- Konu Sahibi bebegim_01
-
hem idrar testinde hem kanda çıktı.....regliden bir gün sonra yaptım kanda 889 çıktı değerim.... bu araa satım 2 şubat ilişki kısmından anlamayı hiç dikkat etmedim bundan sonra edeyim
canım doktora gittinmi peki sanada dedimi ikiz olabilir diye bende adet günümde yaptım 809 çıkmıştı.
hem idrar testinde hem kanda çıktı.....regliden bir gün sonra yaptım kanda 889 çıktı değerim.... bu araa satım 2 şubat ilişki kısmından anlamayı hiç dikkat etmedim bundan sonra edeyim
canım doktora gittinmi peki sanada dedimi ikiz olabilir diye bende adet günümde yaptım 809 çıkmıştı.
21 nde gideceğim inş henüz gitmedim....bakalım beinmki ne diyecek
21 nde gideceğim inş henüz gitmedim....bakalım beinmki ne diyecek
ayy bende çok merak ediyorum sonuçta ne çıkacak ya şuan tek kese göründü ama bakalım kısmetimizde ne varsa bende cmtsi tekrar gidecem 5+3 oluyo keşke kalp atışını duyabilsem..
ayy bende çok merak ediyorum sonuçta ne çıkacak ya şuan tek kese göründü ama bakalım kısmetimizde ne varsa bende cmtsi tekrar gidecem 5+3 oluyo keşke kalp atışını duyabilsem..
hayırlısı olsun inş.......cumartesiye dr mu çağırdı neden gidiyorsun.....5+3 için erken kalp atışı ama belki vajinadan bakılırsa duyabilirsin.....
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
HAMİLELERİMİZ
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
kubı|6 hafta|cinsiyet|kız olursa rana erkek olursa belirsiz
helen|? hafta|cinsiyet|?
zuzuipek|? hafta|cinsiyet|?
drgks|? hafta|cinsiyet|?
sosyalcim|? hafta|cinsiyet|?
bol|? hafta|cinsiyet|?
duygu05|? hafta|cinsiyet|?
| hafta|?|?
|?|?|?
listeyi ben yapabilirim ... az çok anlaırım bu işlerden....
hayırlısı olsun inş.......cumartesiye dr mu çağırdı neden gidiyorsun.....5+3 için erken kalp atışı ama belki vajinadan bakılırsa duyabilirsin.....
ya lütfen kızlar sabredelim vajinal ultrasyondan uzak duralımbak belki duymuşunuzdur eskiden ebeler parmak yöntemiyle hamile olup olmadığını öğrenirmiş bazende parmak bebişi bozuyomuş düşük oluyomuş ne bilim ya kızlar kendimi sizin yerinize koyuyorum üzülüyorum pişman olcağımız şeyleri yapmayalım benim halamda vajinal ultrasyonla bebeği düştü çünkü yaşamışım hep öle olcak zannediyorum affedin beni
ya lütfen kızlar sabredelim vajinal ultrasyondan uzak duralımbak belki duymuşunuzdur eskiden ebeler parmak yöntemiyle hamile olup olmadığını öğrenirmiş bazende parmak bebişi bozuyomuş düşük oluyomuş ne bilim ya kızlar kendimi sizin yerinize koyuyorum üzülüyorum pişman olcağımız şeyleri yapmayalım benim halamda vajinal ultrasyonla bebeği düştü çünkü yaşamışım hep öle olcak zannediyorum affedin beni
cnm bilmiyorum tabide bi zararı olsa bakmazlar heralde ne bilim benim 4 haftada baktı vajinal geçen hafta ama heralde tekrar baktırmam karından baksın insan tedirgin oluyo..
yok cnm doktor çağırmadı yeni bir doktora başlıcam diğeri pek içimi açmadı ondan gidecem.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
KUBI,ladybugg,bol,duygu05,vildan41,sulisim,pileo,
kızlar çoğalıyoruz ne güzel topiğimize nazar boncuğu takalım inşallah bebişlerimizde bizi üzmez gelir
ayy evtt nazar değmesin hepsini sağlıklı alalım kucağımıza
yazını görmemişim kuzu yapabilirsinsana sattım bedava
yok cnm doktor çağırmadı yeni bir doktora başlıcam diğeri pek içimi açmadı ondan gidecem.
kızlar merhaba
doktora gittim sabah bebişimi gördümçok şükür hersey yolunda kalp atışınıda çok yaklaştırdığında ritmik hareketlerini gördük sat a göre benim de 1 hafta geri gözüküyor.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
önemi yok canım....sen zaten başarmışın tablo işini.....ben yapamazsan diye demiştim...
hımmmm dr çok önemli haklısın.....iyi yapmışın. inş bu dr un gönlüne göre olur....
önemi yok canım....sen zaten başarmışın tablo işini.....ben yapamazsan diye demiştim...
kız sen yap cnm bence ben şimdi annemlerdeyim bu kadar hürüm ama evde kaynanamlar var bu kadar hür olamıyorumsen yap tmm mı söz ver
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
HAMİLELERİMİZ
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
kubı|6 hafta|cinsiyet|kız olursa rana erkek olursa belirsiz
helen|? hafta|cinsiyet|?
zuzuipek|? hafta|cinsiyet|?
drgks|? hafta|cinsiyet|?
sosyalcim|? hafta|cinsiyet|?
bol|? hafta|cinsiyet|?
duygu05|? hafta|cinsiyet|?
| hafta|?|?
|?|?|?
benimde 5 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?