- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.301
hoşgeldin
hayırlı olsun![]()
teşekkür ederim canım sanada hayırlı uğurlu olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin
hayırlı olsun![]()
cnm çok sevindim kucağına almakda nasip olur inşallahmutluyum rabbim hepinize nasip etsin ama çok hızlı atıyodu kalbi küçüçüktü
ben hala duygusalım
![]()
gözünaydınnnnne güzel hepsini görmüşsün ben dayanamayıp erken gittigim için hep beklemekle geçti ama ne mutlu bizlere saglıklı olduklarını biliyoruz tekrar gözünaydın
nevşehirde hangi dr gidiyorsunuz????
ooo yeni anne adaylarımız gelmiş hoş gelmişler
kızlar yarın ee tabi saat itibariyle artık bugün oldu11.30da ilk doktor kontrolümüz var sata göre 6+2olduk inşallah görebiliriz birde duyarsak çok güzel olacak dua edin benim için inşallah herşey yolundadır
ben cankata gidiyorum funda doğana memnunum ama etraftan hoş şeyler duymuyorum. Ne yapacağımı o yüzden bilmiyorum konak çok dolu bugün randevu almak istedik haftaya çarşamba gününe gün verdiler. Eğer sen sezeryanla olacağı için soruyorsan konakta erkan türközü şiddetle tavsiye ederim çünkü akşamında kalkan çok kısa sürede iyileşen kişiler biliyorum memnun kalacaksın eminimAllah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasib etsin hepimize
ben daha kesin emin değilim ama testte benimde pozitif çıktı yarın dr gittiğimizde kesin belli olacak daha ilk bebişim![]()
günaydın kızlar yine güne bulantılarla başladım ne yazıkki,aç geziyorum resmen ya dileğim en kısa zamanda atlatmak..yeni anneler hoşgeldiniz![]()
gözünaydın canım
allah yarın banada nasip etsin inşallah
sendemi keseyi görmedin henüz
ne kadarlıksın![]()
günaydın canımmm.....çok geçmiş olsun....inş en kısa zamanda geçer...hele bir de çalışınca çok zor senin için.....
aç gezmen sadece seni kilo kaybına uğratır bebişin gelişimine engel olmuyormuş o yüzden içini ferah tut....geçecek bu günlerdeee.....
günaydınnnn kızlar...... nasılsınız bebişlerinizle yeni hayatınız nasıl gidiyor...... bende çok şükürr bir sıkıntı yok.....
yalnız haftaya vana gitmem gerekiyo nasıl yapacam bilemiyorum.....şimdi bazılarında kanama olduğunu duyunca korkmaya başaldım....doktorum 3 ay seyahatı pek önermiyoruz ama olacak olduktan sonra yürüyüş yaparkende olur dedi.... napacaz bilmiyorum büyük ihtimalle arabayla gidecez artık ama genede bilmiyorum Raabim korusun herkesi....
Günaydın herkese. Öğleden sonra doktora gideceğim. İnşaallah keseyi görürüz ve kalp atışını duyarım bebeğimin.. Ben de bulantı yok biraz yorgunluk oluyor o kadar. İlk hamileliğimde de bulantı olmamıştı. Kasığımda batmalat oluyor benim. Sizde de oluyor mu?
SULISIM gözün aydin tatlim sanda hayirli hamilelik dilirim bebisini sag salim alirisn kucagina insaALLaH ve diger istiyen kardeslerime de RABBIM nasip ederi insaLLAH![]()
canım ben bugün 5+4 üm benim olduğum yer biraz merkeze uzak burada ki doktor ilgisiz hem şimdi keseyi görsem aklım kalp atışında olcak bende ikisi için birden gidicem:26:zaten zor izin alabilirim ondada ikisini birlikte görürüm inşalla![]()
cnm aslında şu dönemde seyahat etmesen daha ii olur ama mecbursan dicek bişe yok doktorun dediğide doğru aslında olacağı varsa olur zaten ama arabayla gidecekseniz arabayı sık sık durdurup biraz yürüyüş yap bence.
Günaydın herkese. Öğleden sonra doktora gideceğim. İnşaallah keseyi görürüz ve kalp atışını duyarım bebeğimin.. Ben de bulantı yok biraz yorgunluk oluyor o kadar. İlk hamileliğimde de bulantı olmamıştı. Kasığımda batmalat oluyor benim. Sizde de oluyor mu?