2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,ladybugg,bol,duygu05,vildan41,sulisim,pileo,

kızlar çoğalıyoruz ne güzel topiğimize nazar boncuğu takalım inşallah bebişlerimizde bizi üzmez gelir

ayy evtt nazar değmesin hepsini sağlıklı alalım kucağımıza

yazını görmemişim kuzu yapabilirsin sana sattım bedava

önemi yok canım....sen zaten başarmışın tablo işini.....ben yapamazsan diye demiştim...

yok cnm doktor çağırmadı yeni bir doktora başlıcam diğeri pek içimi açmadı ondan gidecem.

hımmmm dr çok önemli haklısın.....iyi yapmışın. inş bu dr un gönlüne göre olur....

canım çok sevindim ne kadarlık görünüyormuş bebegin benimde bu sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum doktorumu aradım kullandıgım vaginal progestandır dedi ama yinede 4 hastaneye gidicem bi bakacak inşallah bugun bende bebegimide kalp atışlarınıda görürüm

önemi yok canım....sen zaten başarmışın tablo işini.....ben yapamazsan diye demiştim...

hımmmm dr çok önemli haklısın.....iyi yapmışın. inş bu dr un gönlüne göre olur....

tabi canım bana doğal olan her bitki çayını içebilirsin ama çoğu önermiyor bitki çayını oyüzden içmiyorum bakalım inşallah ii olur..sizlere yasakladığı bişeyler varmı doktorunuzun?

kızlar en çok hangi kasığınıza batma oluyo benim sol tarafıma bazen resmen bişey var orda hissediyorum derler ya solda olursa ağrın kızmış sağdada erkek ben bazı topiklere baktım tam tersi hiç belli olmuyo yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…