- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.841
bide bu kız çok oturma meraklısı ben hala oturtmutorum onu kucağımda hariç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SeLam kiZlar ...
Gamze cok gecmis olsun..
Dişler geliyomus dis buğdayı isterim..
Ben suan 2500 metredeyim. Dun geldik uludaga tatile 2 metre kar var. Cumaya kadar buradayız cuma izmire doncez.
Evde gorusmek uzere cepten takipteyim sizi...![]()
Bizde bu baba varken ... Lite way da alt değiştirmeler yolda emzirmeler arabada uyumalar otelde uyanmalar ve nerdeyim ben afallamalari... Cocuk kendini sirvavor da saniyo ... Sonumuzu düşünemiyorum..ohhhh sefann olsun canım iyi tatiller oğlanıda gezmeci yaptın![]()
SeLam kiZlar ...
Gamze cok gecmis olsun..
Dişler geliyomus dis buğdayı isterim..
Ben suan 2500 metredeyim. Dun geldik uludaga tatile 2 metre kar var. Cumaya kadar buradayız cuma izmire doncez.
Evde gorusmek uzere cepten takipteyim sizi...![]()
kızlar hala bebeğinin poposunda omuzunda kıl olan varmı aranızda benimkinin hala var kılımı olcak bu kız yoksa![]()
Bizde bu baba varken ... Lite way da alt değiştirmeler yolda emzirmeler arabada uyumalar otelde uyanmalar ve nerdeyim ben afallamalari... Cocuk kendini sirvavor da saniyo ... Sonumuzu düşünemiyorum..
Bizde de kulakta tüyler aynen duruyo bu arada.
Vodafone dagın tepesinde filli 3g çekiyor measallah![]()
Bizde bu baba varken ... Lite way da alt değiştirmeler yolda emzirmeler arabada uyumalar otelde uyanmalar ve nerdeyim ben afallamalari... Cocuk kendini sirvavor da saniyo ... Sonumuzu düşünemiyorum..
Bizde de kulakta tüyler aynen duruyo bu arada.
Vodafone dagın tepesinde filli 3g çekiyor measallah![]()
kız seni gören 5 tane falan büyütmüş sanırtam cevat kelle anne
![]()
UZman oldum emzirirken alt değiştirme gibi rekor denemelerimiz var.. İç zibini miktar olarak yetsin diye bı gun düz bı gun ters giydiriyom.. Duşun yani.. Otel banyosunda kucağımda yikiyom tek elle.. Tek bardaklarda emzik sterolizasyonu kaynar suyla .. Daga neler neler ..
Sen zorla onu güzelim ufaktan ufaktan alistir adamı. Bugun sehir icine alışan yarın kendini zor tutar. Mesela her pazar hazirla herkesi haydin dışarda Kahvalti yapicaz de. Beni adam alıştırdı . Cuma gecesi 1 e kasar misafir ağırladım ertesi sabah yola çıktık. Rutin bur yasam tarzı gibi oldu.. Bebekle hic bı zorluk olmuyo.. Yani şimdiye kadar olmadı . Kısın üsüme üstüme hususuna dikkat edersen velet normal yasam bu saniyo alışıyor zaten..su bizim lite way in polar tulumu hic usuymuuo mesela cocuğu . Zaten havalar da düzelir artik..valla bitaraftanda özenmedim desem yalan olur bizim adam poposunu kaldırıp bakkala çakkkala zor gidiyo![]()
Yol ya biz pencereden izleriz anca babayı . Ama baba erdem i tutarsa kendimi saliveririm daga bayıra. Ben kaymayı bilmiyorum. Ben cnda kafa dinlemeye dag havasına yani.. Baba kaycak yarın.ayyyyy benimde gezesim geldiçok sıkıldım çok
nerlere gitsem ne yapsam hangi dağlara etsam kendimi
edibe şşşt bizim yerimize de kayak yap, sucuk ekmek ye, şimdi sen kayağı da çocuk sırtında yapıyorsundur
![]()
Yol ya biz pencereden izleriz anca babayı . Ama baba erdem i tutarsa kendimi saliveririm daga bayıra. Ben kaymayı bilmiyorum. Ben cnda kafa dinlemeye dag havasına yani.. Baba kaycak yarın.
Sıkılmayın izmire gelin gezdirelim sizi![]()