- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
:))) burdada kimse yok ya ... fatma nasılsın ben ardahanda kalmıştım daha önce yazdım hatırladın mı?
evt hatırlıyorum ama kimdi unutmuştum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) burdada kimse yok ya ... fatma nasılsın ben ardahanda kalmıştım daha önce yazdım hatırladın mı?
evt hatırlıyorum ama kimdi unutmuştum...
doğrudur çünkü fazla yazmadım...devamlı tekip ettim sanada çok dualar ettim canım...söylenecek söz bulamıyorum...ardahan ortamıda boğucudur eşin dostun arkadaşın yoksa hiç çekilmez...
canım geçmiş olsun. kıyamam kuzuma, şimdi nasıl oldu??hastalandı kızım geçen hafta kulağı iltihaplanmış. çok ağladı teyzesi.
birceeee sana burdan birce demeği özlemişim.. :))))))))
valla face e takılıyordum topiğe bakayım dedim sabah fatmalar okurlar bari boş kalmadığını görürler. sayfalar hala 900 lerde yaaaaa .. oysaki 1000 hedeflemiştik.
canım geçmiş olsun. kıyamam kuzuma, şimdi nasıl oldu??
evet ya rekora doğru koşuyorduk takıldı kaldı sayfalar. ben de demin face.ten ege yazıyordum az daha sana, öyle bir iz yapmış ki ege:))
ama buranın verdiği haz gerçekten çok güzeldi.. 2012 anneleri açılmış başta fatma ve seydam olmak üzere tüm anne adaylarına hayırlı evlat diliyorum.. allah yolunuzu açık etsin
slm kızlar..öncelikle fatmacım başın saolsun..seni tekrar gördüğüme sevindim..dualarımı hiç eksik etmedim inan..Allahım tekrardan hamile kalmanı ve kucağına almanı nasip eder inşallah..:26:
uzun zamandır bende giremıyordum nete..malum oğlum bütün vaktımı alıyor..o uyuyuncada yemektır temizliktir, çamaşır, ütü derken gün bitiyo...dün ağlaya ağlaya mosmor oldu yavrum..banyo yaptırdık , sonra rahatladı uyudu. gaz için zinko kullanıyorum ama işe yaramıyor mu anlamadım gitti..dün kimyondan tutunda zencefile kadar vermediğim şey kalmadı ama nafile..sizler ne kullanıyorsunuz acaba? kullandığınız başka ilaçlar varsa tavsiye edebileceğiniz bende alıcam hemen!!! ?
merhaba bende yeni katıldım çok güzel paylaşımlar var ve bişey paylaşmak istiyorum.haziran 22 doğumlu bir kızım var.çok yaramaz size sormak istediğim benim kızın gündüz uykusu yarımşar saatten 2 kere yani bazen toplasan gündüz 3 saat uyuyor bu şekilde olanınız varmı birde çok huysuz devamlı kucak istiyor.hep ağlıyor buşekilde olan varsa beni rahatlatsın..
slm kızlar..öncelikle fatmacım başın saolsun..seni tekrar gördüğüme sevindim..dualarımı hiç eksik etmedim inan..Allahım tekrardan hamile kalmanı ve kucağına almanı nasip eder inşallah..:26:
uzun zamandır bende giremıyordum nete..malum oğlum bütün vaktımı alıyor..o uyuyuncada yemektır temizliktir, çamaşır, ütü derken gün bitiyo...dün ağlaya ağlaya mosmor oldu yavrum..banyo yaptırdık , sonra rahatladı uyudu. gaz için zinko kullanıyorum ama işe yaramıyor mu anlamadım gitti..dün kimyondan tutunda zencefile kadar vermediğim şey kalmadı ama nafile..sizler ne kullanıyorsunuz acaba? kullandığınız başka ilaçlar varsa tavsiye edebileceğiniz bende alıcam hemen!!! ?
merhaba bende yeni katıldım çok güzel paylaşımlar var ve bişey paylaşmak istiyorum.haziran 22 doğumlu bir kızım var.çok yaramaz size sormak istediğim benim kızın gündüz uykusu yarımşar saatten 2 kere yani bazen toplasan gündüz 3 saat uyuyor bu şekilde olanınız varmı birde çok huysuz devamlı kucak istiyor.hep ağlıyor buşekilde olan varsa beni rahatlatsın..
valla bende denedim çok şey işe yaramadı benim kızın gaz problemi kalmadı ama uyumuyor.gaz sancısı hemdende geçmiyor sen kimyonu devamlı içir bence çünkü bir kerede geçmiyor.inş en kısa sürede geçer.
hiç duymamışım bu damlayı...iyiki söyledin..bu haftada aynı sorunu yaşarsam bende alıp kullanayım.umarım işe yarar..teşekkürler...bio gai kullanıyorum denemediğim damla kalmadı diyebilirim o biraz rahatlattı tam çözemesek de eskiye göre daha iyi. bir de mama ile besliyorsan aptamil conformil mamayı öneririm. ben hem anne sütü hem de conformil veriyorum.