• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar merhaba, bir hafta sonunu daha bitirdik önceden dört gözle beklerdim hafta sonunu şimdi ohbe bi hafta daha geçti diyorum, malum temizlik misafir... eee bebişlerde büyüyor her geçen gün.

denis kız sende ne hafuza var, evet bakıcılar konusundaki o bilgileri ben vermiştim. can tuba çok teşekkür ederim yorumların için ben de aynı şeyleri düşünüyorum çok sağol

gamzecim .ok geçmiş olsun sana ve bebişe, acil şifalar diliyorum

ayrıca serap gamze anneler geliyormuş gözünüz aydın

erran nice yıllara, insan çocuğu olunca kendini unutuyor değil mi, artık onların doğum günü daha çok heyecan verecek, yine de kendimizi unutmatalım:)

bu arada benim oğlanda hep kucakta hep mıkırtılı, ay bıktım bu gazdan pıt pıt, şimdi yine kucağımda şöle bir la la la la bile yapamıyorum

öptüm hepinizi....

valla bizim bu hafta misafir falan yoktu çocuklarla başbaşaydık:7: kemece valla benim için diş çok önemli oğlumun ağzının tamamı dolgu demekki dikkat etmemişiz bazı şeylere iyiki vedin o bigileri bakıcı olayı olmsada çevresinde öpenlerede dikkat etmek lazımmış valla çok saol cicim.neden unutmamışım anlaya bildinmi ?

SeLam kiZlar ...
Gamze cok gecmis olsun..
Dişler geliyomus dis buğdayı isterim..
Ben suan 2500 metredeyim. Dun geldik uludaga tatile 2 metre kar var. Cumaya kadar buradayız cuma izmire doncez.
Evde gorusmek uzere cepten takipteyim sizi...:7:

SeLam kiZlar ...
Gamze cok gecmis olsun..
Ben suan 2500 metredeyim. Dun geldik uludaga tatile 2 metre kar var. Cumaya kadar buradayız cuma izmire doncez.

ohhhh sefann olsun canım iyi tatiller oğlanıda gezmeci yaptın :52::52:

ohhhh sefann olsun canım iyi tatiller oğlanıda gezmeci yaptın :52::52:
Bizde bu baba varken ... Lite way da alt değiştirmeler yolda emzirmeler arabada uyumalar otelde uyanmalar ve nerdeyim ben afallamalari... Cocuk kendini sirvavor da saniyo ... Sonumuzu düşünemiyorum..
Bizde de kulakta tüyler aynen duruyo bu arada.
Vodafone dagın tepesinde filli 3g çekiyor measallah:1:

SeLam kiZlar ...
Gamze cok gecmis olsun..

edibe :nazar: dere tepe kucakta bebiş geziyorsunuz karı koca, senin oğlan sokaktan eve girmeyecek macera ruhlu bişi olacak herhalde:1:

kızlar hala bebeğinin poposunda omuzunda kıl olan varmı aranızda benimkinin hala var kılımı olcak bu kız yoksa:53:

denis benimkinin kulaklarının dış yüzeyinde az kaldı ama kızım bebekkende vardı hem de daha çoktu sırtı poposu falan geçmişti, geçer merak etme geçmezse lazer epilasyon yaptırırsın annesi:34:

Bizde bu baba varken ... Lite way da alt değiştirmeler yolda emzirmeler arabada uyumalar otelde uyanmalar ve nerdeyim ben afallamalari... Cocuk kendini sirvavor da saniyo ... Sonumuzu düşünemiyorum..

kız seni gören 5 tane falan büyütmüş sanır:emir_bebek: tam cevat kelle anne:52::52::52:

sen çok yaşa emi:52::52::52:adam gezmeci demekki:51:

Gecer kîllar gecer bence de. Daga ciltleri normal insan gibi degil hala farklı bizlerinkine benzeyene kadar gecer bence..
Sormayın valla artik İnanmicaksiniz biliyorum ama cumartesi pazar acikogretim sınavlarına gircem 2 . Üniversite okuyom ya ben ondan sonrada pazar gunü Antalya ya gidiyoz. Bı haftada orda. Cocuk ciddi Anlamda gezgin olacak zor şartlara cok alıştı zavallım nerde olsa uyuyo.. neden bunun ismini evliya ya da celebi koymadım ki ben..:26:

kız seni gören 5 tane falan büyütmüş sanır:emir_bebek: tam cevat kelle anne:52::52::52:

UZman oldum emzirirken alt değiştirme gibi rekor denemelerimiz var.. İç zibini miktar olarak yetsin diye bı gun düz bı gun ters giydiriyom.. Duşun yani.. Otel banyosunda kucağımda yikiyom tek elle.. Tek bardaklarda emzik sterolizasyonu kaynar suyla .. Daga neler neler ..

UZman oldum emzirirken alt değiştirme gibi rekor denemelerimiz var.. İç zibini miktar olarak yetsin diye bı gun düz bı gun ters giydiriyom.. Duşun yani.. Otel banyosunda kucağımda yikiyom tek elle.. Tek bardaklarda emzik sterolizasyonu kaynar suyla .. Daga neler neler ..

valla bitaraftanda özenmedim desem yalan olur bizim adam poposunu kaldırıp bakkala çakkkala zor gidiyo:27:

ayyyyy benimde gezesim geldi:52::52::52:çok sıkıldım çok:43: nerlere gitsem ne yapsam hangi dağlara etsam kendimi:37: edibe şşşt bizim yerimize de kayak yap, sucuk ekmek ye, şimdi sen kayağı da çocuk sırtında yapıyorsundur:27:

valla bitaraftanda özenmedim desem yalan olur bizim adam poposunu kaldırıp bakkala çakkkala zor gidiyo:27:
Sen zorla onu güzelim ufaktan ufaktan alistir adamı. Bugun sehir icine alışan yarın kendini zor tutar. Mesela her pazar hazirla herkesi haydin dışarda Kahvalti yapicaz de. Beni adam alıştırdı . Cuma gecesi 1 e kasar misafir ağırladım ertesi sabah yola çıktık. Rutin bur yasam tarzı gibi oldu.. Bebekle hic bı zorluk olmuyo.. Yani şimdiye kadar olmadı . Kısın üsüme üstüme hususuna dikkat edersen velet normal yasam bu saniyo alışıyor zaten..su bizim lite way in polar tulumu hic usuymuuo mesela cocuğu . Zaten havalar da düzelir artik..

ayyyyy benimde gezesim geldi:52::52::52:çok sıkıldım çok:43: nerlere gitsem ne yapsam hangi dağlara etsam kendimi:37: edibe şşşt bizim yerimize de kayak yap, sucuk ekmek ye, şimdi sen kayağı da çocuk sırtında yapıyorsundur:27:
Yol ya biz pencereden izleriz anca babayı . Ama baba erdem i tutarsa kendimi saliveririm daga bayıra. Ben kaymayı bilmiyorum. Ben cnda kafa dinlemeye dag havasına yani.. Baba kaycak yarın.

Back
X