- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
hoş geldin şeker hep aynıyız yavv 25 ocak ben 26 ocak pileo 27 ocak yandık valla hep beraber nasıl doğurcazya keşke birbirimize yakın olsak çaya davet ederdik birbirimizi sırayla sata göre kimin satı önceyse o çağırırdı sırayla
QUOTE=bol;18178104]
aynı şeyi bende istiyorum hatta eşim biz abartıp eve ultrason alalım hayatım diye dalga geçiyor hergün kendimiz bakarız diyo
valla ne yalan sölim benim eşimde aynısını söyledi. monitörü bağla izle gün boyunca diyo. bu arada yurtdışında yasakmış ultrasona sık sık girmek.mesela ingilterede hamilelik boyunca 3 kere girebiliyomuşsun. ben kesin çatlardım
benide onların arkasına ekle 28 ocak yazdım ama mesajlar çok arada kaynadı galiba:)
isim "hamilelik
haftamız" sat cinsiyet bebişe isim
kubi 6.hafta 26.Oca kız olursa rana erkek olursa belli değil
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks ?
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta kız olursa belli değil erkek olursa mustafa
sulisim 02.Şub
ezgim112 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
yok kız sen kaynarmısın yavru topiğin gülü biraz yağlayayım bari cnm benim satlarımız hep aynı ya ben şimdiden doğumdan korkmaya başladım
hoşbulduk canım doktorumu aradım bugun saat 4de hastaneye gidecegim orda bakacak ben vaginal progestan kullanıyorum ondan olabilirmiş ama yinede kendimi riske atmayacagım
liste güzel olmuş eline saglıkbizim isim de var listeye ekleyebilirsin deniz kızda olsa erkekte olsa
valla ne yalan sölim benim eşimde aynısını söyledi. monitörü bağla izle gün boyunca diyo. bu arada yurtdışında yasakmış ultrasona sık sık girmek.mesela ingilterede hamilelik boyunca 3 kere girebiliyomuşsun. ben kesin çatlardım
aynen canım bende çatlardım niye yasaklanmışki bi zararımı var acaba
ezgim merhaba diger topikte yazdım birşeyler okursun oradan dikkat et kendine vebebişine:)
tamam yazdım....
cnm benim rahatladım sanırım beim bir arkadaşda bu ilaçtan dolayı siyah leke geliyodu bıraktırdı doktor önce ağızdan kullandı dokundu sonra vajinal den kullandı baktı kanama oluyo bıraldı çok şükür şimdi 6 aylık sağlıklı bebişi var darrsıı sana cnm korkma sakın bebişin seninle
ezgim merhaba diger topikte yazdım birşeyler okursun oradan dikkat et kendine vebebişine:)
tamam canım sagol
allahım bizede gösterir inşallah o günleri bende artık agızdan almaya karar verdim gece 2tane alıyordum artık öylecede devam edicem
cnm progestanı ben günde 3 tane ağızdan alıyorum.
cnm progestanı ben günde 3 tane ağızdan alıyorum.
zararını bilemem ama kuzenim orda ilk 3 ay mesela hiç alınmamış.3 aydan sonra 1. hakkını doldurmuş geriye kaldı 2. zararlı diyolarmış.ama ben netten baktım ses dalgası bi zararı yok diye yazıyo. ayrıca ultrasonla tespit edilebilecek bi rahatsızlık, ultrasonun vereceği zarardan çok daha önemlidir diyor nette.
cnm bu ne ilacı böle bize vermedi doktor bana FERREVİT PRONATAL adında bir vitamin ve folik asit verdi FOLBİOL 5MG ya kızlar ben ilaçmeyi sevmiyorum :2: sanki zararlı bişeymiş gibi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?