- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese Günaydın! Ben de geldim:) Bugün 14 :45 te dr'da randevum var oraya gideceğim. İnşallah her şey yolundadır. Bu arada ben de herkese söyledim hamile olduğumu bazen hata mı ettim diye düşünüyorum. en azından 6 haftaya kadar dayansaydım diyorum:)
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim:)
kızlar mide bulantılarınız başladımı ben çok fenayımmafoldumben
aslihankar hosgeldin canim. Insallah hayirli haberler ile gelirsin. Kac hafta oldu senin? Ticker yapsana daha iyi takip edebiliriz birbirimizi
canım ticker nasıl yapılıyor??
bence de bide hamilesin diye ayrı bir özen istiyosun herhalde ben de öyle valla
sağol 7 eylül:))))
inşallah en kısa sürede geçer bulantıların canım sabahları çubuk kraker falan iyi gelmez mi acabavalla başlarda vardı biraz naz yapıyodum ama yok ya çok fenayım şu 1 haftadır yerımden kalkmaya korkuyorum çünkü ayakda daha fena oluyorum özellikle sabahları çıkardgım oluyo :1closedeyes:
Istersen son SAT söyle ben yaparim sana canim
ayy canım çok sevindim iyi bi doktor bulduguma ama erkek doktor olmasaydı keşke :kedi::kedi: bayan doktora bile bacaklarım titriyo sedyeye uzanırken napcam böyle bilmem medisina hastanesine gittim ben güya özel kadın ilaç yazdı gönderdi :mymeka:
banada yaparmısın bunu evlenırken yapmıslardı ama biraz yanlıs oldu galıba aynı yerde sayıyor :sm_cool:
Tamam canim bekle ozaman:) Birde yazmak istedigin özel bisi varmi üst tarafa?