- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.881
Kemece darısı senin oğlanın başına benimki erken yattı bugün ne olduysa valla keyfime diyecek yok bide sizin sohbetiniz değmeyin keyfime:126:
sağol tatlım biraz önce uyudu sonunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemece darısı senin oğlanın başına benimki erken yattı bugün ne olduysa valla keyfime diyecek yok bide sizin sohbetiniz değmeyin keyfime:126:
yyaaa size doyum olmaz ben çıkıyom banyo yapıyım bu kız uyurken bari kokcaz kirden bu gidişle iyi geceler tatlılarımm
İYi geceler .. Yavrularınızı ve sizi melekler korusun![]()
kız kemece bu kadar aynı olabilirmi bebişler aynı dertten bendede var 15 günlükten beri yüzüstü yatıyo kız valla kafa uzadı abide öyleydi uzun kafalı bişey şimdisağol tatlım biraz önce uyudu sonundabenimde keyfime diyecek yok
benimki klasik memede 2-3 dk duruyor sonra dalıyor 10-15 dk dik kucakta bekletiyorum gezerek ama bu gece uykularına dalışta pek gaz çıkarmadan uyuyo bizde reflü var diye ben de yüksek yatakta yüz üstü yatırıyorum. eşim diyor çocuğun kafa arkaya doğru uzun oluyor şunu sırt üstü yatır
napıyım doktor öyle söyledi diyorum zaten çocuk çığlık çığlığa 1 saat sonra falan uyanıp gazını çıkarıyoruz, sizde de böyle oluyor mu? hem bu gece kociş nbt de sırt üstü yatırma gayreti de olmaz
ben yüz üstü koyuyorum bi bakıyorum adam sırt üstü yapmış, ben de aman oğlunun sırtı yere gelmesin, hem kafasının dışı değil içi önemli diyorum bu da klasik annemin lafıydı biz aynanın karşısında süslenirken
![]()
1 aydır takip edemedim sizi.giremedim internete 200 sayfa mı birikir allahım.oku oku bitmiyo.atlıya atlıya okudum ben de.bebişlerin resimlerini gördümm.allah o yüzlerini hep güldürsün.oğlum 1ay önce çok hastalandı 1 hafta kadar ishal sürdü.ağzı da pamukçuk olmuştu.öyle olunca beslenemedi bebeğim.sıvı kaybı fazla sıvı alımı az olunca serum takıldı yavruma.neyse çok şükür 1 hafta sonra kendine geldi.ben de iyleşir iyilemez attım kendimi yollara memlekete annemlerin yanına.1 ay kadar kaldık.2 gün oldu evime döneli.aklım sizde kaldı ama.1ay giremeyince ne durumdalar diyee:)))
hoşgeldin iklim-aras.
benim canım çok sıkkın sütüm çok azaldı. otlar falan kar etmiyo![]()
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.benm oğluş uykuya yattı yine.annem geldi ay pek mutluyuz çok şükür heralde sevinçtende sütüm arttı sankidarısı hepinize olsun işllhh.oğluşum gece çok güzel uyudu ama sabah 6.30da uyandı 1saat sonra geri uyudu ama ben uyandım neyseki anneme verdim oluşumu geri yattım.ayy memelekete gitcem pek sevinçliyim buralar hala soğuk sıkıldık valla.haydi öpüorum melek anneleri ve melek yavrularımızı
![]()
ohhh ne mutlu sana gözünaydın serapcık anacığının tadını çıkar.kızlar ben fazla giremiycem bu aralar koca izindeolurya merak edersiniz
![]()
tatlım bende dereotu marul baya işe yaradı bunları ediboştan kopya çektimdene istersen sende
![]()
ohhh ne mutlu sana gözünaydın serapcık anacığının tadını çıkar.kızlar ben fazla giremiycem bu aralar koca izindeolurya merak edersiniz
![]()
tatlım bende dereotu marul baya işe yaradı bunları ediboştan kopya çektimdene istersen sende
![]()
Ne kadar güzel bir selamlama bu böyle. inşallah hepimiz için. Benim oğlan öpücük atamıyor henüz ama bıcır bıcır hiç susmuyor. Özellikle sabahları gözünü açar açmaz bağıra bağıra söylenmeye başlıyor güldürüyor bizi. Ayrıca yaza doğru izmire gelecek çok sanırım. Keşke buluşabilme imkanımız olsa.kızlaar, hastalara geçmiş olsun, diş çıkaranlara hayırlı olsun, gezenlere sefa olsun.. gününüz hayırlı hayatınız huzurlu olsun inşallaaah..
oğlum uyuyo, iyi çok şükür.. artık 5 aylığız, süper.. konuşacak bu çocuk yakında sanırım, hiç durmadan bişeyler anlatıyo, bide öpüyo sürekli.. çok tatlı oluyo muck muck yaparken sesli sesli..![]()
bu ara deli gibi sağlıklı beslenmeye sarmış durumdayım, eşimde çok kilo aldı, sanki bebeği o doğurdu.. birlikte sağlıklı yaşam olayına girdik.. zaten sigara alkol alışkanlıklarımız yok çok şükür.. üstüne birde sağlıklı beslenme olayına girdik, hadi hayırlısı.. ben hala anne sütüyle beslediğim için oğlumu diyet olayına giremiyorum daha ama en kısa zamanda kilo vermem lazım, yaza izmire gidiyom, üniversitedeki ev arkadaşımın düğünü var, herkes orada olacak, eski halime dönmem lazım..hepimiz eski halimizden de fit olalım inşallaaah..
buda lala yapamayanlara gelsin..
bu da gezenlere..
buda hasta olup iyileşenlere..
1 aydır takip edemedim sizi.giremedim internete 200 sayfa mı birikir allahım.oku oku bitmiyo.atlıya atlıya okudum ben de.bebişlerin resimlerini gördümm.allah o yüzlerini hep güldürsün.oğlum 1ay önce çok hastalandı 1 hafta kadar ishal sürdü.ağzı da pamukçuk olmuştu.öyle olunca beslenemedi bebeğim.sıvı kaybı fazla sıvı alımı az olunca serum takıldı yavruma.neyse çok şükür 1 hafta sonra kendine geldi.ben de iyleşir iyilemez attım kendimi yollara memlekete annemlerin yanına.1 ay kadar kaldık.2 gün oldu evime döneli.aklım sizde kaldı ama.1ay giremeyince ne durumdalar diyee:)))
kızlar merhaba, ben bu sabah çok mutlu kalktım göbiş dümdüzdü, sonradan anlaşıldı niye öyle olduğu regl olmuşumbenim gibi sadece anne sütü verirken regl olan var mı? 4 gündür çok az meyve püresi veriyorum ne yani ek gıdaya geçtim diye sütüm mü azaldı? bu o anlama mı geliyor?