- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huhuu nerdesiniz[/QU
BURDAYIZ CNM Bİ ÇİZELGE PEŞİNE DÜŞTÜM O DA OLMADI ZTN ALMANYANIN NERESINDESIN BU ARADA
huhuu nerdesiniz[/QU
BURDAYIZ CNM Bİ ÇİZELGE PEŞİNE DÜŞTÜM O DA OLMADI ZTN ALMANYANIN NERESINDESIN BU ARADA
Frankfurttayim canim. Isterse n sanada yapabilirim ticker
Frankfurttayim canim. Isterse n sanada yapabilirim ticker
SÜPERSİNNNNN :):):):) SON SATIM 10 EYLÜL :))))))))))))))))))))))
kızlar ilk bebekleriniz mi bide dogum için normal mı sezeryanmı düşünüyosunuz
Benim ilk bebegim ve normal istiyorum tabi yaparlarsa!!!
Arkadaslar benim hic mide bulantim olmadi korkuyorum bir sorunmu var diye(
Bebişkom88 ben ticker hazırladım ama nasıl profile ekleyeceğim onu yapamadım
Bebişkom ticket için tsk ler .
canim alt tarafa Code snippet: HTML, Used for some forums.
diye bi yazi var onu buraya ekle hangi kismi alacagini söyliyim sana.
önemli degil cnm
canım sıkma kendini kendini şanslı say ne güzel işte..kızlar bende hiç belirti yok ya ne iş eyvahedigeldismile 4 artı 5 im ne göğüs ağrısı dolgunlaşması ne bulantı ne başka bişy :bbo: ay inşallah herşey yolundadır CADIARZU keseyi görmeye hangi haftada çağırdı sizi kızlarrrr
hadi gözün aydın..kaydirigubbakcemile5nihayet ben de doktora gittim bugün. içindeki bebişi göremedik ama keseyi gördük. 3 mm.ne kadar garip bir duygu ya... kalp atışları için 2 hafta sonra çağırdı. bir de onları duysam da iyice rahatlasam.
bir de 4+4 diye hesaplıyordum ben. ama aşılama olduğu için farklı hesapladı doktorum. yani 4+6'ymış bugün.
hoşgeldin canım...hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişin..Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum allahın izniyle 17 hazıranda bebişimi kucağıma alcam.şuan 5 buçuk haftalıgım:) allah herkeze nasıp etsın allah bu mutlulugu kımseden sakınmasın.sonuc bekleyenlerın hayırlı sonuclarını beklıyoruz .....
Kizlar bulantiniz olmadigi icin cok sanslisiniz. Beni mahfediyo vallah (
ben kalp atışını duyunca yakınlarıma söyledim arkadaşlara yavaş yavaş söylüyorum işte..Kizlar hamile oldugunuzu kimlere söylediniz? Ögrendimi herkes? Ben esim birde teyzemden baska kimseye söylemedim. Haftaya kalp atislarini duyarsam insallah ozaman söylemeyi düsünüyorum hem 8.haftalik oluyo ozaman
kızlar bende geldim aranıza mayıs annelerindeydım ama onlar cok ilerlemiş hem doktor 30 mayıs 1 hazıran yada 2 hazıran demısdı iki grubada giriyorum yani kaydirigubbakcemile3
Herkese Günaydın! Ben de geldim:) Bugün 14 :45 te dr'da randevum var oraya gideceğim. İnşallah her şey yolundadır. Bu arada ben de herkese söyledim hamile olduğumu bazen hata mı ettim diye düşünüyorum. en azından 6 haftaya kadar dayansaydım diyorum:)
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim:)
canım çıkan linki buraya kopyaladım ama 100 mesajı geçmediğim için izin vermiyor
kopyaladığım linki nereye yapıştıracağım