- Konu Sahibi bebegim_01
-
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
HAMİLELERİMİZ
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
kubı|6 hafta|cinsiyet|kız olursa rana erkek olursa belirsiz
helen|? hafta|cinsiyet|?
zuzuipek|5 hafta|cinsiyet|?
drgks|? hafta|cinsiyet|?
sosyalcim|? hafta|cinsiyet|?
bol|? hafta|cinsiyet|?
duygu05|? hafta|cinsiyet|?
| hafta|?|?
|?|?|?
ekledim galiba....
cnm bilmiyorum tabide bi zararı olsa bakmazlar heralde ne bilim benim 4 haftada baktı vajinal geçen hafta ama heralde tekrar baktırmam karından baksın insan tedirgin oluyo..
yok cnm doktor çağırmadı yeni bir doktora başlıcam diğeri pek içimi açmadı ondan gidecem.
ben geçen cmtesi gittiğimde 6,5-7 haftalıktı kalp atışı için vajinal baktı. 5+3 için kalp atışı erken bence.normalde 7 haftalıkta karından görülüyo diyolar ama kişiden kişiye değişiyosa bilemem. bu arada benim hergün dra gidesim var bebişime bakayım hergün
benimde 5 hafta..
kubi valla benim sağ sol değilde tümden bi ağrım var.
ekledim galiba....
benimde 5 haftalık erkek olursa mustafa kız bellı deıl...
canım çok sevindimne kadarlık görünüyormuş bebegin benimde bu sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum doktorumu aradım kullandıgım vaginal progestandır dedi ama yinede 4 hastaneye gidicem bi bakacak inşallah bugun bende bebegimide kalp atışlarınıda görürüm
cnm ismini öğrenebilirmiyim bol diyemiyomozamn senin ki erkek sanırım bana hatırlat olur mu bana demiştin erkek olduğunu de benim görümcemde ağrıdan duramıyodu cinsiyeti erkek 2 kızı var onlarda ağrı olmadı
kız sen yap cnm bence ben şimdi annemlerdeyim bu kadar hürüm ama evde kaynanamlar var bu kadar hür olamıyorumsen yap tmm mı söz ver
kızlar en çok hangi kasığınıza batma oluyo benim sol tarafıma bazen resmen bişey var orda hissediyorum derler ya solda olursa ağrın kızmış sağdada erkek ben bazı topiklere baktım tam tersi hiç belli olmuyo yavv
QUOTE=bol;18178104]cnm bilmiyorum tabide bi zararı olsa bakmazlar heralde ne bilim benim 4 haftada baktı vajinal geçen hafta ama heralde tekrar baktırmam karından baksın insan tedirgin oluyo..
ben geçen cmtesi gittiğimde 6,5-7 haftalıktı kalp atışı için vajinal baktı. 5+3 için kalp atışı erken bence.normalde 7 haftalıkta karından görülüyo diyolar ama kişiden kişiye değişiyosa bilemem. bu arada benim hergün dra gidesim var bebişime bakayım hergün
evt cnm zaten tahmin ediyorum duyamıcağımıda bir ümit işte yeni doktora başlamam gerek sigortayla ilgili işlemlerim var oyüzden gitmem gerekiyor.
QUOTE=bol;18178104]cnm bilmiyorum tabide bi zararı olsa bakmazlar heralde ne bilim benim 4 haftada baktı vajinal geçen hafta ama heralde tekrar baktırmam karından baksın insan tedirgin oluyo..
aynı şeyi bende istiyorum hatta eşim biz abartıp eve ultrason alalım hayatım diye dalga geçiyor hergün kendimiz bakarız diyo
selam kızlar baktım kasım annelerinin çogu burda bende geldim benide ekleyin sat 27 ocak birde bişey sorucam sabah kahverengi akıntım geldi sizlerden hiç böyle bişey olan varmı korktum da
QUOTE=bol;18178104]
aynı şeyi bende istiyorum hatta eşim biz abartıp eve ultrason alalım hayatım diye dalga geçiyor hergün kendimiz bakarız diyo
ay dalgamı biliyorum ama bence imkanın varsa al çok güzel hergün bakarsın cnminşallah bebişine bişey olmaz rabbim sana bağışlar
selam kızlar baktım kasım annelerinin çogu burda bende geldim benide ekleyin sat 27 ocak birde bişey sorucam sabah kahverengi akıntım geldi sizlerden hiç böyle bişey olan varmı korktum da
benide listeye ekleyinbenim satı doktorum sanal olarak 25 ocak belirledi. gerçeği çoook daha önce :s
cnm hoş geldin aramıza bende 26 ocak sanırım bir gün arayla doğururzinşallah benden hiç gelmedi kahverengi akıntı ama inşallah olumsuz bişey yoktur cnm ağır iş yapma dinlen biraz acaba düşük tehliken mi var bende bilmiyorum ki telaş yaptım yaa :78: cnm doktorunu arasana o daha iyiy bir bilgi verir ama yat ıstirat et cnm
hoş geldin şeker hep aynıyız yavv 25 ocak ben 26 ocak pileo 27 ocak yandık valla hep beraber nasıl doğurcazya keşke birbirimize yakın olsak çaya davet ederdik birbirimizi sırayla sata göre kimin satı önceyse o çağırırdı sırayla
hoş geldin şeker hep aynıyız yavv 25 ocak ben 26 ocak pileo 27 ocak yandık valla hep beraber nasıl doğurcazya keşke birbirimize yakın olsak çaya davet ederdik birbirimizi sırayla sata göre kimin satı önceyse o çağırırdı sırayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?