• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhabalar ben de siteye yeni katıldım. hamileler kervanına da yeni katılanlardanım 5. haftanın içindeyim. eğer allah nasip ederse bende ilk bebişimi kasımda kucağıma alacağım :):49:

kızlar slmmmm ben polistik overimm en son adet 9 şubat ayın 19 martta kanda 784,10 çıktı sizce düşük bir değermiii adetim 7-8 gün geçerken yaptırdım kan testinni

kızlar slmmmm ben polistik overimm en son adet 9 şubat ayın 19 martta kanda 784,10 çıktı sizce düşük bir değermiii adetim 7-8 gün geçerken yaptırdım kan testinni

cnm polikistik over olman önemli değil bebiş gelmek istedikten sonra her durumda geliyo:)) benimde satım 9 şubattı ama ben tam 9 martta baktırdm 809 çıkmıştı ancak herkesinki değişiyo daha az olanlarda oluyo önemli olan bu oranın 2 günde bir 2 katına çıkması tekrar yaptır 2 gün sonra doktora git bakalım ne dicek.kesenin görünmesi gerek çünkü.

Günaydın herkese ..

Kızlar kasık ağrılarım geçti batmalarda yok sadece mide bulantısı ve çok nadir kalçama kramp giriyor oturmaktan oluyo galiba cts iple çekiyorum kalp atışlarımızı duyacağız..

Günaydın herkese ..

Kızlar kasık ağrılarım geçti batmalarda yok sadece mide bulantısı ve çok nadir kalçama kramp giriyor oturmaktan oluyo galiba cts iple çekiyorum kalp atışlarımızı duyacağız..

hadi inş hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını sağlıklı haberlerini alırsınız.....

selam kızlar benide listeye alırmısınız.sat27 ocak, 7 hafta bitti bugün:nazar:kalbini gördük çok şükür pıtır pıtırdı:nazar:Allah hepimize bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
sat 8 şubat ama geçen hafta gittim kese görünmedi kan testi 394 çıktı. bu gün gideceğim keseyi görmeye. Doktor geç döllenme olmuş dedi. Ben geç yumurtluyorum herhalde. Oğlum da 41 haftalık doğmuştu. Onda da geç döllenme oldu herhalde bakalım bu gün öğreneceğim kaç haftalık olduğunu

selam kızlar benide listeye alırmısınız.sat27 ocak, 7 hafta bitti bugün:nazar:kalbini gördük çok şükür pıtır pıtırdı:nazar:Allah hepimize bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

maşallah çok güzel....amiinnn inş hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız.....

sat 8 şubat ama geçen hafta gittim kese görünmedi kan testi 394 çıktı. bu gün gideceğim keseyi görmeye. Doktor geç döllenme olmuş dedi. Ben geç yumurtluyorum herhalde. Oğlum da 41 haftalık doğmuştu. Onda da geç döllenme oldu herhalde bakalım bu gün öğreneceğim kaç haftalık olduğunu

inş bu sefer güzel haberler alırısn.....

5+6 gecesi basladi kanamam. sadece keseyi görmüstük oncesinde. Kanama olunca düsük yapiyorum sandim tabiki ama o gün hem bebegi hemde kalp atislarini ilk kez gördük ve kanamaya ragmen sorunsuz devam etti gelisimi cok sükür....

aman iyi bari çok geçmiş olsun......inş tekrar yaşamazsın....

günaydınlar
nasılsınız benim bhormonlar atağa kalkmayq başladı akşam erkenen uykum geliyo kızımda da ilk üç ay böyleydim tavuk gibi koltukta sızardım masadan kalkar kalmaz hemde

merhaba bayanlar ben de kasımda ilk bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.şimdi 8.haftadayız.bebeklerimizin burcu akrep olacak.akrep burçlarını nasıl bilirsiniz?çok inatçı,kindar ve duygularını saklayan insanlar diye duydum.inşallah böyle olmazlar.

slm kızlar nasılsnz ben dün hiç uyyamadım bimiyorum heycandan mı sanki ilk miş gibi yada kasıklarım ve karnım çok ağrıdı ondan mı anlam veremedim

birde bende miğde bulantıları olmuyo ne zamn başlıyoo
ben daha kan tahlili de yaptırmadım ne zamn gitsem kii çünkü daha yeni 1 gün geçti günm

slm kızlar nasılsnz ben dün hiç uyyamadım bimiyorum heycandan mı sanki ilk miş gibi yada kasıklarım ve karnım çok ağrıdı ondan mı anlam veremedim

birde bende miğde bulantıları olmuyo ne zamn başlıyoo
ben daha kan tahlili de yaptırmadım ne zamn gitsem kii çünkü daha yeni 1 gün geçti günm

hemen gidip yaptırabilirsin.....ben öyle yaptırmıştım kanda belli olmuştu.....

Back
X