2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

düzgün beyde çok yoğun canım ama randevu saatinden çok şaşma olmuyor cts günleri çok kalabalık ben çalıştığım için cts gidiyorum ama sen çalışmıyosan hafta içi gidebilirsin ben asiye hanımı hiç duymadım, medicanada babayı doğuma alıyolarmı bilmiyorum Allah gönlüne göre versinn

İyi diyelim :) Dün akşam kendi kendime canımı sıktım yine, niye benim beliritm yok diye, sonra erkenden uyumuşum saat 9 muydu neydi. Eee bu belirti sayılır di mi Kalp atışlarını görmeden rahat edemicem sanırım. Allah'a emanet tüm kuzular.. Siz nasılsınız taze hamiŞler ?

Son düzenleme:

günaydın kızlar
bende çok erken uyuyorum dün 10da uyudum, hamileliktenmi tembelliktenmi bilmiyorum artık

Hay sağolun valla ben de kesin bende bi gariplik var diye panik içinde arıyorum nette. Belirtisi olmayan var yani di mi benden başka da.. Ya insan özeniyo valla Neyse içime su serptiniz..
diğer msj bulamadım ondan bundan alıntı yaptım :)
Canımm bende senin gibi bir mucize taşıyorum içimde
Maşallahh kuzularımıza
Aralık ayında aşılama dahi yapılmadan apar topar yapılan negatif tüp bebek denemesinden sonra bi bakmışım gelmiş bebeğim hemde hiç beklemiyoken çok kıymetli çokk doktorum bile bu yüzden vajinsl muayne yapmıyo progestana başlattı :)
kasıklarımda ara ara ağrılar varde tam onlar hafifledi derken şimdide bulantılarım var çıkarmıyorum ama yediğimden içtiğimden hiç bişey anlamadım sen istanbuldamısın

günaydınn kızlar ve cici anne adayları

bu sabah biraz bulanltı ile uyuandım güne hiç bişi yiyesim yok

günaydın kaasım anneleri,
yeni anneler hoşgelmişler.
ya bu sabah dolmuşta ilk kez midem kalktı nolur kötü olmıyım diye dua ettim gittim hemen havuç aldım şimdi biraz daha ii inşallah çok kötü yaşamam ya çalışınca zor olacak bide müdür ters umarım çok kötü geçirmem.:18:

Günaydın Bol,

cnm evden çıkmadan önce bişeyler yemeye çalış, bide o müdürü hiç takma sataşma Allaha havale et ..

Günaydın Bol,

cnm evden çıkmadan önce bişeyler yemeye çalış, bide o müdürü hiç takma sataşma Allaha havale et ..

cnm ben bulaşmıyorumda adam sürekli bişeler uyduruyo sataşacak bilirsin böyle insanları.evden çıkmadan yoktu işte bundan sonra evden çıkmadan yerim tabi ilk kez oldu ya artık daha dikkat edim.
sen nasılsın cnm?

günaydın düne kadar niye bulantımız yok diyen biz bgn anladıkki bulantı hiç ii bişe değilmiş :)) bende sabah dişlerimi fırçaladıktan sonra bi mide bulantısı yaşadım neyseki kısa sürdü.bende mide kazınması var müthiş derecede ha bire atıştırıyorum:))

Ne güzel daha fazla yormadan gelmiş meleğin. Tebrik ederim canım. Ben Samsun'dayım.

Olsun yine de o bulantı burdayım deme yolu bebişlerin :) Sağlıklı gebeliklerde olurmuş diye okumuştum, o yüzden deli gibi arıyorum ben de ama yok yok.. Napalım hayırlısı bakalım beklemedeyim.. Geçen akşam bi dizide bayanın çift çizgiyi görmesiyle kusması bir oldu Ay nasıl özendim anlatamam

:)) valla cnm bi ben demedm heralde tabi biyandan düşünüyodm niye olmuyo diye ama olmasınıda istemiyodum yani inşallah çok etkilemz bizi bakalım..

ayy cnm inanmıyorum sana negüzel bazıları hiç bilmezmiş hamilelik belirtilerini hissetmek anlamında diyosun aslında biliyorum ama kalp atışlarını duyduğumuzda zaten hissedecez cnm.sen çalışıyomusn?

günyadınnnnnnn hamilişler nasılsınız........

ark bulantı çok kötü bir şey....9 ay boyunca yaşayanlar var ne hamileliğinden bir şey anlıyor ne hayatından ....bulantı yaşamayı hiç istemem...... inş yaşamam hiç 9 ay boyunca hamileliğimin her anını doya doya yaşamak istiyorum....bu bir mucize çabuk geçsin hemen doğsun istemiyorum.....kısmet belki bir daha yaşayamam o yüzden çok özel anlar bunlar içimde bir can büyüyor bunu doya doya hissetmek yaşamak istiyorum

kızlar bu arada bebeğinize günlük tutuyor musunuz? ben tutcağım ama önce dr gideyimde sağlıklı güzel haberlerini alayımda öyle başlıcam....

hadi yaaa neden gelmiyorki merak ettim:26: listemiz olsaydı ne güzel olurdu diğer topiklere baktımda süper listeler yapmışlar.

konu sahibini ben tanıyorum kızlar bazı sorunlarından dolayı gelemior hamile kalamadı maalesef ben söylerim gelir buraya bizim için açmıştı bu topiği

Son düzenleme:

ayy cnm bilmezmiyim benimde başımda aynısı sabah günaydın yok akşam iyiakşamlar yok bizdede benimki tam bi manyak Benden uzak Allaha Yakın ..
Midem bulanıyor 3 gündür aynı ama dayanırım ben kuzum içinn herşeye ,
sende istanbuldasın demi hangi hastaneye gidiyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…