- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
slm kızlar allah nasip ederse bende kasım annesi olucam4+2deyim daha doktora gitmek için 6. haftayı bekliyim diyorum.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
selam kızlar,
bende sizdenim sanırım :)
2011 Haziran annesi olacaktım fakat bebeğimi 8 haftalıkken kaybettikŞimdi tekrar hamileyim 5+1 bugün itibariyle dün doktora gittik.
Kan sulandırıcı iğne verdi her gün olacağım kendim yapacağım. Kahverengi lekelenmem var dedim ama bir şey demedi doktor bugün biraz daha yoğun kahverengi lekelenme acaba kan sulandırıcı iğneden olabilir mi
Bu sefer umutluyum hadi artık lüften
isim haftamız sat cinsiyet bebişe isim
kubi 6.hafta 26.Oca kız olursa rana erkek olursa belli değil
helenn ?
zuzuipek 5.hafta 8 şubat kız olursa ecrin erkek olursa belli değil
drgks ?
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta kız olursa belli değil erkek olursa mustafa
sulisim 02.Şub
ezgim112 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
selam kızlar listeye benide ekleyin sat 1 şubattı benim. bebeğim bugün 5+4 günlük. perşembe doktor randevum var inş. kalp atışlarınıda duyarız
kızlar canım deli gibi erik istiyo hiç bir yerde bulamadık benim gibi olan varmı aşeren?
bende sabah farkettim hatta arkadaş 3 tane topic var dedi. hepsini buraya sabitlesek olmaz mı, burası sabit konu ya.merhaba kızlar,
ya şu iki kasım topiğini birleştirsek daha ii olacak sanki bi oaray bi buraya bakıyoruz.
kızlar kasık ağrısı olan varmı benim bütün gün hiç geçmiyo..
hoşgeldin cnm bende 2 ay evvel düşük yaptım korkunu o kadar iyi anlıyorum ki. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin.selam kızlar,
bende sizdenim sanırım :)
2011 Haziran annesi olacaktım fakat bebeğimi 8 haftalıkken kaybettikŞimdi tekrar hamileyim 5+1 bugün itibariyle dün doktora gittik.
Kan sulandırıcı iğne verdi her gün olacağım kendim yapacağım. Kahverengi lekelenmem var dedim ama bir şey demedi doktor bugün biraz daha yoğun kahverengi lekelenme acaba kan sulandırıcı iğneden olabilir mi
Bu sefer umutluyum hadi artık lüften
amin canım ben şimdi 4+0 ım haftaya mı gitsem? peki 4+6 da kesenin içinde bebişi görmüşmüydün o zaman? yoksa sadece kese mi?teşekkürler canım...darısı sizlerin başına inşaallah
canım 4+6 da keseyi görmüştüm. dün işte 6+4 de kalp atışları duydum...Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah...
kizlar dr a gittim dun cokkk minicik birsey gordu daha cok basindasin 5haftadan kucuk dedi sanirim benimde gec dollenme neyse dun yine kan verdim
10 MART =80
14 MART=668 IYI GIBI GELDI BANA AMA SIZCE NASIL
24 mart persembe yine gidicez insallah o zaman gorurum kizlar
slm canım bende 2011 haziran annesi olacaktım benim bebişte 9hafta gittikasımda bi bebişim gitti inşallah bu kasımda kucağımızda olur
kızz estağfurullah niye kızayım nereye yazacağımı şaşırıyorum da birleşsek daha iyi olur diye düşünüyorum. ondan yani.canlarım ben açtığımda bir tane bile topik yoktukızdınız mı kii
aaa neden ki? şubat soğuk olunca pek çalışma yapan olmuyor heralde :)Daha öncede yazmıstım bende kasım dogumluyum dünyanın en az rastlanan dogumu kasım ayınd aoluyormus sayı olarak ..
ooooo drgks sende mi burdaydın maşallah. benimki seninkinden daha küçük :) sende başladı mı aşerme falan? ben hiçbişey hissetmiyorum yaaw.kızlar erik yerine yeşil elma yiyin ekşiya belki idare eder sizi erik çıkana kadar
benim sat 11 şubat bu arada, daha çok küçük sizinkilerden
kızlar karnınızda bi şişlik varmı ya benimki baya şiş neden acaba doktor havalardan falan olabilir dedi.
o şişlik bebekle alakalı değil canım...gaz ve adet olmadığımız için oluyor ..
Valla bende öyleyim resmen göbek yaptım gözüme nasıl batıyor acaba başkalarıda farketmişmidir.kimse bilmiyorda daha ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?