Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın...............
bizde öyleyiz canım kızım sürekli kucak istiyo uyku desen yine bozuk bi düzene girmedi mahallede ki kadınlar halime acıyo valla çok zayıfladım bu sıpa eritti beni
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın maşallah süphanallah kızında pek tatlı çıkmış resimde
aynı sorun bizdede var kızım yumruğunu emiyo ben çekiyorum o geri alıyo galiba diş çıkarıyoruz kızımın eli ağzından hiç çekilmiyo ağzının suyu çoğaldı + bide ishal olduk ama şu sıra biraz düzeldi gibi :97:
ay sorma neslide öyle hem kusucak gibi oluyo ama inatla hala aynı şeyi yapıyo sıpa
günaydın evet artık kimsecikler girmiyo herkez yoğun tabi inş en kısa zamanda eski haline döner topik
bilmiyorum ama bizimkinin salyası okadar çok ki günde 1litre falan verir.valla bende koşturuyorum ama zayıflamadım aksine daha fazla yemeye başladım ve kilo aldım.az önce uyutmuştum 30 dk uyudu ama yetmiyor şuan ayağımda sallıyorum uykusunu alsın diye
bende oturtmaya çalışıyorum hergün aynı saatte uyutuyom yediriyom ama nafile peki akşam uykunuz nasıl ben sekiz buçuk gibi uyutuyorum ama yarımsaat sonra ağlayarak uyanıyor gidip tekrar sallıyorum 15 dk sonra tekrar uyanıyor tekrar sallıyorum sonra uyuyor bazen 1 saat içinde 3-4 kere bu şekilde salladığım oluyor sizin bebişler nasıl
bizimkininde salyası çok bide çok huysuzlanıyo 2 3 gündür önceden bu kadar değildi
ben kaçtım kızım uyanıyo gelirim yine by
ben de genelde 9 buçuk gibi uyumaya çalışıyorum ama bazen 11 i 12 yi buluyor babayla oynamak istiyor:) gece uykusu fena değil ama gündüzleri çok fena keşke saatleri oluşsa da artık biz de kendi işlerimizi yapabilsek. ben ayakta sallamaya alıştırmadım beşiğinde uyutuyorum ama zor oluyor başka bir eve gidince beişiği yok sonuçta heralde ben de istemeyerek de olsa ayakta sallamaya başlayacağım
benimkinin uykuya dalmada problemi var sanırım ilk yarım saat uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor bende inatla uyutuyorum.büyük bir çaba sonucu 8:30da yatırdığım kızım 10:00da tamamen uyumuş oluyor.ama gündüz bu yöntem tutmuyor bende uzun uyusun diye 2 saate yakın ayağımda uyutuyom ama böylede pek olacak bir çözüm değilçünkü hala huysuz.uyumayıncada kilo alımı yavaş senin ki nasıl kilo alımı
selam kızlar nasılsınız... napıyo bebişler... biz kafamızı kaldırıp kalkmaya çalışıyoz... çok az ek gıda tadıyoz... demir ilacına başladık ama sevmiyoz... bugün ankara karanlık... evimiz soğudu baya... kombiyi açsak mı bilmem...
slm herkese.21 haziran doğumlu kızım var.2 gündür parmağını emiyor sürekli memeyi emme istemiyor.doktor diş etleri kaşınıyor dedivarmı sizinkilerde böyle sorun
kızlar günaydınnn naıslsınız? çok fırsat bulamıyorum girmeye.. benim sıpa beni kaldırdı kendi uyudu :)) bizim kızda uykuya dalmakta sorun yaşıyor geceleri cinnete bağlıyorum kolay yolunu bulan yok mu ya benim kızım 102 günlük bende ek gıda verebilirmiyim siz neler veriyorsunuz ?
bu arada kızıma nazar değdi hiç ağlamayan bebek bugün uyandıgından beri ağlıyor ağrısı oldugunu sanmıyorum kucagıma alınca duruyo çünkü aç olmasına ragmen yemiyo uykusu var gözler kapanıyo uyumamak için direniyor bugün arkadaşlar geldi onlar gelene kadar yatagında kendi kendine oynuyo gığıldıyodu dua filan okudumda öyle uyudu şimdi çok şükür
bizde öyleyiz canım kızım sürekli kucak istiyo uyku desen yine bozuk bi düzene girmedi mahallede ki kadınlar halime acıyo valla çok zayıfladım bu sıpa eritti beni
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın maşallah süphanallah kızında pek tatlı çıkmış resimde