2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlar allah nasip ederse bende kasım annesi olucam 4+2deyim daha doktora gitmek için 6. haftayı bekliyim diyorum.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

slm kızlar,
sulisim benide eklemişsin listeye sağol canım, benimde 4+4deyiz, haftaya gidecem dra keseyi görmek için, 1 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşallah.
bu arada bende isim düşünmedim hiç

slm canım bende 2011 haziran annesi olacaktım benim bebişte 9hafta gitti kasımda bi bebişim gitti inşallah bu kasımda kucağımızda olur

selam kızlar listeye benide ekleyin sat 1 şubattı benim. bebeğim bugün 5+4 günlük. perşembe doktor randevum var inş. kalp atışlarınıda duyarız

kızlar canım deli gibi erik istiyo hiç bir yerde bulamadık benim gibi olan varmı aşeren?

................................

bizde bebeğimizin adını oğlan olursa yusuf efe koyacağız. kız olursa daha karar vermedik

selam kızlar listeye benide ekleyin sat 1 şubattı benim. bebeğim bugün 5+4 günlük. perşembe doktor randevum var inş. kalp atışlarınıda duyarız

canım 1 şubatsa sen bu gün 6 haftalık oluyyorsun....dr unmu dedi 5+4 diye kendinmi hessapladın....

kızlar canım deli gibi erik istiyo hiç bir yerde bulamadık benim gibi olan varmı aşeren?

erik isteyen 3. kişisin benim okuduğum....kims bulamamış.....1 aya varmadan çıkar ama piyasaya....

kızlar erik yerine yeşil elma yiyin ekşiya belki idare eder sizi erik çıkana kadar
benim sat 11 şubat bu arada, daha çok küçük sizinkilerden

merhaba kızlar,
ya şu iki kasım topiğini birleştirsek daha ii olacak sanki bi oaray bi buraya bakıyoruz.
kızlar kasık ağrısı olan varmı benim bütün gün hiç geçmiyo..
bende sabah farkettim hatta arkadaş 3 tane topic var dedi. hepsini buraya sabitlesek olmaz mı, burası sabit konu ya.

hoşgeldin cnm bende 2 ay evvel düşük yaptım korkunu o kadar iyi anlıyorum ki. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin.

teşekkürler canım...darısı sizlerin başına inşaallah

canım 4+6 da keseyi görmüştüm. dün işte 6+4 de kalp atışları duydum...Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah...
amin canım ben şimdi 4+0 ım haftaya mı gitsem? peki 4+6 da kesenin içinde bebişi görmüşmüydün o zaman? yoksa sadece kese mi?

artışın çok iyi maşallah. ikiz olabilir mi acaba? kese 1500 den sonra görünüyormuş. sen bu tabloda 2-3 güne görürsün gibime geldi.

slm canım bende 2011 haziran annesi olacaktım benim bebişte 9hafta gitti kasımda bi bebişim gitti inşallah bu kasımda kucağımızda olur

Son düzenleme:
kızlar karnınızda bi şişlik varmı ya benimki baya şiş neden acaba doktor havalardan falan olabilir dedi.

canlarım ben açtığımda bir tane bile topik yoktu kızdınız mı kii
kızz estağfurullah niye kızayım nereye yazacağımı şaşırıyorum da birleşsek daha iyi olur diye düşünüyorum. ondan yani.

Daha öncede yazmıstım bende kasım dogumluyum dünyanın en az rastlanan dogumu kasım ayınd aoluyormus sayı olarak ..
aaa neden ki? şubat soğuk olunca pek çalışma yapan olmuyor heralde :)

kızlar erik yerine yeşil elma yiyin ekşiya belki idare eder sizi erik çıkana kadar
benim sat 11 şubat bu arada, daha çok küçük sizinkilerden
ooooo drgks sende mi burdaydın maşallah. benimki seninkinden daha küçük :) sende başladı mı aşerme falan? ben hiçbişey hissetmiyorum yaaw.

kızlar karnınızda bi şişlik varmı ya benimki baya şiş neden acaba doktor havalardan falan olabilir dedi.

gazdır canım o.

Valla bende öyleyim resmen göbek yaptım gözüme nasıl batıyor acaba başkalarıda farketmişmidir.kimse bilmiyorda daha ...

benim bebeğim de 5+2 oldu.daha dra gitmedim.ama stresliyim.mide bulantım falan yok.o yüzden hamile değil miyim acaba,bebek var mı çok merak ediyorumm...cuma gitmeyi düşünüyorum dra.umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…