- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki kızlar şimdiye kadar kız mı olcak erkek mı tahmınlerı yapmadınız mı cin takvımı rus takvımı falan benım annem falcı falcı gezıyo kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
valla hamile kalmazdan önce hep oğlum olacak gibi gelirdi...şimdi kız mış gibi bi his var içimde bilemiyorum çin takvimine de merakımdan baktım kız görünüyo...
bizde de eşim ve eşimin tarafı kız çocuk delisi, benim de içim erkek çocuklarına daha bi gidiyo ( gerçi tabi Allahtan gelen hayırlı ve sağlıklı bi evlat her türlü başımızın tacıdır ) ama...bakalım göreces
profilinde cizelge yazan bölüme yapistracaksin ama yazan kismin hepsini degil benm yada diger arkadaslrin profiline bak orda görürsün
valla hamile kalmazdan önce hep oğlum olacak gibi gelirdi...şimdi kız mış gibi bi his var içimde bilemiyorum çin takvimine de merakımdan baktım kız görünüyo...
bizde de eşim ve eşimin tarafı kız çocuk delisi, benim de içim erkek çocuklarına daha bi gidiyo ( gerçi tabi Allahtan gelen hayırlı ve sağlıklı bi evlat her türlü başımızın tacıdır ) ama...bakalım göreces
günaydınnn opuyorumnanaktan
Bugün 5+2 günlük oldum sabırsızlıkla pazartesi günki ilk ultrasonu bekliyoruz...
inşallah yolundadır herşey..pek belirtim yok benimde sadece akşamları bulantı gibi deilde midem ağzıma geliyo bide göğüslerim çok şişti.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin..hep dualarımdasınız.. :Saruboceq: pazartesiden sonra daha sık gelirim :asigim:
gokyuzuu sana da teşekkür ederim yapıştıracağım çizelge kısmının nerde olduğunu bilmiyordum hallettim sonunda:)
benmde ilk bebeğim bende normal istiyorum krishazel kac haftalık senın erkendir benmde 1 haftadır basladı hiç bulanmıyodu bulanmz diodum ama şimdi cok fena...
6+4 um bugun canim . Hic bulantim olmadi. Korkudan olmasini istiyorum
hoşbuldum canım çok sağol...a.s.nevra73 hosgeldin cnm
ben daha takvimlere bakmadım..merak da etmiyorum sağlıklı olsun da çok araştırmadım kısmet...eşim kız istiyor benim tercihim yok nasip...:Saruboceq:
amiin...:Saruboceq::Saruboceq:nevra73 saol iyi dileklerin için umarım hepımız sağlıklı hayırlı bebekler dünyaya getırırız opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım...inşallah yolunda gider herşey yüreğini rahat tut.. akşamları hafif ama ara ara yemek iyi geldi bana..gögüs olayı sıkıntı yaratıyo bende de...günaydınnn opuyorumnanaktan
Bugün 5+2 günlük oldum sabırsızlıkla pazartesi günki ilk ultrasonu bekliyoruz...
inşallah yolundadır herşey..pek belirtim yok benimde sadece akşamları bulantı gibi deilde midem ağzıma geliyo bide göğüslerim çok şişti.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin..hep dualarımdasınız.. :Saruboceq: pazartesiden sonra daha sık gelirim :asigim:
hosgeldin canim insallah güzel haberler ile gelirsin. Bende sali kalp atislari icin gidicem insallah duyarim
canim sanslisin bulantin olmadigi icin. Mrk etme herkesde bulanti olacak diye bisi yok. Bosuna strese sokma kendini ve bebisini
İnşallah canım herşey yolundadır ve iyi haberlerle döneriz.. :CüvCüv:hosgeldin canim insallah güzel haberler ile gelirsin. Bende sali kalp atislari icin gidicem insallah duyarim
sağol canım hoşbuldum...a.s.Nevra teşekkürler hoşgeldin bu arada:)
kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:
CNM HAYIRLISI OLSUN BENDE 5+5 İM HEMEN HEMEN AYNIYIZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3