- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.861
bu arada benim oğlum hala uyumadı, salyaları akıyor her yere
tam kucakçı oldu bugünlerde çenemi yanağımı göğsümü ve ne bulursa ısırası var ya çok erken değil mi bu diş belirtileri forumumuzun dişçisi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur valla, seni izmirde tutabilen olursa ne ala![]()
Degil canım benim . Artik her an çıkarabilir yalniz bu belirtilerin başlamış olması dişin hemen gelecegi anlamına gelmez kimi bebek 1 gun salyali dolaşır kimi 8 ay.. Kimi diseti şişer hah geliyo dersin 5 ay oyle sis durabilir kimi şişmeden bı gecede çıkarır.. Yani metabolizma , dis çıkarmayı vücudun algılayın ve tepkisi, ve de anne babanın duş çıkarma hikayeleri her cocuğu farklı bir serüvene sürükler.. Umarım Kasım bebekleri zahmetiniz ve çabuk bir süreç geçirir..bu arada benim oğlum hala uyumadı, salyaları akıyor her yeretam kucakçı oldu bugünlerde çenemi yanağımı göğsümü ve ne bulursa ısırası var ya çok erken değil mi bu diş belirtileri forumumuzun dişçisi?
benim gibi muşambayı al altına sal kendini daağdan aşşaığıyaYol ya biz pencereden izleriz anca babayı . Ama baba erdem i tutarsa kendimi saliveririm daga bayıra. Ben kaymayı bilmiyorum. Ben cnda kafa dinlemeye dag havasına yani.. Baba kaycak yarın.
Degil canım benim . Artik her an çıkarabilir yalniz bu belirtilerin başlamış olması dişin hemen gelecegi anlamına gelmez kimi bebek 1 gun salyali dolaşır kimi 8 ay.. Kimi diseti şişer hah geliyo dersin 5 ay oyle sis durabilir kimi şişmeden bı gecede çıkarır.. Yani metabolizma , dis çıkarmayı vücudun algılayın ve tepkisi, ve de anne babanın duş çıkarma hikayeleri her cocuğu farklı bir serüvene sürükler.. Umarım Kasım bebekleri zahmetiniz ve çabuk bir süreç geçirir..
benim gibi muşambayı al altına sal kendini daağdan aşşaığıya
[/QUOTE
Tatilime nese kattın ne güldürdün beni ya![]()
Benimkinin 2. Aydan dis kasıma çubuğu vardi. Ben dis hekimi olunca forumda sorma ve yazma gereği hissetmemiş .. Onu simdi farkettim..bebeğime bir hastammis gibi sakin davranışım megersem
ayy edibe süpersinnn yaaaa valla bravo ama dediğin gibi benm oğlanda heryerde uyuyor dediğin gibi gezince falan yazık küçük olduklarından uykuları geldimi uyuyorlar.benm kocamda gezmeyi sevior ama bende biraz korkuorum ama yazın memlekete giderken gezecez heralde.yakındada memlekete gidioruz mayıs sonuna kadar oralardayız işllhh![]()
diş kaşıma çubuğu dediğin ne? ben fisher pr. dan diş kaşımak için timsah çıngırak aldım onu veriyorum ama pek istemiyo çene yanak daha tatlı geliyor, çocuk beni görünce ağzı sulanıyo![]()
Benimkinin 2. Aydan dis kasıma çubuğu vardi. Ben dis hekimi olunca forumda sorma ve yazma gereği hissetmemiş .. Onu simdi farkettim..bebeğime bir hastammis gibi sakin davranışım megersem
havucu tutabiiiyomu bizde verelim@bariBebege oynasın diye avent in 1. Numara olan kasiyicisini veriyom bence en ergenimizi o. Abestan benzeri bı çubuk vardi bence meslekten yani ... Onu tutuyom .. Havuç veriyom bı de eline
Bebege oynasın diye avent in 1. Numara olan kasiyicisini veriyom bence en ergenimizi o. Abestan benzeri bı çubuk vardi bence meslekten yani ... Onu tutuyom .. Havuç veriyom bı de eline
Tutuyo havucu.. Aman gözetiminizde verin.. Bizim hocalar havuç onerirdi seker de yok ya elma gibi falan çıkan dısı çürütmüyor ve sert hafif sulu ve doğal diye oyle derlerdi yani kriz anında siz tutun olmazsa elle Kasır gibi yapın buzlundan çıkarırsanız uyusturur hem orayı mis gibi.. Yalniz bebeği kendi basına bıraktığınızda tabiki avent i öneriyorum benhavucu tutabiiiyomu bizde verelim@bari