21 tane kuru üzümü aç karna her birinde besmele çekerek yiyin yazıyordu.bir de yine aç olarak bir elmaya ayetel kürsi okuyup yememiz gerektiği yazıyordu.sürekli Allah Allah diye tesbih çekmeliymişiz.bu arada hurma doğumu kolaylaştırıyor özellikle son ikiay bolca yenmeli.abdestli gezmeye özen göstermemiz lazım.ben bu konularda hassasım.hassas olan arkadaşlarla daha fazla şeylerpaylaşabiliriz:)

diğer sayfada kaldı diye tekrarladım mesajı.merak edenler için.

ALLAH kolaylik versin bacim :D
acaba akrepin aslan ile arasi nasil bilen var mi :)
ben ve kizim aslaniz esim koc bi akrepimiz ekSIK di :1:

gunaydin guzel hamisler:71:

bende heiuz mide bulantilari yok ama yavas yavas basliyor sanki.:2:

mide bulantisina en iyi gelen sey havuctur kizlar sabahlari birtane taze havuc yiyiniz.:34:

bende durmadan WC ye cikiyorum azcik birsey gelende ama nasil karnimi sisiriyor anlatamam.:95:

uyku hali cok bendede geceleri yatakta donup duruyorum durmadan uyamiyorum.:59:

gunduzleri ise uykuya gozum dusuyor.:52:

RABBIM hassasiyetini daim etsin insaALLAH canim
evet asr suresi birde sabah ve aksam namazlarindan sonra da okumak gerekir o gün aksama ölecek olursan sehit olarak sabaha ölecek olursan gene sehit olarak ölünüyor hadis asr suresinden bahsedince bunu ekleyim dedim :)
cok güzel bilgiler birde bizzim hocamizin yeni kitabi cikmis evliklik hakinda onda da cok yararli bilgiler var helede hamile kadinlara müjdeler :) onu en kisa zamanda alinca burda paylasmak isterim sukadarini söleyim ki EFENDIMIZ sav o sevaplari anlatinca ayse anamazi ya RESULALLAH siz erkeklere bisey kalmadi ya diye bir latife yapmis cok hos :)

kilolara gelince ben zaten 70 maximum 12 mi aliniyor kizlar 82 kiloyla kapatirim.

aman ne yapayim, yavrum saglikli bir sekilde gelsinde o kilo nasil olsa dogumdan sonra verilir.bebislerimi kasimda dunyaya gelecek insallah yaza cok var yaza kadar forma gireriz diye dusunuyorum ben:51:

Back
X